By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Tilbake til Forbered reisen
Shop@KLM has been updated! Finn dine favoritt KLM-artikler hurtig og lett, fra gaver til en spesiell person, til den nyeste tekniske dingsen eller nydelige parfymer. Kjøp taxfree-varene online før avreise, og motta dem om bord på KLM-flyvningen. Eller få dem levert på din hjemmeadresse!

Online tax-free-shopping

on board shopping

Fra luksuriøse gaver til eksklusive KLM-produkter: På Shop@KLM kan du velge fra et bredt utvalg av tax-free-varer og bestille dem online fra lenestolen. Kjøpene dine leveres til deg ombord på flyvningen gratis.

 • Alle interkontinentale KLM-flyvninger med avgang fra Amsterdam
 • Lange europeiske flyvninger fra Amsterdam til Athen, Bucuresti, Istanbul, Kiev, Lisboa, og St. Petersburg.


Dermed slipper du å bære rundt på tung håndbagasje på flyplassen. Du kan bestille varene opp til 25 timer før avgang.

Du kan også bestille fra Shop@KLM selv om du ikke skal ut å fly i nærmeste fremtid: Vi kan levere noen av artiklene til din hjemmeadresse i Nederland. I dette tilfellet må du imidlertid betale MVA og leveringsgebyr.

På Shop@KLM finner du enda flere produkter enn i vårt tilbud om bord. Rabatter og Flying Blue-poengene du tjener ved hvert kjøp er de samme. Ikke bare tjener du Flying Blue-bonuspoeng, men du kan også bruke dem til å betale for kjøpene dine. Vi varierer produktutvalget fra måned til måned, slik at du alltid kan finne nye tilbud.

Gå til Shop@KLM

Gå til Shop@KLM

Se de tilgjengelige produktene

Slik fungerer Shop@KLM

 1. 1Velg favorittartiklene dine, og legg dem i handlevognen
 2. 2Angi om du ønsker å motta dem om bord eller få dem levert til din hjemmeadresse.
 3. 3Tast inn personlige opplysninger og kontaktopplysninger, og hvis relevant, en referansekode..
 4. 4Velg betalingsmetode og betal for ordren. Når kjøpet er fullført, vil du motta en bekreftelse og en faktura på e-post. Hvis du skal ut og fly, skriv ut e-postbekreftelsen, og pass på å ta den med deg.
 5. 5Alt etter av hva du har valgt, vil du motta det du har kjøpt og en leveringskvittering om bord på flyet, eller det vil bli levert på din hjemmeadresse. Husk å ta vare på leveringskvitteringen: Dette er garantikortet ditt.


Vennligst merk: Als Hvis du ønsker å motta varene om bord, må du bestille minst 25 timer før avgang. Hvis du får varene levert til din hjemmeadresse, må du betale MVA og leveringsgebyr. Shop@KLM finnes i både nederlandsk og engelsk versjon.

Vanlige spørsmål om onlinebestilling

Betalingsalternativer

Alle priser vises i euro og inkludert MVA (hvis aktuelt). Du kan betale med iDEAL (nettbanktjeneste som kun er tilgjengelig i Nederland), diverse kredittkort og Flying Blue-bonuspoeng. Du kan også tjene Flying Blue-bonuspoeng på kjøpene dine (bortsett fra hvis du betaler med bonuspoeng).

Kredittkortopplysningene dine sendes til oss via en sikker server som krypterer alle dine personlige opplysninger og kredittkortopplysninger.

Vennligst vær oppmerksom på at hvis du mottar varene om bord, må eventuell toll og/eller lokale avgifter også betales på reisemålet ditt. Dette avhenger av reisemålet og den samlede verdien for varene dine.

Mottok du ikke varene dine?

Levering om bord

Hvis levering om bord ikke er mulig, vil vi kontakte deg på telefon eller e-post. Kabinpersonalet vil ikke kunne refundere det betalte beløpet i løpet av flyvningen.

Avhengig av situasjonen kan vi tilby forskjellige løsninger:

 • Hvis du avbestilte din reise; eller hvis du kom for sent til flyet ditt fordi et ikke-SkyTeamfly var forsinket, kan du velge mellom følgende alternativer:

  • Dine varer vil bli tilbudt deg på din neste flyreise, eller
  • Beløpet du betalte vil bli tilbakeført din bankkonto.

 • Hvis flyet ditt ble kansellert eller du ikke nådde flyet ditt fordi et anne KLM- eller SkyTeam-fly var forsinket,; eller hvis dine varer ikke ble tilbudt deg om bord, kan du velge mellom følgende alternativer:

  • Dine varer vil bli tilbudt deg på din neste flyreise;
  • Vi vil tilbakeføre det betalte beløpet til din konto; eller
  • Vi vil levere varene på din hjemmeadresse.

 • Hvis et produkt for tiden ikke er på lager vil vi informere deg pr. e-post. Vi vil forsøke å levere varen til deg innen innen 5 dager i Holland eller 10 dager i andre land.


Vanlige spørsmål om levering

Levering hjemme hos deg

Hvis du ikke har mottatt varene på din hjemmeadresse i løpet av 14 dager, vennligst kontakt oss ved hjelp av kontaktskjemaet på Shop@KLM.

Retur og refusjon

Hvis du ikke er tilfreds med kjøpet ditt, kan du returnere det til oss innen 30 dager etter at du har mottatt produktet. Dette er kun mulig hvis varen er ubrukt og forseglet. Vennligst returner varen i original, uskadet emballasje. Når du har mottatt varen, vil vi overføre kjøpsbeløpet (leveringskostnader ikke inkludert) til din konto.

Vanlige spørsmål om retur og refusjon

For å returnere et produkt du har kjøpt via Shop@KLM, vennligst fyll ut vårt returskjema.

Les betingelsene for å handle på Shop@KLM 
Be om en refusjon om Shop@KLM
Kontakt Shop@KLM

Tilbake til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com