Måltider i Economy Class

I KLM Economy Class, kan du nyte et stort utvalg med drikkevarer, et Tasty Blue-måltid eller en næringsrik sandwich.

Economy Class interkontinental

På alle KLMs interkontinentale flyvninger, ønsker vi deg velkommen med en drikke etter eget valg. Før hvert måltid vil du få en oppfriskende varm klut og en aperitiff med nøtter. Du vil deretter bli servert en forrett, en av våre to Tasty Blue-varmretter etter eget valg og en dessert. Sammen med måltidet får du naturligvis et ferskt rundstykke med smør og ost. Etter middagen, tilbyr vi en gratis kaffe, te eller likør.

På kortere flyvninger, serverer vi en fersk sandwich eller annen snacks før landing. På lengre flyvninger serverer vi et ekstra måltid. Avhengig av tidspunktet på dagen vil dette være frokost, lunsj eller middag. Mellom måltidene vil vi serverer deg snacks, iskrem eller en sandwich. Har du lyst på litt mer, kan du spørre betjeningen om noe søtt eller salte snacks.

Drikke
Vi serverer varm og kald drikke (med og uten alkohol), inkludert bærekraftig produsert kaffe og te, alkoholfri drikke, fruktjuice og øl samt spesialsammensatt og prisvinnende vin, sammen med måltidet. Under hele flyvningen, tilbyr vi hver time noe å drikke.

A la carte meny
På de fleste av KLMs interkontinentale flyvninger med avreise fra Amsterdam, har du et enda større utvalg av varme måltider å velge mellom når du bestiller et à la carte måltid på KLM.no før flyvningen.

Les mer om à la carte-menyen i Economy Class

Til og fra Asia
På alle KLM-flyvninger til og fra Kina, India, Japan og Korea, tilbyr vi asiatiske måltider tilberedt av velrenommerte restauranter.

Les mer om våre rutespesifikke tjenester

Economy Class Europa

Som vanlig tilbyr vi på våre flyvninger et stort utvalg med varm og kald drikke, inkludert fruktjuice, alkoholfri drikke, vin, øl, kaffe og te.

Avhengig av lengden på flyvningen og avgangstiden, serverer vi enten en snack eller en fersk sandwich eller wrap.

  • På flyvninger på inntil 45 minutter serverer vi en søt og en salt snack.
  • På flyvninger på inntil 120 minutter serverer vi, avhengig av tid på døgnet, et utvalg deilige sandwicher med forskjellig pålegg, en delikat wrap eller en søt og en salt snack.
  • På flyvninger som er lengre enn 120 minutter serverer vi en varm snack eller søtt bakverk.


Vi varierer vårt utvalg av snacks og sandwicher med jevne mellomrom.

Bestilt en flyvning? Se menyen din

Har du lyst til å se hva som står på menyen på flyvningen (og få vite alt om besetningen og flyet)? Fra 31 dager før avgangen til en KLM-flyvning, gå til din Flight Guide via Min Reise.

Gå direkte til Flight Guide