Måltider i Business Class

Nyt kvalitative måltider tilberedt av toppkokker! I KLM Business Class, kan du også nyte førsteklasses viner og et stort utvalg drikkevarer og snacks.
 

World Business Class

Vi passer på at du kun får det beste på alle KLMs interkontinentale flyvninger. Allerede før flyet tar av, ønsker vi deg velkommen om bord med et glass champagne eller fruktjuice.

Måltider
Nyt et spesielt måltid tilberedt av den nederlandske toppkokken Jonnie Boer*, og servert på servise som er laget av den nederlandske designeren Marcel Wanders. Du setter sammen ditt eget måltid fra de tilgjengelige valgene:

 • Velg kald forrett eller vegetarsuppe.
 • Velg mellom flere forskjellige hovedretter avhengig av tiden på dagen.
 • Velg mellom flere søte desserter, frisk frukt og et utvalg av ost, sammen med et glass portvin eller dessertvin.

Vi varierer jevnlig våre menyer og bruker ferske ingredienser såfremt det er mulig. På KLM-flyvninger med ankomsttid tidlig på morgenen, kan du selv velge hva du ønsker til frokost. Vi tilbyr søt eller vanlig frokost, jogurt, frokostblanding, forskjellige typer brød og frukt.

* Spesialmåltider i tråd med ditt kosthold eller religiøse preferanser blir laget av andre kokker på kjøkkenet.

Når som helst for deg

Med Når som helst for deg, vil du få en sann spiseopplevelse! Du får velge hva og når du vil spise under flyvningen din. Måltidet ditt vil serveres i sann restaurantstil, når det passer deg best, og helt tilpasset din personlige timeplan.

I tillegg til våre nylagede 3-retters måltid, serverer vi et spesielt On Demand-utvalg med 5 retter. Det er opp til deg hvorvidt du ønsker disse rettene på toppen av standardmåltidet ditt, eller om du vil droppe standardmåltidet fullstendig, og spare appetitten din for en komplett On demand-opplevelse.

Når som helst for deg-tjenesten og On Demand-retter er tilgjengelig for World Business Class-passasjerer på de følgende rutene:

 • Amsterdam til Johannesburg
 • Johannesburg til Amsterdam
 • Bangkok til Amsterdam
 • Tokyo til Amsterdam
 • Osaka til Amsterdam
 • Shanghai til Amsterdam

I tillegg til det er Når som helst for deg-tjenesten tilgjengelig på rutene listet opp nedenfor. På disse nattflyvningene tilbyr vi ikke On Demand-rettene. Vi serverer derimot nylagede måltider og frokost.

 • Amsterdam til Bangkok
 • Amsterdam til Tokyo
 • Amsterdam til Osaka
 • Amsterdam til Shanghai

Drikkevarer og snacks
I løpet av KLM-flyvningen har du alltid et utvalg av flere forskjellige drikkevarer, fra alkoholfri drikke og fersk fruktjuice til øl og mineralvann. Vi tilbyr også varm og kald drikke (med og uten alkohol) sammen med måltidet.

Et glass med god vin passer perfekt til måltidet. Våre vinkelnere velger førsteklasses viner som du kan nyte høyt til værs.

Mellom måltidene tilbyr vi et utvalg av sunne, salte og søte snacks

Til og fra Asia
På alle KLM-flyvninger til og fra Kina, India, Japan og Korea, tilbyr vi tradisjonelle asiatiske menyer som serveres på asiatisk servise.

Les mer omasiatiske måltider om bord

 

Europe Business Class

Hvis du flyr innen Europa, kan du nyte delikate måltider kreert av nederlandske toppkokker og servert på servise designet av Marcel Wanders.

 • Vi tilbyr et kaldt måltid på alle KLM Cityhopper-flyvninger og alle KLM-flyvninger på under 120 minutter. Avhengig av tiden på døgnet, serverer vi et utvalg med ferske sandwicher eller salat som hovedrett, sammen med organisk yoghurt, hors d’oeuvre og/eller dessert.
 • På de fleste KLM-flyvninger som varer over 120 minutter* serverer vi en delikat treretters middag, med valg mellom to varme hovedretter som er satt sammen av den nederlandske toppkokken Onno Kokmeijer. På disse KLM-flyvningene serveres alle måltider også med en forrett og en dessert.

*reisemål: AGP, ALC, ATH, CTA, HEL, IST, KBP, LED, LIS, MAD, OTP, SVO og VLC.

Drikkevarer
Under KLM-flyvningen din innen Europa, har du alltid et utvalg mellom flere forskjellige drikkevarer, fra alkoholfri drikke og fersk fruktjuice til øl og mineralvann.

Et glass med god vin passer perfekt til måltidet ditt. Våre vinservitører velger førsteklasses viner som du kan nyte mens du flyr.

 

Bestilt en flyvning? Se menyen din

Har du lyst til å se hva som står på menyen på flyvningen (og få vite alt om besetningen og flyet)? Fra 31 dager før avgangen til en KLM-flyvning, gå til din Flight Guide via Min Reise.

Gå direkte til Flight Guide