KLM Wannagives: gi noen en overraskelse om bord

Overrask en du er glad i, en venn eller kollega 30 000 fot over havet. Gå til ditt sosiale nettverk (eller bruk e-post), velg en unik gave og skriv en personlig melding. Kabinpersonalet vårt vil gi favorittpassasjeren din overraskelsen når flyet er i luften. KLM Wannagives tilbyr selvsagt også hjemmelevering.

En gave 30 000 fot over havet

Ikke tid til å si ha det på flyplassen? Eller reiser den du er glad i uten deg? Gi en spesiell person en gave høyt oppe i skyene. Det finnes alltid en grunn til at han eller hun fortjener en overraskelse! Velg blant 6 temaer: Kjærlighet, Feiring, Ferie, Takk, Barn og KLM-gaver. Du kan skrive en personlig melding, så pakker vi inn gaven. Kabinpersonalet står for selve overrekkelsen.

Du kan overraske hvem som helst som flyr med en av de følgende flyvningene:

  • En interkontinental KLM-flyvning med avgang fra Amsterdam
  • Langdistanseflyvning i Europa fra Amsterdam til Aten, Bucureşti, Istanbul, Kiev, Lisboa eller Sankt Petersburg

Gi en gave til din favorittpassasjer

Wannagives

Logg deg inn på Facebook, så vises de kommende bursdagene til vennene dine. Ikke bare kan du velge fra et bredt utvalg av KLM-produkter, men KLM lar deg også gi yndlingspassasjeren din en mer behagelig reise, for eksempel sete med ekstra benplass på Economy Class eller et glass med førsteklasses champagne. KLM Wannagives tilbyr selvsagt også hjemmelevering.

Noe å feire, men ikke mye å rutte med? Ikke noe problem! Ønsk noen til lykke med dagen, en fin reise med KLM eller gi et virtuelt kyss på kinnet.

Har du lyst til å overraske noen 30 000 fot over havet?

Gå til KLM Wannagives

Slik virker KLM Wannagives

KLM Wannagives-butikken handler om å gjøre det enkelt. Vi leverer gavene dine både om bord og til en hjemmeadresse. Du velger selv. Vil du betale med Flying Blue-bonuspoeng? Ikke noe problem! Bare oppgi dine preferanser under bestillingsprosessen.

Følg trinnene under:

1.Velg en gave og legg den i handleposen.

2.Oppgi om du vil overraske vennen din om bord eller hjemme.

3.Velg en person gjennom ditt sosiale nettverk eller bruk e-postadressen til vennen/kontakten din.

4.Skriv en personlig melding og oppgi navnet ditt. (Du kan ikke sende anonyme gaver)

5.Overrekkelse om bord:: Oppgi flyvningsnummeret til personen du vil overraske, eller reisemålet og avreisedatoen hennes/hans.

6.Velg betalingsmåte og betal for ordren.

7.Hjemmelevering:: Når kjøpet er gjennomført, vil du motta en bekreftelse per e-post.

8.Hvis du har valgt å overraske noen om bord, vil vi først sjekke om han eller hun vil være om bord på den fastsatte flyvningen. Hvis dette stemmer, vil du motta bekreftelse per e-post innen 3 dager. Hvis ikke vil vi sende deg e-post for å bekrefte at ordren er annullert. Vær oppmerksom på at vi bare vil ta betalt etter at vi har bekreftet at vennen din er om bord. Er gaven et mer behagelig sete? Da vil vi sende vennen din en e-post på forhånd for å unngå dobbeltbooking.

Vanlige spørsmål om bestilling over nettet 

Betalingsalternativer

Uansett hvor du bor eller hvor favorittpassasjeren din reiser, tilbyr KLM Wannagives enkel betaling over nettet over hele verden. Alle prisene er vist i euro og inkluderer mva. (ved hjemmelevering). Du kan betale med iDEAL (muligheten til å bruke internettbank er bare tilgjengelig i Nederland, og bare for hjemmelevering), diverse kredittkort og Flying Blue-bonuspoeng. Du vil også tjene Flying Blue-bonuspoeng når du kjøper (bortsett fra når du betaler med bonuspoeng).

Kredittkortopplysningene dine sendes til oss gjennom en sikker tjener som krypterer alle person- og kredittkortopplysningene.

Husk at hvis gaven skal mottas om bord, vil alle ekstra importavgifter og/eller lokale skatter for kjøpet ditt kanskje måtte betales på reisemålet. Dette avhenger av reisemålet og totalprisen på kjøpet ditt.

Tapt flyvning eller leveringsproblemer

Levering om bord

Hva skjer hvis en person ikke kommer med flyet eller gaven ikke ble levert? Hvis vennen din ikke kom med flyet eller gaven ikke ble levert selv om han/hun var om bord, vil beløpet du betalte bli tilbakeført til bankkontoen din. Vær oppmerksom på at kabinpersonalet ikke kan betale tilbake det betalte beløpet under flyvningen. Merk: Det er spesielle regler for seter og mat. Les mer om ekstravalg som er betalt

Vanlige spørsmål om levering 

Hjemmelevering

Hvis vennen din ikke mottar gaven på sin hjemmeadresse innen 14 dager, vennligst kontakt oss via Facebook , Twitter  eller e-mail.

Retur og refusjon

Oppfylte ikke gaven forventningene? Du eller personen som fikk den kan sende den i retur innen 30 dager. Dette er bare mulig hvis produktet ikke er brukt og emballasjen ikke er åpnet. Artikkelen må returneres i uskadet originalemballasje.

Når vi har mottatt produktet, vil vi betale inn kjøpsbeløpet på kontoen din i løpet av 30 dager. Du må imidlertid betale fraktkostnadene for retur av produkter.

Vanlige spørsmål om garanti, retur og refusjon 

Fikk din bekjente et defekt produkt? Kontakt oss via Facebook , Twitter  eller e-mail.

Les vilkårene for kjøp hos KLM Wannagives
Be om refusjon hos KLM Wannagives.