Sete med ekstra benplass europa

Sete med ekstra benplass på europeiske flyvninger

Nyt mer benplass under flyvningen din med våre seter med ekstra benplass som finnes ved siden av nødutgangene. Disse ergonomisk designede setene har alle de samme funksjonene som standard Economy Class-seter, men gjennomsnittlig mer benplass. Så det er et ideelt sete for alle passasjerer som ønsker å strekke ut bena og bevege seg litt mer. Med mer tilbakelening er dette setet komfortabelt for passasjerer som vil ha litt ekstra, eller som trenger å ankomme uthvilt for et forretningsmøte. På noen fly er det ingen tilbakelening på disse setene, grunnet de doble nødutgangsdørene bak setene. Vennligst merk at du vil måtte legge bagasjen din i bagasjehyllene i stedet for under setet foran deg under take-off og landing.

Funksjoner

  • I gjennomsnitt 15 cm (5,9 tommer) mer benplass enn vanlig Economy
  • Opptil 9 cm (3,5 tommer) tilbakelening (noen fly har ingen tilbakelening)
  • Ergonomisk designet
  • Seter ved siden av nødutgangen
  • Vennligst les vilkårene for dette setet
Få dette setet

Vilkår for KLMs sete med ekstra benplass

I tilfelle en evakuering må du være villig og i stand til å hjelpe kabinbesetningen vår. Av sikkerhetsmessige grunner må følgende gjelde for deg:
  • Du reiser ikke med barn under 12 år eller med dyr.
  • Du kan høre, forstå og handle i henhold til de nederlandske eller engelske instruksjonene gitt av vårt kabinpersonale.
  • Du har ikke en tilstand som kan hindre deg i å utføre noen eller alle evakueringshjelpefunksjonene, eller som kan skade deg under utføring av slike funksjoner.
  • Du er villig til å hjelpe vårt autoriserte kabinpersonale med evakueringsfunksjoner som kan bli tildelt deg.

Hvis det er noen tvil om dine evner til å assistere i et nødstilfelle, kan vår betjening bestemme å gi deg et annet sete.

Reserver favorittsetet ditt

Du kan reservere ditt sete med ekstra benplass når du bestiller KLM-flyvningen din. Du kan også logge inn på Min Reise for å gjøre din reservasjon. På hver flyvning er det kun et begrenset antall seter med ekstra benplass tilgjengelig. Så hvis du vil være sikker på dette setet, eller om du vil garantere at du vil sitte ved siden av reisefølget ditt, ikke vent for lenge med å ordne det.

Flying Blue -fordeler

Hvis du er et Flying Blue Platinum-medlem kan du ordne et sete med ekstra benplass gratis. Flying Blue Gold-medlemmer betaler bare halve prisen, og Flying Blue Silver-medlemmer betaler 25 % mindre. Flying Blue Explorer-medlemmer får en rabatt på 10 %.

Du vil kanskje vite mer om…