Reise med flytende taxfree-varer

Har du tenkt å kjøpe taxfree-varer på flyplassen eller ombord? Husk å sjekke de lokale flyplassreglene for det å reise med væsker i håndbagasjen.
 

Reise innenfor Europa

På reiser innenfor Europa, kan du reise med de flytende taxfree-varene dine. Væsker som brennevin og parfyme vil bli pakket og forseglet for deg. Forseglingen er gyldig i én dag. Du må ikke bryte forseglingen før du har nådd ditt endelige reisemål, selv om reisen omfatter en transfer.
 
 

Reise til eller fra land utenfor EU

Hvis du har en transfer på en flyplass innenfor EU, herunder Amsterdam Lufthavn Schiphol, kan du ta med taxfree-væsker og -geleer som er kjøpt på flyplasser utenfor EU. Ved transfer på Amsterdam Lufthavn Schiphol vil imidlertid disse væskene bli kontrollert ved gaten.

Reiser til USA: du kan kun ta med deg flytende taxfree-varer ombord som ble kjøpt og forseglet i Amsterdam Lufthavn Schiphol.

Hvis du har en transfer i USA eller Canada, vil den innsjekkede bagasjen din ikke være merket frem til det endelige reisemålet. Vi anbefaler deg å pakke taxfree-varer du har kjøpt tidligere i den innsjekkede bagasjen din.

Viktig: På andre flyplasser gjelder alltid de lokale reglene. Husk å sjekke disse før du reiser med væsker.