Store passasjerer

Alle passasjerer fortjener et komfortabelt sete ombord. Vi har spesielle tilbud for store passasjerer.

Et ekstra sete

For at alle ombord skal ha en komfortabel og trygg flytur, kan alle passasjerene lett flytte armlenene på setet opp og ned.

Plassen mellom armlenene per flytype:

Boeing 737, Fokker 70, EMBRAER 190:

  • Economy Class: 43 cm (17,4 tommer)
  • Europe Select: 43 cm (17,4 tommer)

Boeing 747, 777, Airbus 330:

  • Economy Class: 44 cm (17,9 tommer)
  • World Business Class: 50 cm (20 tommer)

Hvis du bruker en del av setet/setene ved siden av ditt eget på en KLM-flyvning, anbefaler vi at du bestiller et ekstra sete på forhånd. Du kan kun kjøpe et ekstra sete ved å ringe KLMs reservasjonsavdeling på telefon. Du får 25 % rabatt på ekstrasetet. Du kan søke om refusjon for det andre setet hvis det ved flightens avgang finnes et annet tilgjengelig sete i samme reiseklasse.

Hvis du ikke har bestilt ekstrasete og det ikke er et ekstrasete ledig i samme klasse på flyvningen, kan det hende at du ikke får lov til å reise hvis din størrelse forhindrer deg fra å sitte i ett sete.

Du kan søke om refusjon ved å ringe oss, eller ved å kontakte ditt reisebyrå.

Kontakt KLMs reservasjonsavdeling på telefon
Les mer om kompensasjon og refusjon

Innsjekking

Hvis du har bestilt to seter, får du tildelt to spesifikke seter. Når du logger på "Min Reise", kan du ikke se eller endre disse setene. Før avreise bør du sjekke inn ved innsjekkingsskranken på flyplassen.

Les mer om innsjekking på flyplassen

Bagasje

Du kan ta med så mye bagasje som er oppgitt på (e-)billetten. Hvis du har kjøpt et ekstra sete, gjelder fortsatt standard tillatt bagasje for én passasjer. Dette ser du på billetten din. Du kan kjøpe ekstra bagasje når du sjekker inn ved skranken på flyplassen.

Les mer om din bagasje