Ombordstigning på flyet

Pass- og sikkerhetskontrollen og ombordstigning kan ta lenger tid enn forventet. Per flyplass kan disse tidene også variere. For å unngå forsinkelser, ber vi deg om at du kommer til både gaten og flyplassen i god tid, spesielt i de travle reisedagene i feriene.
 

Sjekk inn og lever bagasjen din

For å starte reisen din på en avslappet måte, kan du enkelt sjekke inn online eller på flyplassen, og levere bagasjen din på en av våre bagasjeleveringer. Se innsjekkings- og bagasjeleveringstider.

Har du lyst til å reise så behagelig som mulig? Da er vårt råd at du bare tar med et lite kolli håndbagasje. Det vil spare deg mye tid, spesielt på Amsterdam Lufthavn Schiphol, hvor de har en Fil kun for liten bagasje . Hvis bagasjen din er større enn standardgrensen, må vi sjekke inn bagasjen din, og du må betale et gebyr for å ta den med deg grunnet begrenset plass ombord. Les mer om bagasjeregler og -gebyrer.

For å unngå å miste flyvningen din, er vårt råd å alltid ta hensyn til at sikkerhetskontroller, passkontroll og bagasjelevering tar tid.

 

Gate-tider

Ombordstigningstiden vises både på boardingkortet ditt og informasjonsskjermer ved avgangsgaten. Vi anbefaler at du er ved gaten før ombordstigningen begynner. Tiden mellom ombordstigning og avgang avhenger av reisemålet ditt og avgangsflyplassen din. Sjekk alltid skjermene på flyplassen for mulige gate-endringer og sjekk flyvningsnummeret ditt på skjermen ved avgangsgaten din for å forsikre at du er ved riktig gate.

Gater er betjente fra 90 til 60 minutter før avgang. Ombordstigning starter 30 til 60 minutter før avgang. Disse tidene kan variere per flyplass og reisemål. Amsterdam Lufthavn Schiphol, gir blant andre gåtid på flyplassen, slik at du vet når du skal gå til gaten din for å være der i tide for ombordstigning.

 

Ombordstigning

Du kan finne ombordstigningsstatusen din på skjermene på flyplassen. Dette er den mest aktuelle informasjonen. Du vil også finne ombordstigningstiden din på boardingkortet ditt. Men vennligst merk at denne tiden kan endres grunnet uforutsette hendelser. Sørg for å være i tide ved gaten din, slik at vi kan sørge for at ombordstigningen skjer så behagelig som mulig. Før ombordstigningsprosessen inviterer vi passasjerer med redusert mobilitet og familier med barn under to år å gå ombord først. De vil bli direkte fulgt av våre Business Class-passasjerer og SkyPriority-medlemmer.

 

Motta flyinformasjon på mobilen din

Vil du holde deg oppdatert om den siste informasjonen om flyet ditt? Bruk vår KLM-app for å finne all informasjonen du trenger, eller meld deg på vår SMS- eller e-posttjeneste. Vi vil sende deg innsjekkingstider, oppdateringer på gate-endringer og informasjon om forsinkelser for og/eller kansellering av flyvningen din. Det er ingen avgifter forbundet med å melde seg på denne tjenesten eller å motta meldinger.