Economy comfort-sete Europa

Economy Comfort-sete på europeiske flyvninger

Unn deg selv mer komfort under flyvningen din og velg et Economy Comfort-sete. Kjenn forskjellen dette Economy Class-setet med mer benplass og ekstra tilbakelening gjør. Strekk bena dine litt lenger ut, og kom av flyet raskere. Setene har strømuttak i setet på de fleste fly og er ergonomisk designet til å møte dine behov. Og i tillegg, er sonen foran Economy Class, så ved ankomst vil du være blant de første til å komme deg av gårde. Dette er spesielt praktisk hvis du reiser med kun håndbagasje og har hastverk med å komme til reisemålet ditt. Servicen i Economy Comfort-sonen er den samme som i Economy Class.

Funksjoner

  • 5 cm (2 tommer) mer benplass enn vanlig Economy
  • 4-5 cm (1,5-2 tommer) mer tilbakelening enn vanlig Economy
  • Ergonomisk designet
  • Seter foran på Economy Class
  • Strømuttak i setet på de fleste fly
Få dette setet

Reserver favorittsetet ditt

Du kan reservere et sete i Economy Comfort-sonen når du bestiller KLM-flyvningen din. Du kan også logge inn på Min Reise for å gjøre en Economy Comfort-reservasjon. På hver flyvning er det kun et begrenset antall seter tilgjengelig i Economy Comfort-sonen. Så hvis du vil være sikker på et Economy Comfort-sete, eller om du vil sikre at du får sitte ved siden av reisefølget ditt, ikke vent for lenge med å ordne det.
Economy Comfort-sete Europa
ekstra benplass

Flying Blue -fordeler

Hvis du er et Flying Blue Platinum-medlem, betaler du ikke noe ekstra for et Economy Comfort-sete. Flying Blue Gold-medlemmer og SkyTeam Elite Plus-passasjerer mottar en 50 % rabatt. Flying Blue Silver-medlemmer betaler 25 % mindre, og Flying Blue Explorer-medlemmer mottar en rabatt på 10 %.

Du vil kanskje vite mer om…