By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Tilbake til Forbered reisen
Sjekk inn hvor som helst, når som helst, via mobiltelefonen. Og vi har gjort det enda enklere: På de fleste flyvninger kan du også motta et elektronisk ombordstigningskort på mobiltelefonen.

Kan jeg sjekke inn via mobiltelefon?

Du kan sjekke inn via mobiltelefon:

  • med din mobiltelefon som har internettilgang
  • for deg selv og alle andre reisende i din gruppe 
  • for alle fly som er drevet av KLM, og mange andre flyvninger

Det finnes noen unntak for innsjekking via mobil på KLM.com. Disse er de samme som når du sjekker inn på Internett via fullversjonen av KLM.com.

Les mer om innsjekking via Internett 

Hvordan fungerer det?

Mobile check-in

Innsjekking via mobiltelefon

Trinn 1 – www.mobile.klm.com  
Bruk mobiltelefonen, gå til ’www.KLM.com’, og velg deretter ’Innsjekking’. Hvis du har mottatt en tekstmelding om innsjekking, kan du hoppe over dette trinnet og bruke koblingen i tekstmeldingen.

Trinn 2 – Logg på
Skriv inn e-billettnummeret eller bestillingsnummeret og flynummeret, og din personlige informasjon vises på skjermen.

Trinn 3 – Sete og bagasje
Du ser det tildelte setenummeret ombord på flyet. Hvis du vil, kan du endre dette setet Eller be om et sete med mer komfort. Ønsker du å ta med mer bagasje? Ordne det med 20% rabatt!

Trinn 4 – Ombordstigningskort
Avhengig av ruten og alternativene for telefonen og abonnementet, kan du motta ombordstigningskortet via e-post eller SMS. Kvaliteten på strekkoden vil være lik uansett hvordan du mottar den.

  • E-post: Du mottar én melding med innsjekkingsdetaljene og en strekkode.
  • SMS: Du får to tekstmeldinger. Den første inneholder en kobling der du kan anmode om en personlig strekkode som blir skannet på flyplassen. Den andre tekstmeldingen inneholder alle innsjekkingsdetaljene.

Hvis du ikke kan motta et elektronisk ombordstigningskort for flyvningen, kan du skrive ut ombordstigningskortet hjemme eller på flyplassen.

Hva er et elektronisk ombordstigningskort?

Check in and board with your mobile phone or PDA

Et elektronisk ombordstigningskort inneholder all flyinformasjon og en strekkode som skannes på flyplassen ved ombordstigning. Dette betyr at du ikke trenger å skrive ut ombordstigningskortet.

Sammen med pass eller annen identifikasjon kan du gå gjennom alle kontrollene på flyplassen. På samme måte som et ombordstigningskort i papir gir det elektroniske ombordstigningskortet til alle fasilitetene på flyplassen.

Et elektronisk ombordstigningskort inneholder ingen informasjon om ditt Flying Blue medlemsskap, så kontroller at du har med deg medlemskortet for Flying Blue for å kunne dra fordel av fordelene som tilbys på ditt medlemsskapsnivå.

Kontroller om elektronisk ombordstigningskort er tilgjengelig på din avreiseflyplass

Hvordan kan jeg få skrevet ut ombordstigningskortet?

Hvis telefonbatteriet er utladet eller hvis du glemmer mobiltelefonen, kan du fremdeles skrive ut ombordstigningskortet på en av de selvbetjente maskinene, ved bagasjedroppen eller ved en innsjekkingsskranke på flyplassen. Du kan gjøre dette inntil 30 minutter før avreise.

Se innsjekkingstjenester for hver avreiseflyplass 

Innsjekking av bagasje

Etter at du har sjekket inn, kan du droppe innsjekket bagasje ved bagasjeleveringen på flyplassen

Se tider for bagasjelevering 

Check-in options

Vanlige spørsmål

Tilbake til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com