Flight Guide

Har du bestilt en KLM-flyvning? Vi tipper du har lyst til å vite mer om menyen, besetningen og flyet! Fra 31 dager før avgang kan du gå til Flight Guide, der du finner fakta, tall og moro – om nettopp din KLM-flyvning. Når som helst, hvor som helst, på hvilket som helst enhet.

Hva er Flight Guide?

Flight Guide on all devices

KLMs Flight Guide på nettet er med deg fra 31 dager før avgang, under flyvningen og etter ankomst. Flight Guide er bare for reisende med KLM, og gir masse nyttig info og bakgrunnsstoff om din bestemte KLM-flyvning – inkludert fakta vi tipper du ikke visste:

  • Opplysninger om flyvningens status i sanntid
  • Menyen din – servert i Economy Class og Business Class
  • Flyet ditt – navn, type og mer
  • Besetningen – fakta og tall om besetningen i cockpiten og kabinen

Nysgjerrig? Hvis din KLM-flyvning har avgang innen 31 dager kan du logge inn nå og finne ut.

Tilgang til din Flight Guide

Gå til din Flight Guide (kun på engelsk)

Logg inn på Min Reise

Flight Guide for KLM-flyvningen din er tilgjengelig på nettet fra 31 dager før avgang. Du kan gå direkte til Flight Guide via knappen over eller gå dit via en av de følgende alternativene:

  • Logg inn på Min Reise og rull ned til "Flight Guide", eller
  • bruk lenken i e-postmeldingen for innsjekking som vi sender deg 30 timer før avgang (24 timer for flyvninger til og fra USA)

Tips: Når du har fått tilgang til Flight Guide, kan du legge den til favorittene eller bokmerkene dine, eller lagre den på hjemmeskjermen på mobilen eller nettbrettet ditt. På den måten kan du alltid bruke Flight Guide selv når du ikke har internettforbindelse.

Flight Guide er kun tilgjengelig for KLM-flyvninger. For både KLM og mange flyvninger med partnerselskaper kan du alltid logge inn på Min Reise for å se en oversikt over flyvningene dine, endre bestillingen din, ordne med ekstraalternativer og mer.

Sett karakter på flyvningen din

Flight guide on mobile devices

Vi er alltid interessert i å vite hvordan KLM-flyvningen din gikk. Så når du bruker Flight Guide etter ankomst, kan du sette karakter på den og kommentere den – og se dine medpassasjerers kommentarer!

Når du bestiller, vises gjennomsnittskarakter per flyvning når du skal velge flyvninger. På den måten har du og andre besøkende på KLM.com mer informasjon å støtte dere til når dere skal velge, basert på faktiske passasjerers meninger – inkludert dine egne.

Vern av dine personopplysninger er selvsagt svært viktig for oss, så vi har gjort det mulig å sette karakter og kommentere anonymt.