kabin

Economy Comfort-sete på interkontinentale flyvninger

Fullfør arbeidet ditt, eller ta en velfortjent pause. Med vårt Economy Comfort-sete, kan du unne deg mer komfort. Plassert rett bak Business Class vil du være en av de første passasjerene til å gå av flyet. I tillegg har disse setene den samme servicen som de vanlige setene på Economy Class. Derimot gir Economy Comfort-setet mer benplass og tilbakelening enn vanlige Economy Class. På alle fly (bortsett fra 747), har setene i denne sonen også et strømuttak for lading av laptopen eller smarttelefonen din. Economy Comfort er ikke tilgjengelig på alle KLM-flyvninger.

Funksjoner

  • 10 cm (4 tommer) mer benplass enn vanlig Economy
  • 4-5 cm (1,5-2 tommer) mer tilbakelening enn vanlig Economy
  • 9-11 tommers personlig underholdningsskjerm
  • Strømuttak i setet på alle flyvninger (bortsett fra på Boeing 747)
  • Seter foran på Economy Class
Få dette setet


Reserver favorittsetet ditt

Du kan reservere ditt sete i Economy Comfort-sonen når du bestiller KLM-flyvningen din. Du kan også logge inn på Min Reise for å gjøre din Economy Comfort-reservasjon. På hver flyvning er det kun et begrenset antall seter tilgjengelig i Economy Comfort-sonen. Så hvis du vil være sikker på et Economy Comfort-sete, eller om du vil garantere at du vil sitte ved siden av reisefølget ditt, ikke vent for lenge med å ordne det.

Flying Blue -fordeler

Hvis du er et Flying Blue Platinum-medlem, betaler du ikke noe ekstra for et Economy Comfort-sete. Flying Blue Gold-medlemmer SkyTeam Elite Plus-passasjerer mottar en 50 % rabatt. Flying Blue Silver-medlemmer betaler 25 % mindre, og Flying Blue Explorer-medlemmer mottar en rabatt på 10 %.

Du vil kanskje vite mer om…