Måltider i Economy Class

I KLM Economy Class, kan du nyte et stort utvalg med drikkevarer, et smakfullt deilig måltid eller en Delicious sandwich.

Economy Class interkontinental

På alle KLMs interkontinentale flyvninger blir du ønsket velkommen med en drikke etter eget valg. Før hvert måltid får du en varm, fuktig klut til å friske deg opp med, og en aperitiff med nøtter. Deretter blir du servert en hors d’oeuvre, kan velge en av våre deilige varmretter, samt en dessert. Til måltidet får du selvsagt et ferskt rundstykke med smør og ost. Etter middagen byr vi på gratis kaffe, te eller likør.

På kortere flyvninger serverer vi en nylaget sandwich eller en annen smårett før landing. På lengre flyvninger serverer vi et måltid til. Avhengig av hvilken tid på døgnet det er, vil dette være frokost, lunsj eller middag. Mellom måltidene serverer vi snacks, iskrem eller en sandwich. Hvis du har lyst på noe mer, kan du be kabinpersonalet om søte eller salte snacks.


Drikkevarer
Til måltidet serverer vi varme og kalde drikker (med og uten alkohol), inkludert bærekraftig kaffe og te, alkoholfri drikke, fruktjuice, øl og vår spesialkomponerte, prisvinnende vin. Under hele flyvningen tilbyr vi noe å drikke hver time.

A la carte meny
På de fleste av KLMs interkontinentale flyvninger med avreise fra Amsterdam, har du et enda større utvalg av varme måltider å velge mellom når du bestiller et à la carte måltid på KLM.no før flyvningen.

Les mer om à la carte menyen i Economy Class

Til og fra Asia
På alle KLM-flyvninger til og fra Kina, India, Japan og Korea, tilbyr vi asiatiske måltider tilberedt av velrenommerte restauranter.

Les mer om våre rutededikerte tjenester

Economy Class Europa

Som vanlig tilbyr vi på våre flyvninger et stort utvalg med varm og kald drikke, inkludert fruktjuice, alkoholfri drikke, vin, øl, kaffe og te.

Avhengig av lengden på flyvningen og avgangstiden, serverer vi enten en snack eller en fersk, Delicious sandwich.

  • På flyvninger opp til 120 minutter med avreise før 09.00, serverer vi deilige sandwicher med forskjellig pålegg. På flyvninger med avreise etter 09.00, kan du velge mellom en søt og en pikant snack.
  • På flyvninger mellom 120 og 170 minutter serverer vi sandwicher.
  • På flyvninger som er lengre enn 170 minutter tilbyr vi varme snacks eller et varmt måltid og søte bakverk.


Vi varierer vårt utvalg av snacks og sandwicher med jevne mellomrom.

Mat & vin festival

Velkommen til Holland! På alle KLM-flyvninger med avreise fra Amsterdam i oktober og november 2011, lar vi passasjerer smake på Holland, med nederlandske måltider, spesielle godbiter og varm, tradisjonell nederlandsk gjestfrihet.

Les mer om ‘From Holland’ mat & vin festivalen

Har du bestilt en flyreise? Se menyen din

Har du lyst til å se hva som står på menyen på flyvningen (og få vite alt om besetningen og flyet)? Fra 48 timer før avgang for en KLM-flyvning, kan du gå til Flyvningsguiden din via Min Reise.

Les mer om Flyvningsguiden