Alt om bærekraftig reise

Flyreiser kobler folk sammen over hele verden og skaper velferd og jobber, men har også en effekt på miljøet. Derfor arbeider vi aktivt med å redusere CO₂-utslipp og å ta en ledende rolle i å skape en mer bærekraftig fremtid for luftfart.
 

Bluey mascot plane


 

Fly Responsibly

Fly Responsibly er vår forpliktelse til å ta en ledende rolle i å skape en mer bærekraftig fremtid for luftfart. Vi investerer og nyskaper kontinuerlig, for å gjøre våre produkter og prosesser mer bærekraftige. Imidlertid behøves mye mer. Vi vet at å være et flyselskap kommer med et annet stort ansvar: å sikre at barna våre også har en planet de kan utforske. Med introduksjonen av Fly Responsibly, gjør vi verden oppmerksom på vårt delte ansvar. Vi kan bare lykkes hvis vi jobber sammen, så bli med oss i dag for en mer bærekraftig morgendag.

Finn ut hva du kan gjøre. 

 
 

KLMs veikart til reduksjon av karbon

Som en av de større aktørene i luftfartsindustrien, mener vi at det er viktig å ta ansvar for vårt karbonfotavtrykk. Det er derfor vi har et Carbon Reduction Roadmap, en plan som kombinerer de tilgjengelige løsningene i dag med innovativ utvikling for fremtiden. Vårt nåværende mål er å redusere CO₂ per passasjer med 20 % innen 2020 (sammenlignet med 2011). Vi er på vei: ved slutten av 2018 hadde vi allerede redusert karbonutslippene våre med 17 %.

Vi har allerede begynt å se lengre enn 2020. I 2030, har vi som mål å redusere 15 % av vårt totale CO₂-fotavtrykk, sammenlignet med 2005.

Les mer om Carbon Reduction Roadmap. 

 
 

KLM Takes Care

Bluey mascot plane
While we naturally want to limit our environmental impact whenever possible, our ambition extends further. Not only are we working on finding the best solutions for attaining that goal, we’re also pro-actively striving to make a positive contribution to society. And in those efforts, every good idea is welcome. On the KLM Takes Care platform , you’ll find examples of what we are doing to achieve more sustainable aviation.