Innsjekking via Internett

Find the best flight by Benefits Block

Innsjekking hvor som helst
Sjekk inn hjemme eller på kontoret

Velg eget sete
Velg sete på Internett og skriv ut ombordstigningskort

Spar tid på flyplassen
Unngå kø ved innsjekkingsskranken

Sjekk inn nå
 

Hvordan fungerer online innsjekking?

Woman booking online

Logg på
Tast inn billettnummeret ditt, eller referansenummeret og flynummeret, eller logg inn med e-postadressen og passordet ditt eller Flying Blue-nummeret og passordet ditt.

Trinn 1 – Informasjon
Velg fly, og skriv inn navnet på eventuelt andre passasjerer i gruppen som du vil sjekke inn.

Trinn 2 – Ekstra alternativer

  • Velg sete eller ordne med et ekstra komfortabelt sete. Og hvis du reiser alene, kan du benytte deg av Meet & Seat for å se hvem som ellers er med på din KLM flyvning.
  • Bestill et a la carte-måltid for interkontinentale KLM-flyvninger med avgang fra Amsterdam
  • Få rabatt hvis du vil sjekke inn ekstra bagasje mot et gebyr.

Trinn 3 – Skriv ut dokumenter
Skriv ut ombordstigningskortet ditt og til passasjerer som reiser sammen med deg. Du kan også sende ombordstigningskortet via e-post til noen som kan skrive det ut for deg, eller du kan skrive det ut på en selvbetjent automat på flyplassen.

Få et elektronisk ombordstigningskort
På mange ruter kan du be om et elektronisk ombordstigningskort. Du kan få det tilsendt på smarttelefon, PDA, Blackberry eller mobiltelefon med Internett-tilgang. Den mottatte tekstmeldingen eller e-posten inkluderer all flyinformasjon og en strekkode som du kan skanne på flyplassen. Les mer om det elektroniske ombordstigningskortet.

I noen tilfeller vil et ombordstigningskort ikke være tilgjengelig. Du må da skrive ut innsjekkingsbekreftelsen, og bytte denne med et ombordstigningskort på flyplassen.

Levere inn bagasje på flyplassen
Når du har sjekket inn, må du bare levere inn bagasjen til en bagasjeskranke på flyplassen før avreise. På de fleste flyplasser kan du levere bagasjen fra og med 2 timer før avreise.

Se stengetider for bagasjelevering.

Avbryte innsjekking
Når du har sjekket inn, kan du avbryte innsjekkingen hvis du vil bestille et senere fly. Gå til 'Online innsjekking' på KLM.com, klikk på 'Annuller innsjekking'. Tast deretter inn billettnummeret eller referansenummeret ditt. Ring vår reservasjonsavdeling på telefon for å bestille et senere fly.

Kontakt KLM telefonreservasjoner

Kan jeg sjekke inn via Internett?

For de fleste flyvninger kan du sjekke inn på KLM.com fra 30 timer til 1 time før avreise.

Unntak innsjekkingstider:

  • Til og fra USA: fra 24 timer til 1 time før avreise
  • Fra Etiopia, Ghana, Kenya eller Sudan: fra 30 timer opp til én og en halv time før avgang.
  • Aeroméxico- og China Eastern-flyvninger: fra 24 timer før avgang

Hvis returflyvningen er 24 timer eller mindre etter utreiseflyvningen, kan du sjekke inn med det samme for returflyvningen.

Du kan sjekke inn på KLM.com hvis reisen begynner med en flyvning som flys av KLM, AIR FRANCE, Alitalia, Aeroméxico, CityJet, Delta Air Lines og Kenya Airways, China Southern Airlines, China Airlines, LOT eller Tarom ved avgang fra Amsterdam. (Bestillingsbekreftelsen viser hvilket flyselskap som flyr flyvningen.)

Innsjekking via Internett er ikke mulig for:

  • Passasjerer som har bedt om assistanse og som reiser uten reisefølge på minst 15 år som er oppført på samme reservasjon.
  • Passasjerer som reiser fra flyplasser som ikke tilbyr innsjekking via Internett.
  • Passasjerer som reiser med tog fra Brussel Sør Jernbanestasjon eller Antwerpen Sentralstasjon til Amsterdam Schiphol flyplass.

I disse tilfellene bør du sjekke inn på flyplassen.

Se innsjekking for hver flyplass

Til og fra USA

For flyvninger til og fra USA kan du sjekke inn via Internett mellom 24 timer og 1 time før avreise.

Til USA
På grunn av immigrasjons, sikkerhets- og flyplassbegrensninger er det ikke alle flyplasser som tillater at du skriver ut ditt eget ombordstigningskort før avreise. I slike tilfeller kan du sjekke inn på en automat eller ved en innsjekkingsskranke på flyplassen.

Hvis passet ditt ble utstedt av et land under Visa Waiver programmet, må du søke om en ESTA-reisegodkjennelse fortrinnsvis 72 timer før avreise.

Du må alltid ha ESTA-reisegodkjennelse for å kunne sjekke inn via Internett på KLM.com, med mindre du har en oppholdstillatelse fra USA.

Les mer om reiser til USA

Fra USA
Hvis du reiser fra USA og vil sjekke inn via Internett på KLM.com vil du bli videresendt til Delta Air Lines’ nettsted. Dette betyr at det ikke vil være mulig å ordne med ekstra bagasje via KLM.com.

Hvis reiser fra Chicago, Houston, Miami, San Francisco eller Washington DC, kan du imidlertid sjekke inn på KLM.com – og ordne med ekstra bagasje hvis du vil.

Har du sjekket inn? Gå til din Flight Guide

Har du lyst til å vite hva som står på menyen og alt om flyvningen, besetningen og flyet? Du kan gå til din Flight Guide via Min Reise. Flight Guide kan brukes på hvilken som helst enhet, så husk å lagre den på mobilen eller nettbrettets forside før du reiser!

Flight Guide er tilgjengelig fra 31 dager før avgang for alle KLM-flyvninger.

Gå direkte til Flight Guide