Europa Business Class

Nyt komforten og tidsbesparingen i tjenestene våre når du flyr innen Europa. Med Europe Business Class, kan du nyte enkelheten i en fullt fleksibel reservasjon, noe som lar deg endre din flyvning når som helst!
 

Europa Business Class

En virkelig behagelig tur starter lenge før avgang:

  • Ekstra bagasjegrense
  • Besøk KLM Crown-lounger eller våre partneres

SkyPriority
Sjekk inn, lever bagasjen din, gå gjennom pass- og sikkerhetskontroller, gå ombord i flyet ditt og hent bagasjen din fra bagasjebåndet - alt med prioritet! Hvis du reiser på KLM Business Class, eller hvis du er Flying Blue Gold- eller Platinum-medlem eller SkyTeam Elite Plus-passasjer, er det bare å følge de røde SkyPriority-skiltene – på stadig flere flyplasser over hele verden.


Ombord

Vær en av de første ombord i flyet, og nyt mengder av personlig plass! I rekker med tre seter stenger vi alle midtsetene slik at de ikke blir brukt. På denne måten vil du alltid ha et sete ved vindu eller midtgang!

  • Sete med ekstra benplass og mer tilbakelening
  • Strømuttak i setet på våre Boeing 737-700-, -800- og -900-fly


Fra en luksuriøs frokost til et deilig treretters måltid: avhengig av tiden på dagen og varigheten på din flyvning, serverer vi et varmt måltid, smørbrød, salat eller tapasplate, og forskjellige snacks.

Naturligvis vil vårt kabinpersonale følge opp alle dine behov. Vår Europe Business Class er plassert fremst i kabinen, slik at du er en av de første som er på vei videre igjen ved ankomst.

 

Oppgrader til Europe Business Class

Liker du komforten, de tidsbesparende tjenestene og øyet for detaljer på vår Business Class?

Se dine alternativer for en oppgradering