Helse og spesialhjelp

Vi hjelper gjerne med å gjøre reisen din problemfri! Reis bekymringsløst med skreddersydde reiseråd, spesialmåltider eller de rette vaksinene. Hvis du behøver spesialhjelp, organiserer KLM CARES dette for deg helt kostnadsfritt.

Be om spesialhjelp

Sørg for å be om spesialhjelp minst 48 timer før avgang. Ved etterspørsel på kortere varsel, vil vi kanskje ikke kunne gi deg hjelpen du behøver.

Kontakt oss for spesialhjelp

Trenger du spesialhjelp på flyplassen eller ombord?

Kontakt KLM CARES

Spesialmåltider

Trenger du et spesielt måltid på grunn av din medisinske diett? På interkontinentale KLM-flyvninger kan du bestille forskjellige spesialmåltider.

Les mer om spesialmåltider

Vaksiner og helseråd

Du kan enkelt forebygge mange smittsomme sykdommer ved hjelp av vaksiner eller riktige forebyggende tiltak for ditt reisemål. Finn ut hvordan du kan forberede deg.

Gå til KLMs helsetjenester 

Graviditet

Hvis du er 36 uker eller mer på vei i svangerskapet, anbefaler vi at du ikke flyr. Vi fraråder også flyvning den første uken etter fødselen. Hvis du venter mer enn 1 baby, anbefaler vi alltid at du først kontakter legen din før du flyr. Dersom du har hatt komplikasjoner, må du ha tillatelse for å kunne fly fra legen din.

Les mer om å reise med barn

Store passasjerer

For å sikre at du har en komfortabel og sikker flyvning, bør du enkelt være i stand til å kunne bevege armlenene på setet ditt ombord opp og ned. Vi har spesielle tilbud for store passasjerer.

Les mer om spesielle seteforespørsler

Frykt for å fly

Frykt for å fly er vanlig og kan behandles på en bra måte. Valk-stiftelsen spesialiserer seg i å hjelpe folk å overkomme sin frykt for å fly.

Gå til Valk-stiftelsen  (kun på nederlandsk) 