KLM Takes Care

Fra innføringen av biodrivstoff til forbedring av barns levekår, KLM tar ansvar på mange måter. Og gjennom din reise med oss kan du gjenkjenne vårt engasjement gjennom KLM Takes Care logoen.
 

Ta vare på mennesker og planeten

KLM Takes Care

Som en av de største aktørene i luftfartsindustrien, mener KLM at det er viktig å ta ansvar.

For å bidra til en bedre verden er vi derfor aktivt involvert i mange tiltak. Som et resultat av vårt kontinuerlige arbeid, har vi sammen med Air France allerede gjennom flere år stolt toppet Dow Jones bærekraftsindeksen innen vår sektor.

Finn ut alt om KLM Takes Care  (kun på engelsk)

KLM Takes Care logoen

Når du reiser med oss, kan du gjenkjenne vårt engasjement gjennom KLM Takes Care logoen. Du finner den snart for eksempel på te- og kaffekoppene våre ombord, disse er 100 % biologisk nedbrytbare!

 
 

Vår innsats

Vi mener at å ta handling nå og investere i fremtiden er like viktig. Derfor er vi involvert i mange forskjellige prosjekter. For eksempel gjør vi:

  • Store fremskritt i utviklingen og bruken av bærekraftige biodrivstoffer . Derfor har vi gått sammen med World Wide Fund for Nature (WWF), og andre.
  • Løpende arbeid for bærekraftige løsninger innen reduksjon av CO2-utslipp .
  • Serverer mat ombord som der hvor mulig er bærekraftig produsert, slik som produkter med UTZ-merke for bærekraftig kaffe, eller MSC-organisasjonens kvalitetsmerke for bærekraftig fisk .
  • Støtte til sosiale prosjekter  slik som Close the Gap og Wings of Support, og KLM Health Services som arbeider med VU University Medical Center i et Doctor2Doctor-program, for å bidra til medisinsk behandling i Kenya.
  • Løpende samtaler med beboere i Schiphol-området , for eksempel om begrensning av støyforurensing.
 
 

Fly CO2-nøytralt!

Når du reiser kan du redusere fotavtrykkene dine på himmelen. Rett og slett ved å kompensere for CO2-utslippet fra din flyvning online, når du bestiller eller gjennom Min Reise . Ditt bidrag til vårt CO2ZERO-program blir direkte og fullstendig investert i forskjellige bærekraftige energiprosjekter.

Se CO2-kompensasjonen for flyvningen din