Europa Business Class

Nyt komforten og tidsbesparingen i tjenestene våre når du flyr innen Europa. Med Europe Business Class, kan du nyte enkelheten i en fullt fleksibel reservasjon, noe som lar deg endre din flyvning når som helst!

Europa Business Class

Europe Business Class

En velsmurt reise starter lenge før take-off:

  • Ekstra bagasjegrense
  • Besøk KLM Crown-losjene og våre partneres losjer
  • Tjen 250 % Miles

SkyPriority
Sjekk inn, lever bagasjen gå gjennom sikkerhetskontroll og tollen, gå om bord på flyet og hent bagasjen din fra bagasjebeltet - alt sammen med prioritet! Hvis du reiser på KLM Business Class, eller hvis du er Flying Blue Gold-, Flying Blue Platinum- eller SkyTeam Elite Plus-medlem, er det bare å følge de røde SkyPriority-skiltene – på stadig flere flyplasser over hele verden.


Om bord

Vær en av de første til å komme ombord i flyet, og nyt mengder av personlig rom! I rekker med tre seter stenger vi alle midtsetene slik at de ikke blir brukt. På denne måten vil du alltid ha et sete ved vindu eller midtgang!

  • Seter med ekstra benplass og mer tilbakelening
  • Strømuttak i setet på våre Boeing 737-700, -800 og -900 fly
  • Nyt en gratis avis og en utgave av Holland Herald, vårt flymagasin ombord.


Fra en luksuriøs frokost til et deilig treretters måltid: Avhengig av tiden på dagen og varigheten på din flyvning, serverer vi et varmt måltid, smørbrød, salat eller tapastallerken, og forskjellige typer snacks.

Naturligvis vil vårt kabinpersonale følge opp alle dine behov. Vår Europe Business Class er plassert fremst i kabinen, slik at du er en av de første som er på vei videre igjen ved ankomst.

På flyvninger mellom Amsterdam og Paris, er Europe Business Class delt inn i to soner. Alle midtseter er stengt i fordelen av kabinen, mens de kan være besatt i den andre sonen. Begge sonene tilbyr Europe Business Class-tjenester.

Oppgrader til Europe Business Class

Liker du komforten, de tidsbesparende tjenestene og øyet for detaljer på vår Business Class?

Se dine alternativer for en oppgradering