Reise med flytende taxfree-varer

Har du tenkt å kjøpe taxfree-varer på flyplassen eller ombord? Husk å sjekke de lokale flyplassreglene for det å reise med væsker i håndbagasjen.

Reise innenfor Europa

På reiser innenfor Europa, kan du reise med de flytende taxfree-varene dine. Væsker som brennevin og parfyme vil bli pakket og forseglet for deg. Forseglingen er gyldig i én dag. Du må ikke bryte forseglingen før du har nådd ditt endelige reisemål, selv om reisen omfatter en transfer.

 

Reise til eller fra land utenfor EU

Hvis du har en transfer på en flyplass innenfor EU, herunder Amsterdam Lufthavn Schiphol, kan du ta med taxfree-væsker og -geleer som er kjøpt på flyplasser utenfor EU. Ved transfer på Amsterdam Lufthavn Schiphol vil imidlertid disse væskene bli kontrollert ved gaten.

Reiser til USA: du kan kun ta med deg flytende taxfree-varer ombord som ble kjøpt og forseglet i Amsterdam Lufthavn Schiphol.

Hvis du har en transfer i USA eller Canada, vil den innsjekkede bagasjen din ikke være merket frem til det endelige reisemålet. Vi anbefaler deg å pakke taxfree-varer du har kjøpt tidligere i den innsjekkede bagasjen din.

Viktig: På andre flyplasser gjelder alltid de lokale reglene. Husk å sjekke disse før du reiser med væsker.

 

Shop@KLM

For mange KLM-flyvninger med avgang fra Amsterdam, kan du bestille taxfree-varene dine online, hjemmefra - og motta dem ombord på KLM-flyvningen din. Eller vi kan levere dem til hjemmeadressen din.

Les mer om Shop@KLM

 

KLM Wannagives

Har du lyst til å overraske noen som er om bord hos oss? Ta en titt på de mange gavene du kan bestille gjennom KLM Wannagives – for eksempel et virtuelt kyss, et glass champagne eller din kjæres favorittparfyme. Bare bestill online, så vil besetningen vår overraske denne personen i 30 000 fots høyde!


Gå til KLM Wannagives