Måltider i Economy Class

På KLM Economy Class, kan du nyte et bredt utvalg av drikkevarer, et omfattende utvalg av måltider, eller en søt eller salt smårett.
 

Economy Class på interkontinentale flyvninger

På alla KLMs interkontinentale flyvinger, hjelper vi deg med å komme i orden for reisen din med en flaske vann, et oppfriskende håndkle og et sett med hodetelefoner. Under flyvningen din tilbyr vi deg et omfattende utvalg av måltider, inkludert varmretter, en stor salat og en dessert. Tjenesten kan være forskjellig per flyvning, avhengig av tidspunktet på dagen og lengden på flyvningen. Mellom måltidene serverer vi småretter eller et smørbrød. Bare spør besetningen om en ekstra smårett når som helst.

Drikkevarer
Vi serverer varme og kalde drikker (alkoholholdige og uten alkohol), inkludert bærekraftig kaffe og te, brus, fruktjuice, øl og vin, sammen med måltidet ditt. Gjennom hele flyvningen, kan du gå og få en ekstra drikke fra byssen.

À la carte-meny

Våre à la carte-måltider er midlertidig utilgjengelige. Under våre interkontinentale flyvninger vil du fortsatt kunne velge forskjellige måltider som er inkludert i prisen på billetten din.

Til og fra Asia

På alle KLM-flyvninger til og fra Kina, India, Japan og Korea, tilbyr vi asiatiske måltider forberedt av anerkjente restauranter.

Les mer om våre rutespesifikke tjenester

 

Economy Class på flyvninger innen Europa

Som vanlig tilbyr vi på våre flyvninger et stort utvalg med varm og kald drikke, inkludert fruktjuice, alkoholfri drikke, vin, øl, kaffe og te.

Avhengig av lengden på flyvningen og avgangstiden, serverer vi enten en snack, en fersk sandwich eller et varmt måltid. Vi varierer utvalget vårt av snacks, sandwicher og varme måltider regelmessig.