KLM-hus App

Lysten på KLM Delft Blue-hus? Da vil vår app for Android-telefoner, iPhone og iPad være et fint verktøy for å vedlikeholde din samling. Du kan bruke KLM Delft Blue-hus-appen om bord på våre fly, så du slipper å ta med deg krøllete notater.

KLM Delft Blue-hus-appen

  • Bla gjennom hele samlingen, gå gjennom historien til hvert hus og se bilder og videoer til mange av de ekte husene,

  • Vedlikehold din samling ved å markere og avmarkere hus, inkludert de du har to ganger, eller har i siktet for din neste flyvning

  • Finn plasseringen av hvert hus på ’Kart’

  • Kontakt KLM angående appen gjennom sosiale medier

  • Oppdag KLMs nye World Business Class

  • Last ned andre KLM-apps direkte
     

KLM Houses application

 

Systemkrav

Android
For å bruke Android KLM-hus-appen trenger du Android 2.3 eller senere.

Apple
Hvis du har en iPad eller iPod touch trenger du minst iOS 6 for å laste ned KLM’s-hus-app. Apple-appen er støttet på iPhone 3G og nyere, og 4. generasjons iPod touch og senere modeller. Du kan også bruke appen på iPad2 og senere modeller.

Trenger jeg en internettilkobling?

Etter å ha lastet ned KLM-hus-appen, trenger du bare en internettilkobling når du ser hus på Google Kart, ser videoer eller leter etter informasjon om KLM World Business Class, eller når du kontakter KLM. Hvis du ikke har internettilkobling, vil du få et varsel om dette.

Alle andre funksjoner i KLM-hus-appen kan brukes uten å koble til internett, inkludert i løpet av flyvningen med flymodus aktivert.