À la carte-meny på Economy Class

Nyt flere måltidsvalg ombord din KLM-flyvning! Velg fra fem lekre à la carte-måltider på Economy Class. Du kan enkelt bestille på nett på KLM.com

Nyt à la carte

Smaken varierer, derfor tilbyr vi et større utvalg. I tillegg til våre standardmåltider kan du nyte fem deilige à la carte-måltider på Economy Class. Tilgjengelige på de fleste interkontinentale KLM-flyvninger med avgang fra Amsterdam, bortsett fra flyvninger til Aruba, Bonaire, Entebbe, Hongkong, Houston, Kigali, Osaka, Rio de Janeiro, Fortaleza, Seoul, Tel Aviv, Toronto og Vancouver.


Du kan bestille à la carte-måltider på KLM.com:

  • Under bestilling og i Min Reise: fra 90 dager og opptil 48 timer før avreise
  • Når du sjekker inn online: mellom 30 og 24 timer før avreise

Hvert måltid koster fra 12 euro eller 4 200 Miles (det siste alternativet må ordnes via Min Reise)

Siden vi serverer et begrenset antall à la carte-måltider per flyvning, bør du bestille tidligst mulig. Hvis du har bestilt et spesialmåltid av religiøse, diett eller medisinske grunner, kan du ikke bestille et à la carte-måltid.

Bestill et à la carte-måltid

Min Reise

Kapteinens valg

KLM meal on board Captain's choice

Oppdag cockpitens à la carte-favoritter. Start måltidet med en utsøkt lakse-millefeuille, dillkrem og grønn asparges.

Nyt deretter smaken til grytestekt kalv med en mild pepperrotsaus. Ved siden av serverer vi nydelige karvepoteter og en sunn dose spinat, gulrøtter og løk.

Til slutt kan du la sansene løpe med vår berømte sjokolade-kokosnøtt-mousse. Vi vil skjemme deg bort med søtsaker til din kaffe eller te.

Champagnefryd

Spander på deg litt ren luksus, inkludert en liten flaske champagne og flere søtsaker til din kaffe eller te. Som forrett med ditt champagneglass, får du sildekaviar med Pommes Tzarine – luftig potetmos med rømme og gressløk.

Din salat med lettrøkt tunfisk med sesamskorpe serveres på romersk salat med tradisjonell Cæsar-dressing og strødd med parmesanost.

Til slutt får du sprø, tynne skiver av entrecôte, tilberedt i en pikant koreansk marinade. Som tilbehør til hovedretten får du stekte grønnsaker og en wrap fylt med stekt ris.

Festmåltidet fullføres med kirsebær marinert i balsamico, kanelmousse og marengs.

Japansk nytelse

Er du glad i det elegante, japanske kjøkkenet? Unn deg de raffinerte smakene fra dette eksotiske riket!

Du kan starte måltidet ditt med den japanske delikatessen sushi, en wakame tangsalat og en lettrøkt laks med wasabi-majones.

Dette etterfølges av en herlig kyllingtallerken med kokt ris og grønnsaker, samt en salat laget av japanske sobanudler og sesamfrø. Til dessert serverer vi vaniljemousse med jordbærkompott.

Bella Italia

Et Bella Italia-måltid inkluderer de deiligste smaksopplevelsene fra Italia!

Vi starter med å servere antipasti med oliven, artisjokk, marinert geitost, fylt salami, spianata romana og Prosciutto-skinke på en seng av blandet grønt.

Du kan deretter nyte hovedretten pasta carbonara med pancetta og ostesaus, toppet med pinjekjerner.

Som en siderett serverer vi tradisjonell Caprese-salat, med mozzarella, tomat og pesto, samt tiramisu til dessert.

Indonesiske risretter

Et indonesisk ristaffel med mange retter fulle av smak er en av nederlendernes kulinariske favoritter. Nyt smaksopplevelsene fra denne berømte kulturarven!

Ditt indonesiske ristaffel starter med en kohodo-salat med søtpotet, kokosnøtt og sitrongressmarinerte reker samt en asiatisk fruktsalat med søt soyasaus.

Hovedretten er biff Rendang, en lett krydret indonesisk biffstuing med basmati-ris og skivede grønne bønner med en krydret sambalsaus ved siden.

Som sidetallerken kan du nyte en ketoprak-salat med tynne nudler og grønnsaker, mens vi til dessert serverer spekkoek.

Refusjon

Hvis måltidet i en unntakssituasjon ikke finnes, vil du i stedet få muligheten til å velge blant våre standard- måltider som tilberedes av de beste kokkene. Da kan du søke om refusjon for prisen à la carte-måltidet kostet.


Be om refusjon

Les vilkårene for à la carte-måltider på Economy Class