Shop@KLM

En gave til noen du er glad i, den nyeste tekniske dingsen eller deilige parfymer? Finn dine favoritt-KLM-artikler hurtig og lett på Shop@KLM. Kjøp taxfree-varene online før avreise. Du kan velge å motta dem om bord på KLM-flyvningen, eller få dem levert på din hjemmeadresse!

Online tax-free-shopping

on board shopping

Fra luksuriøse gaver til eksklusive KLM-produkter, på Shop@KLM kan du velge og vrake fra et bredt utvalg av tax-free-varer og bestille dem online uten å forlate lenestolen. Kjøpene dine vil bli levert til deg gratis om bord på flyet. Shop@KLM leverer om bord på følgende flyvninger:

 • Alle interkontinentale KLM-flyvninger med avgang fra Amsterdam.
 • Europeiske langdistanseflyvninger fra Amsterdam til Aten, Bucuresti, Istanbul, Kiev, Lisboa eller St. Petersburg.

Dermed slipper du å bære rundt på tung håndbagasje på flyplassen. Du kan bestille varene opp til 25 timer før avgang.

Du kan også bestille fra Shop@KLM selv om du ikke skal ut å fly i nærmeste fremtid: Vi kan levere noen av artiklene til din hjemmeadresse i Nederland. I dette tilfellet må du imidlertid betale MVA og leveringsgebyr.

På Shop@KLM finner du enda flere produkter enn i vårt tilbud om bord. Flying Blue-miles du tjener ved hvert kjøp og rabattene du får er de samme. Ikke bare tjener du Flying Blue-miles, men du kan også bruke dem til å betale for kjøpene dine. Vi oppdaterer produktutvalget hver måned, slik at du alltid kan finne nye tilbud.

Gå til Shop@KLM

Se de tilgjengelige produktene

Gå til Shop@KLM

Slik fungerer Shop@KLM

 1. Velg favorittartiklene dine, og legg dem i handleposen.
 2. Angi om du ønsker å motta dem om bord eller på din hjemmeadresse.
 3. Tast inn personlige opplysninger og kontaktopplysninger, og eventuelt en referansekode.
 4. Velg betalingsmetode og betal for ordren. Når kjøpet er fullført, vil du motta en bekreftelse og en faktura på e-post. Hvis du skal ut og fly, skriv ut e-postbekreftelsen, og pass på å ta den med deg på flyet.
 5. Du vil motta det du har kjøpt og en leveringskvittering enten om bord på flyet eller på din hjemmeadresse, avhengig av hvilken leveringsmåte du har valgt. Husk å ta vare på leveringskvitteringen – dette er garantikortet ditt.

Vennligst merk: Hvis du ønsker å motta varene om bord, må du bestille minst 25 timer før avgang. Hvis velger hjemmelevering, må du betale MVA og leveringsgebyr. Shop@KLM finnes i både nederlandsk og engelsk versjon.

Vanlige spørsmål om onlinebestilling

Betalingsalternativer

Alle priser vises i euro og inkludert MVA (hvis aktuelt). Du kan betale med iDEAL (nettbanktjeneste som kun er tilgjengelig i Nederland), diverse kredittkort og Flying Blue-bonuspoeng. Du kan også tjene Flying Blue-bonuspoeng på kjøpene dine (bortsett fra hvis du betaler med bonuspoeng).

Kredittkortopplysningene dine sendes til oss via en sikker server som krypterer alle dine personlige opplysninger og kredittkortopplysninger.

Vennligst vær oppmerksom på at hvis du mottar varene om bord, må eventuell toll og/eller lokale avgifter også betales på reisemålet ditt. Om dette er aktuelt eller ikke, og hvilke beløp det er snakk om, avhenger av reisemålet og den samlede prisen på kjøpet ditt.

Mottok du ikke varene dine?

Levering om bord

Hvis levering om bord ikke er mulig, vil vi kontakte deg på telefon eller e-post. Kabinpersonalet vil ikke kunne refundere det betalte beløpet i løpet av flyvningen.

Avhengig av situasjonen kan vi tilby forskjellige løsninger:

 • Hvis du avbestilte din reise; eller hvis du kom for sent til flyet ditt fordi et ikke-SkyTeamfly var forsinket, kan du velge mellom følgende alternativer:

  • Dine varer vil bli tilbudt deg på din neste flyreise.
  • Beløpet du betalte vil bli tilbakeført din bankkonto.

 • Hvis flyet ditt ble kansellert eller du ikke nådde flyet ditt fordi et annet KLM- eller SkyTeam-fly var forsinket, eller hvis dine varer ikke ble tilbudt deg om bord, kan du velge mellom følgende alternativer:

  • Dine varer vil bli tilbudt deg på din neste flyreise.
  • Vi vil tilbakeføre det betalte beløpet til din konto.
  • Vi vil levere varene på din hjemmeadresse.

 • Hvis et produkt for tiden ikke er på lager vil vi informere deg per e-post. Vi vil forsøke å levere varen til deg innen 5 dager i Holland eller 10 dager i andre land.


Vanlige spørsmål om levering

Levering hjemme hos deg

Hvis du ikke har mottatt varene på din hjemmeadresse i løpet av 14 dager, vennligst kontakt oss ved hjelp av kontaktskjemaet på Shop@KLM.

Retur og refusjon

Hvis du ikke er tilfreds med kjøpet ditt, kan du returnere det til oss innen 30 dager etter at du har mottatt produktet. Dette er kun mulig hvis varen er ubrukt og forseglet. Vennligst returner varen i original, uskadet emballasje. Når du har mottatt varen, vil vi overføre kjøpsbeløpet (leveringskostnader ikke inkludert) til din konto.

Vanlige spørsmål om retur og refusjon

For å returnere et produkt du har kjøpt via Shop@KLM, vennligst fyll ut vårt returskjema.

Les betingelsene for å handle på Shop@KLM
Be om en refusjon om Shop@KLM
Kontakt Shop@KLM

Overrask noen 30 000 fot over havet

Shop@KLM har en lillesøster: KLM Wannagives! Ikke tid til å si ha det på flyplassen? Om du har noe å feire eller noe å takke for, så tilbyr KLM Wannagives dine Facebook-venner eller LinkedIn-kontakter en perfekt gave – for alle anledninger. Velg overraskelsen din blant 6 tema: Kjærlighet, Feiring, Ferie, Takk, Barn eller KLM-gaver. Husk å skrive et lite dikt eller fortelle hvorfor den du er glad i fortjener en gave! Kabinpersonalet vårt vil stå for overrekkelsen 30 000 fot over havet.


Gå til KLM Wannagives