Sete med ekstra benplass interkontinental

Sete med ekstra benplass på interkontinentale flyvninger

Strekk deg ut i et av våre seter med ekstra benplass på interkontinentale flyvninger. Mye mer benplass enn et vanlig Economy-sete, for å sikre at du ankommer reisemålet ditt godt uthvilt og fullstendig avslappet. Dette setet tilbyr en tilbakelening opptil 12,5 cm (5 tommer). Alle seter er utstyrt med en personlig underholdningsskjerm, som er plassert i armlenet på setet. Vennligst merk at du vil måtte legge bagasjen din i bagasjehyllene i stedet for under setet foran deg under take-off og landing.

Funksjoner

  • Opptil 61 cm (24 tommer) mer benplass enn vanlig Economy
  • Opptil 12,5 cm (5 tommer) tilbakelening
  • Ergonomisk designet
  • Seter ved siden av nødutgangen
  • Vennligst les vilkårene for dette setet
Få dette setet

Vilkår for KLMs sete med ekstra benplass

Når du velger dette setet, er det noen betingelser du må ha i tankene. I tilfelle en evakuering må du være villig og i stand til å hjelpe kabinbesetningen vår. Av sikkerhetsmessige grunner må følgende gjelde for deg: 


  • Du reiser ikke med barn under 12 år eller med dyr. 
  • Du kan høre, forstå og handle i henhold til de nederlandske eller engelske instruksjonene gitt av vårt kabinpersonale. 
  • Du har ikke en tilstand som kan hindre deg i å utføre noen eller alle evakueringshjelpefunksjonene, eller som kan skade deg under utføring av slike funksjoner. 
  • Du er villig til å hjelpe vårt autoriserte kabinpersonale med evakueringsfunksjoner som kan bli tildelt deg.
Hvis det er noen tvil om dine evner til å assistere i et nødstilfelle, kan vår betjening bestemme å gi deg et annet sete.

Reserver favorittsetet ditt

Du kan reservere ditt sete med ekstra benplass når du bestiller KLM-flyvningen din. Du kan også logge inn på Min Reise til enhver tid for å gjøre en reservasjon. Det er kun et begrenset antall seter med ekstra benplass tilgjengelig for hver flyvning. Så hvis du vil være sikker på dette setet, eller om du vil garantere at du vil sitte ved siden av reisefølget ditt, ikke vent for lenge med å ordne det.

Flying Blue -fordeler

Hvis du er et Flying Blue Platinum-medlem kan du ordne et sete med ekstra benplass gratis. Flying Blue Gold-medlemmer betaler bare halve prisen, og Flying Blue Silver-medlemmer betaler 25 % mindre. Flying Blue Explorer-medlemmer får en rabatt på 10 %.

Du vil kanskje vite mer om…