Ombordstigning på flyet

Pass- og sikkerhetskontrollen og ombordstigning kan ta lenger tid enn forventet. For å unngå forsinkelser, ber vi deg om at du kommer til både gaten og flyplassen i god tid, spesielt i de travle reisedagene i feriene.

Sjekk inn og lever bagasjen din

For å starte reisen din på en avslappet måte, kan du enkelt sjekke inn på nett eller på flyplassen, og levere bagasjen din på ett av våre bagasjeleveringspunkter. Se tidene for innsjekking og bagasjelevering.

Utgangen åpner

Før ombordstigningen begynner, vil gaten være åpen og KLM-personale vil være tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha. Hvis du ser en forkortelse av navnet ditt på skjermen, vennligst gå til skranken ved gaten for videre informasjon.

Siden gatenummeret kan ha blitt endret, anbefaler vi at du alltid sjekker avgangsgaten på informasjonsskjermene på flyplassen.

ReisemålUtgangen åpner
Europa: ‘Schengen-land*55 minutter før avgang
Europa: ‘Land utenfor Schengenområdet*55 minutter før avgang
Interkontinental90 minutter før avgang
*I henhold til Schengen-konvensjonen kan innbyggere i medlemslandene reise fritt mellom og gjennom disse landene. Mange europeiske land faller inn under Schengen-avtalen.

Ombordstigning

Ombordstigningstiden vises både på ombordstigningskortet ditt og på informasjonsskjermer ved avgangsgaten. Vi anbefaler at du er ved gaten før ombordstigningen begynner. Hvor lenge før avgang ombordstigningen starter, avhenger av reisemålet:


ReisemålOmbordstigningen begynner
Europa: ‘Schengen-land*30 minutter før avgang
Europa: ‘Land utenfor Schengenområdet*30 minutter før avgang
Interkontinental45 minutter før avgang
*I henhold til Schengen-konvensjonen kan innbyggere i medlemslandene reise fritt mellom og gjennom disse landene. Mange europeiske land faller inn under Schengen-avtalen.


SkyPriority

Hvis du reiser på KLM Business Class, eller hvis du er Flying Blue (eller SkyTeam) Elite Plus-medlem, vil du være en av de første til å gå om bord på flyet. Bare se etter de røde SkyPriority-skiltene!


Les mer om SkyPriority

Når stenger gaten?

woman checking the time for the gate closing time

På Amsterdam Lufthavn Schiphol kan du gå om bord i flyet frem til 15 minutter før avgang på alle KLM-flyvninger. Hvis du ankommer gaten etter stengetid, vil du ikke bli sluppet om bord i flyet.

For flyvninger til andre flyplasser kan tidene variere. Vennligst sjekk informasjonsskjermene på flyplassen for korrekt informasjon. Hvis du er i tvil, er det bare å spørre personalet vårt.

Motta flyinformasjon via SMS eller e-post

Vil du holde deg oppdatert om den siste informasjonen om flyet ditt? Meld deg på denne tjenesten og vi sender deg den følgende informasjonen på SMS eller e-post:

  • innsjekkingstid
  • endringer i gate
  • ombordstigningstid
  • forsinkelser eller kanselleringer av ditt fly


Det er ingen avgifter forbundet med å melde seg på denne tjenesten eller å motta meldinger.

Les mer om å motta informasjon om flyvningen via SMS eller e-post

Kom raskere fram til utgangen din fra Privium Parking P2 på Amsterdam Airport

Vennligst merk: Privium gangbro fra Parkering P2 til Seksjon B og C er stengt. For mer informasjon, vennligst besøk Schiphol sine nettsider .