Våre billettalternativer for reiser innen Europa

Planlegger du en tur innen Europa? For Economy Class tilbyr vi tre billettalternativer. På den måten kan du finne den ideelle billetten etter dine reisebehov.

Light, Standard og Flex

ticket options
 

Velg en billett som passer deg best

Ingen valg er feil. Alle billettalternativene tar deg komfortabelt med til ethvert reisemål i Europa. Len deg tilbake, slapp av og nyt en drink og et måltid eller en smårett – alt er inkludert i billettprisen. Ikke sikker på hvilken billett som er best for deg? Vi hjelper deg gjerne med å velge.

  • Light
  • Light-alternativet er tilstrekkelig for passasjerer som kun reiser med håndbagasje. Som for eksempel hvis du legger ut på en bytur eller har et møte i utlandet. Flying Blue Award-bonuspoeng er inkludert. Flyr du fra Nederland, Belgia, Luxemburg, Storbritannia, Irland, Norge, Sverige, Finland, Danmark eller Spania? Du kan endre billetten din for 70 EUR (i tillegg til prisforskjell, kun hvis en høyere pris er tilgjengelig for billettalternativet). Dette er ikke mulig for andre land.

  • Standard
  • Standard-billetter har ett innsjekket kolli inntil 23 kg og ekstra Flying Blue Award-bonuspoeng. Du kan endre billetten din for 70 EUR (i tillegg til prisforskjell, kun hvis en høyere pris er tilgjengelig for billettalternativet).

  • Flex
  • En Flex-billett lar deg slippe å vente i kø med SkyPriority (når flyvningen er betjent av AIR FRANCE eller KLM), tjene ekstra Flying Blue Award-bonuspoeng og ta med deg ett innsjekket kolli inntil 23 kg. Du kan endre flyvningen din uten ekstra kostnader. Alt du betaler er prisforskjellen, kun hvis en høyere pris er tilgjengelig for billettalternativet. Avbestilling før avreise er gratis. Hvis du kun reiser med håndbagasje, kan du hoppe på et tidligere eller senere fly samme dag.

 

Legg til ekstra alternativer

Fra nå av kan du velge mellom tre billettalternativer, som alle gir deg enestående tjenester og vilkår. Bare legg til ekstra alternativer til billetten din for å sikre deg at turen tilsvarer alle behovene dine. Hva med å legge til ett ekstra kolli med innsjekket bagasje til Light-billetten din eller kombinere Standard-billetten din med Economy Comfort for litt ekstra benplass? Du kan kjøpe ekstra alternativer når du bestiller eller på et senere tidspunkt.

 

Få fordeler ved å fly med oss

Hvis du er Flying Blue- eller Flying Blue Elite-medlem, gir alle billettene våre deg Flying Blue Award-bonuspoeng. Når du velger Standard eller Flex kan du til og med få 90 % ekstra bonuspoeng. I tillegg til billettvilkårene dine, kan Elite-medlemmer sjekke inn ett ekstra kolli med bagasje (maks. 23 kg) – helt gratis. Ivory-medlemmer får en rabatt på inntil 10 EUR på bagasjeprisen. Dette gjelder for alle billettalternativene.

Les alt om Flying Blue-opptjeningen din med europeiske billettpriser 