Måltider i Business Class

Nyt kvalitative måltider tilberedt av toppkokker! I KLM Business Class, kan du også nyte førsteklasses viner og et stort utvalg drikkevarer og snacks.

World Business Class

Vi passer på at du kun får det beste på alle KLMs interkontinentale flyvninger. Allerede før flyet tar av, ønsker vi deg velkommen om bord med et glass champagne eller fruktjuice.

Måltider
Nyt et spesielt måltid tilberedt av den nederlandske toppkokken Jonnie Boer*, og servert på servise som er laget av den nederlandske designeren Marcel Wanders. Du setter sammen ditt eget måltid fra de tilgjengelige valgene:

 • Velg kald forrett eller vegetarsuppe.
 • Velg mellom flere forskjellige hovedretter avhengig av tiden på dagen.
 • Velg mellom flere søte desserter, frisk frukt og et utvalg av ost, sammen med et glass portvin eller dessertvin.


På KLM-flyvninger med ankomsttid tidlig på morgenen, kan du selv velge hva du ønsker til frokost. Vi tilbyr søt eller vanlig frokost, jogurt, frokostblanding, forskjellige typer brød og frukt.

Vi varierer jevnlig våre menyer og bruker ferske ingredienser såfremt det er mulig.

Når som helst for deg

Med Når som helst for deg, vil du få en sann spiseopplevelse! Du får velge hva og når du vil spise under flyvningen din. Måltidet ditt vil serveres i sann restaurantstil, når det passer deg best, helt tilpasset din personlige timeplan.

I tillegg til våre nylagde måltider, serverer vi et spesielt Når som helst for deg-utvalg på 5 retter. Det er opp til deg hvorvidt du ønsker disse rettene på toppen av standardmåltidet ditt, eller om du vil droppe standardmåltidet fullstendig, og spare appetitten din for en komplett Når som helst for deg-opplevelse.

Når som helst for deg er tilgjengelig for World Business Class-passasjerer på de følgende rutene:

 • Amsterdam - Johannesburg
 • Amsterdam - Bangkok
 • Amsterdam - Tokyo
 • Amsterdam - Osaka

Vennligst merk: den komplette Når som helst for deg-servicen (inkludert Når som helst for deg-rettene) er ikke tilgjengelig på nattflyvningene listet opp nedenfor. Derimot serverer vi på disse nattflyvningene nylagde måltider og frokost, samt gratis drikke.

 • Johannesburg til Amsterdam
 • Amsterdam til Bangkok
 • Amsterdam til Tokyo
 • Amsterdam til Osaka

Drikkevarer
I løpet av KLM-flyvningen har du et utvalg av flere forskjellige drikkevarer, alt fra alkoholfri drikke og fersk fruktjuice til øl og mineralvann. Vi tilbyr også varm og kald drikke (med og uten alkohol) sammen med måltidet.

Et glass med god vin passer perfekt til måltidet. Våre vinservitører velger førsteklasses viner som du kan nyte mens du flyr.

Mellommåltids snacks
Mellom måltidene tilbyr vi et utvalg fra et bredt utvalg av sunne, salte og søte snacks

Til og fra Asia

På alle KLM-flyvninger til og fra Kina, India, Japan og Korea, tilbyr vi også tradisjonelle asiatiske menyer som serveres på asiatisk servise.

Les mer om asiatiske måltider om bord

* spesialmåltider i tråd med ditt kosthold eller religiøse preferanser blir laget av andre kokker på kjøkkenet.

Europe Business Class

Hvis du flyr innen Europa, kan du nyte delikate måltider kreert av nederlandske toppkokker og servert på servise designet av Marcel Wanders.

 • Vi tilbyr et kaldt måltid på alle KLM Cityhopper-flyvninger og alle KLM-flyvninger på under 120 minutter. Avhengig av tiden på døgnet, serverer vi et utvalg med ferske sandwicher, salat som hovedrett eller tapastallerken, sammen med organisk, hors d’oeuvre og/eller dessert.
 • På de fleste KLM-flyvninger som varer over 120 minutter* serverer vi en delikat treretters middag, med valg mellom to varme hovedretter som er satt sammen av den nederlandske toppkokken Onno Kokmeijer. På disse KLM-flyvningene serveres alle måltider med en forrett og en dessert.

* reisemål: ALC, ATH, HEL, IBZ, IST, KBP, LED, LIS, MAD, OTP, SVO, TLV og VLC.

Vi bruker ferske ingredienser såfremt det er mulig og varierer hver måned mellom 4 ukemenyer.

Drikkevarer
I løpet av KLM-flyvningen innen Europa, har du alltid et utvalg mellom flere forskjellige drikkevarer, alt fra alkoholfri drikke og fersk fruktjuice til øl og mineralvann. Vi tilbyr også varm og kald drikke (med og uten alkohol) sammen med måltidet.

Et glass med god vin passer perfekt til måltidet. Våre vinservitører velger førsteklasses viner som du kan nyte mens du flyr.

Bestilt en flyvning? Se menyen din

Har du lyst til å se hva som står på menyen på flyvningen (og få vite alt om besetningen og flyet)? Fra 31 dager før avgangen til en KLM-flyvning, gå til din Flight Guide via Min Reise.

Gå direkte til Flight Guide