Kinesisk far og datter

Spesielle seteforespørsler

Du kan be om flere spesielle setealternativer når du flyr med oss. Noen forespørsler kan gjøres via KLMs kundekontaktsenter og andre kan du enkelt gjøre på nett eller offline selv.

Store passasjerer

For å sikre at alle ombord har en komfortabel og sikker flyvning, bør alle passasjerer enkelt kunne bevege armlenene på setet sitt ombord opp og ned. Plassen mellom armlener per flytype:
 
Airbus A330:
 • 46 cm (18 tommer) på Economy Class
 • 50 cm (20 tommer) på Business Class
 
Boeing 747:
 • 44 cm (17,5 tommer) på Economy Class
 • 50 cm (20 tommer) på Business Class
 
Boeing 777:
 • 43 cm (17 tommer) på Economy Class
 • 50 cm (20 tommer) på Business Class
 
Boeing 787-9:
 • 43 cm (17 tommer) på Economy Class
 • 53 cm (21 tommer) på Business Class
 
Boeing 737:
 • 43 cm (17 tommer) på Economy Class
 • 43 cm (17 tommer) + tomt sete ved siden av deg på Business Class
 
Embraer 175/190:
 • 45 cm (18 tommer) på Economy Class
 • 45 cm (18 tommer) + tomt sete ved siden av deg på Business Class

 
Dersom du tar opp en del av tilstøtende sete(r) på en KLM-betjent flyvning, anbefaler vi at du bestiller et ekstra tilstøtende sete på forhånd. For din sikkerhet, hvis du ikke har bestilt et tilstøtende sete og det ikke er noe annet sete tilgjengelig i samme reiseklasse på flyvningen din, vil du kanskje ikke få tillatelse til å reise.
 

Et ekstra tilstøtende sete kan kun kjøpes ved å ringe KLMs kundekontaktsenter. Du vil motta en 25 % rabatt på det andre setet. Hvis et annet sete var tilgjengelig i samme reiseklasse ved avgang på flyvningen din, kan du søke om refusjon av kostnadene for det andre setet.

Hvis du har bestilt to seter, vil du bli tildelt et spesifikt par med seter. Dessverre kan du ikke se eller endre disse setene på nett. Du må sjekke inn i innsjekkingsskranken på flyplassen. Hvis du har kjøpt et tilstøtende sete, gjelder fortsatt standard bagasjegrense for 1 passasjer, som kan finnes på billetten din. Du kan ordne med ekstra bagasje når du sjekker inn i skranken på flyplassen. Les mer om din bagasje.

Ønsker du litt mer benplass i tillegg til det tilstøtende setet ditt? Innen Economy Class, tilbyr vi Economy Comfort-seter på både europeiske flyvninger og interkontinentale flyvninger, som har mer benplass og tilbakelening.

Seter for babyer og barn

Vil du bestille et sete for et barn? I de fleste tilfeller kan du bestille et sete på samme måte som du kan bestille for en voksen. Det er derimot et par unntak, som å reise med mer enn én baby eller hvis barnet ditt trenger tjenesten for barn som reiser alene. Les mer om (å bestille) seter for barn.

Gruppereise - 10 eller flere seter

Ønsker du å bestille 10 eller flere seter på samme flyvning? KLM tilbyr deg fordelen av konkurransedyktige gruppebillettpriser, fleksible billettmuligheter og dedikert støtte til å bestille reisen til gruppen din. Reisegrupper kan velge vanlige seter gratis for alle i sin gruppe fra åtte timer før avgang inntil innsjekkingen stenger.

Les mer om gruppebestillinger.

Du vil kanskje vite mer om…