Om våre lounger

Ser du etter et rolig sted å jobbe og slappe av på flyplassen før din avgang eller transfer? KLM-lounger og våre partnerflyselskap-lounger er det perfekte sted å samle tankene dine og få ting gjort. Det er et bredt utvalg av lounger over hele verden, som du kan få tilgang til:
 

KLM Crown-lounger

Våre KLM Crown-lounger tilbyr et stilig, fredelig miljø med mye privatliv og rom. Det er én på Toronto lufthavn, én på Houston lufthavn og to på Amsterdam Lufthavn Schiphol: Lounge 52 for interkontinentale passasjerer og Lounge 25 for passasjerer som reiser innen Schengen-området. Alle fire KLM Crown-lounger tilbyr innsjekkingstjenester for transferpassasjerer. 

MERK: Lounge 52 forblir åpen under sin omfattende renovering, som vil vare til mars, 2019. Dette betyr at du kan oppleve noe støy eller hindringer. Vi beklager ulempen. På grunn av renovasjonene, er antall sitteplasser begrenset, så vi har bestemt oss for å justere våre retningslinjer for tilgang til lounge i rushtiden.

 
 

SkyTeam merkede-lounger

Du har tilgang til SkyTeam merkede-lounger dersom du er en internasjonal First Class eller Business Class-passasjer eller en SkyTeam Elite Plus-passasjer. Du er velkommen til å besøke disse loungene før din planlagte avgang eller transfer. 

Du vil finne SkyTeam merkede-lounger på de følgende flyplassene:

• Dubai (DXB)
• London Heathrow (LHR)
• Sydney (SYD)
• Beijing (BJS)
• Hong Kong (HKG)
• Vancouver (YVR)
 
 

Finn dine flyplasslounger

I tillegg til KLM- og SkyTeam-lounger, kan våre passasjerer få tilgang til partner-lounger over hele verden. Har du lyst til å vite om flyplassen din har en lounge og hvilke fasiliteter den loungen kan tilby? Sjekk ut Lounge-finneren.

Lounge-finner

 
 

Hvem har tilgang til loungene?

Hvis du lurer på om du har tilgang til én av loungene våre eller om du kan invitere en gjest, sjekk våre retningslinjer for lounge-tilgang. Generelt har du tilgang til en lounge hvis du er en First Class eller Business Class-passasjer, et Flying Blue Platinum- eller Gold-medlem, eller en SkyTeam Elite Plus-passasjer.

Hvilke lounger har du tilgang til?