Om KLM-lounger

Hver reise begynner på flyplassen. Og hver spesiell reise starter i KLM-loungen. Våre Crown-lounger er ditt personlige fristed for å koble av, ta igjen arbeid eller slappe av. Det er ditt valg hvordan du bruker tiden din i våre lounger. Og dette er hvor du vil finne dem.
 

Around the world, various prevention measures are being taken by local authorities to curb the spread of the coronavirus. As a result, lounges could be closed. Please check the latest status of your lounge at the airport.

 
About KLM Lounges


 

KLM Crown-lounger

Våre KLM Crown-lounger tilbyr et stilig, fredelig miljø med mye privatliv og rom. Det er 1 på Toronto Lufthavn, 1 på Houston Lufthavn og 2 på vår hjemmebase: Amsterdam Lufthavn Schiphol.

Ikke-Schengen Crown-lounge, Amsterdam Lufthavn Schiphol

Denne flaggskip-loungen ble designet for å bringe KLM-merket og Nederlands kultur sammen. Ved ankomst blir gjestene møtt av en spektakulær vertikal vegg som består av mer enn 1 000 KLM Delft Blue-hus. Du vil umiddelbart føle deg hjemme. 

Loungen har flere tema-områder for å møte alle dine behov. Få unna litt arbeid i Polder, spis og drikk i City, ta deg en lur eller dusj i Sea eller nyt en film i Dutch Mountain. Uansett hva du kan trenge, vil du finne det i denne loungen. Standardfasiliteter inkluderer et romslig stilleområde, sovekabiner, dusjer, et underholdningsområde og en buffetstasjon som endres i løpet av dagen.

Sørg for å logge inn på Lounge-guiden under besøket ditt, for å bestille dusjen eller sovekabinen din enkelt på nett. Du vil også kunne be om hjelp fra en personlig lounge-assistent. Bare del hvor du er, og agenten vil komme til deg. Det er ikke nødvendig å stå i kø, så du kan få det meste ut av lounge-besøket ditt.


Les mer om ikke-Schengen Crown-loungen


Nytt: Blue restaurant og bar

Matelskere kan fryde seg! Blue restaurant og bar har åpnet dørene sine. Plassert i Sky-området på toppen av ikke-Schengen Crown-loungen, kan denne restauranten skryte av en avslappet atmosfære med en nederlandsk stil og et utvalg av kulinariske overraskelser.

Nyt det nye nederlandske kjøkken, skapt av hovedsakelig sesongbaserte produkter fra nederlandsk jord. Rene, ærlige og enkle smaker med internasjonal appell. Alt brakt til deg med den kulinariske signaturen til Michelin-stjernekokken fra Rijks Amsterdam: Joris Bijdendijk. Og mens du er der, ikke gå glipp av den utendørs terrassen med utsikt over rullebanen.

Blue er åpen daglig fra kl. 07.00 til kl. 22.00.

Les mer
Bestill bord på nett

Schengen Crown-lounge
Reiser du innen Europa? Da ønsker Schengen Crown-lounge deg velkommen før flyvningen din eller under overgangen din. Det er det perfekte stedet for en liten pause eller et raskt øyeblikk for deg selv, før du drar avgårde til reisemålet ditt. Denne europeiske loungen har basisfasiliteter, som et arbeidsområde, rask WiFi, dusjer og en buffetstasjon med mat og drikke.

Les mer om Schengen Crown-loungen

 
 

SkyTeam-lounger

Når du flyr ofte, blir livet på flyplassen bedre. For å belønne deg for din lojalitet, åpner SkyTeam dørene til sine merkelounger på ett av de følgende stedene:

• Dubai (DXB)
• London Heathrow (LHR)
• Sydney (SYD)
• Beijing (BJS)
• Hong Kong (HKG)
• Vancouver (YVR)

Les mer om SkyTeam-lounger 
 
 

Lounge-finner

Har du planlagt et lounge-besøk og er nysgjerrig på å finne ut hvilke fasiliteter som tilbys? Sjekk ut lounge-finneren for å håndtere forventningene dine. 

Finn min lounge


 
 

Loungetilgang

Du er velkommen i våre lounger hvis du er en First Class eller Business Class-passasjer, et Flying Blue Platinum- eller Gold-medlem, eller en SkyTeam Elite Plus-passasjer. Ønsker du å invitere en gjest? Sjekk ut våre retningslinjer for loungetilgang for alle detaljer.

Les mer om loungetilgang