Måltider i Business Class

Nyt kvalitative måltider tilberedt av toppkokker! I KLM Business Class, kan du også nyte førsteklasses viner og et stort utvalg drikkevarer og snacks.

World Business Class

Vi passer på at du kun får det beste på alle KLMs interkontinentale flyvninger. Allerede før flyet tar av, ønsker vi deg velkommen om bord med et glass champagne eller fruktjuice.

Måltider
Nyt et spesielt måltid tilberedt av den nederlandske toppkokken Jonnie Boer*, og servert på servise som er laget av den nederlandske designeren Marcel Wanders. Du setter sammen ditt eget måltid fra de tilgjengelige valgene:

  • Velg kald forrett eller vegetarsuppe.
  • Velg mellom flere forskjellige hovedretter avhengig av tiden på dagen.
  • Velg mellom flere forskjellige desserter, inkludert pai, fersk frukt og et utvalg med ost, sammen med et glass portvin eller dessertvin.


På KLM-flyvninger på over 8 timer med ankomsttid tidlig på morgenen, kan du selv velge hva du ønsker til frokost. Vi tilbyr eggretter, pannekaker, yoghurt, müsli, cornflakes, brød med forskjellig pålegg og frukt.

Vi varierer jevnlig våre menyer og bruker ferske ingredienser såfremt det er mulig.

Når som helst for deg

Hvis du er en World Business Class-passasjer og flyr fra Amsterdam til Johannesburg, eller vice versa, kan du vente deg en flott middagsopplevelse! Med Når som helst for deg, får du velge hva og når du vil spise under flyvningen din. Med en stort utvalg av 8 forskjellige måltider å velge mellom, vil middagen din serveres når det passer deg best.

Også greit å vite: denne servicen vil snart bli tilbudt på en andre rute. Med start i november i år, Når som helst for deg vil også være tilgjengelig på flyvningene våre fra og til Bangkok!


Drikkevarer
I løpet av KLM-flyvningen har du et utvalg av flere forskjellige drikkevarer, alt fra alkoholfri drikke og fersk fruktjuice til øl og mineralvann. Vi tilbyr også varm og kald drikke (med og uten alkohol) sammen med måltidet.

Et glass med god vin passer perfekt til måltidet. Våre vinservitører velger ut førsteklasses og prisvinnende viner som er satt sammen spesielt for at du skal nyte dem mens du flyr.

Mellommåltids snacks
Mellom måltidene, tilbyr vi et stort utvalg med sunne, pikante og søte snacks, inkludert deilige sandwicher, råe grønnsaker med dipp og organisk australsk iskrem.

Til og fra Asia

På alle KLM-flyvninger til og fra Kina, India, Japan og Korea, tilbyr vi også tradisjonelle asiatiske menyer som serveres på asiatisk servise.

Les mer om asiatiske måltider om bord

*spesialmåltider i tråd med ditt kosthold eller religiøse preferanser blir laget av andre kokker på kjøkkenet.

Europe Business Class

Hvis du flyr innen Europa, kan du nyte delikate måltider kreert av nederlandske toppkokker og servert på servise designet av Marcel Wanders.


  • Vi tilbyr et kaldt måltid på alle KLM Cityhopper-flyvninger og alle KLM-flyvninger på under 120 minutter. Avhengig av tiden på døgnet, serverer vi et utvalg med ferske sandwicher, salat som hovedrett eller tapastallerken, sammen med organisk, hors d’oeuvre og/eller dessert.
  • På de fleste KLM-flyvninger som varer over 120 minutter* serverer vi en delikat treretters middag, med valg mellom to varme hovedretter som er satt sammen av den nederlandske toppkokken Onno Kokmeijer. På disse KLM-flyvningene serveres alle måltider med en forrett og en dessert.

* reisemål: ALC, ATH, HEL, IBZ, IST, KBP, LED, LIS, MAD, OTP, SVO, TLV og VLC.

Vi bruker ferske ingredienser såfremt det er mulig og varierer hver måned mellom 4 ukemenyer.

Drikkevarer
I løpet av KLM-flyvningen innen Europa, har du alltid et utvalg mellom flere forskjellige drikkevarer, alt fra alkoholfri drikke og fersk fruktjuice til øl og mineralvann. Vi tilbyr også varm og kald drikke (med og uten alkohol) sammen med måltidet.

Et glass med god vin passer perfekt til måltidet. Våre vinservitører velger førsteklasses viner som du kan nyte mens du flyr.

Bestilt en flyvning? Se menyen din

Har du lyst til å se hva som står på menyen på flyvningen (og få vite alt om besetningen og flyet)? Fra 6 dager før avgangen til en KLM-flyvning, gå til din Flyvningsguide via Min Reise.

Gå direkte til Flyvningsguiden