Innsjekking via mobiltelefon

Sjekk inn for flyvningen hvor som helst og når som helst. Bare bruk mobiltelefonen din. Og vi gjør det enda enklere: På de fleste flyvninger kan du også motta et elektronisk ombordstigningskort på mobiltelefonen din.

Kan jeg sjekke inn via mobiltelefon?

Du kan sjekke inn via mobiltelefon:

  • med din mobiltelefon som har internettilgang
  • for deg selv og alle andre reisende i din gruppe
  • for alle fly som er drevet av KLM, og mange andre flyvninger


Det finnes noen unntak for innsjekking via mobil på KLM.com. Disse er de samme som når du sjekker inn på Internett via fullversjonen av KLM.com.

Les mer om online innsjekking

Hvordan fungerer det?

Mobile check-in

Trinn 1 – www.mobile.klm.com
Bruk mobiltelefonen, gå til ’www.KLM.com’, og velg deretter ’Innsjekking’. Hvis du har mottatt en tekstmelding om innsjekking, kan du hoppe over dette trinnet og bruke koblingen i tekstmeldingen.  
 
Trinn 2 – Logg på 
Skriv inn e-billettnummeret eller bestillingsnummeret og flyvningsnummeret, og din personlige informasjon vil vises på skjermen. 

Trinn 3 – Sete og bagasje
Du vil se det tildelte setenummeret ombord på flyet; hvis du vil, kan du endre dette setet. Eller du kan velge et sete med mer komfort. Ønsker du å ta med mer bagasje? Ordne det med 20% rabatt!

Trinn 4 – Ombordstigningskort
Avhengig av ruten og alternativene for telefonen og abonnementet ditt, kan du motta ombordstigningskortet via e-post. Kvaliteten på strekkoden vil være lik uansett hvordan du mottar den.

  • E-post: du mottar én melding med innsjekkingsdetaljene og en strekkode.


Hvis du ikke kan motta et elektronisk ombordstigningskort for flyvningen, kan du skrive ut ombordstigningskortet hjemme eller på flyplassen.

Hva er et elektronisk ombordstigningskort?

Mobile electronic boarding card

Et elektronisk ombordstigningskort inneholder all flyinformasjon og en strekkode som skannes på flyplassen ved ombordstigning. Dette betyr at du ikke trenger å skrive ut ombordstigningskortet.

Sammen med pass eller annen identifikasjon kan du gå gjennom alle kontrollene på flyplassen. På samme måte som et ombordstigningskort i papir gir det elektroniske ombordstigningskortet til alle fasilitetene på flyplassen.

Et elektronisk ombordstigningskort inneholder ingen informasjon om ditt Flying Blue medlemsskap, så kontroller at du har med deg medlemskortet for Flying Blue for å kunne dra fordel av fordelene som tilbys på ditt medlemsskapsnivå.

Kontroller om elektronisk ombordstigningskort er tilgjengelig på din avreiseflyplass

Hvordan kan jeg få skrevet ut ombordstigningskortet?

Hvis telefonbatteriet er utladet eller hvis du glemmer mobiltelefonen, kan du fremdeles skrive ut ombordstigningskortet på en av våre automater, eller ved en innsjekkingsskranke på flyplassen. Du kan gjøre dette inntil 30 minutter før avreise.  

Se innsjekkingstjenestene for hver avreiseflyplass

Innsjekking av bagasje

Etter at du har sjekket inn, kan du droppe innsjekket bagasje ved bagasjeleveringen på flyplassen

Se Åpningstider for bagasjelevering

Har du sjekket inn? Gå til din Flight Guide

Har du lyst til å vite hva som står på menyen og alt om flyvningen, besetningen og flyet? Du kan gå til din Flight Guide via Min Reise. Flight Guide kan brukes på hvilken som helst enhet, så husk å lagre den på mobilen eller nettbrettets forside før du reiser!

Flight Guide er tilgjengelig fra 31 dager før avgang for alle KLM-flyvninger.

Gå direkte til Flight Guide