KLM på sosiale media

Ønsker du å bruke sosiale medier til å omgås KLM? Du finner oss på Facebook, Messenger, Twitter, YouTube og LinkedIn. Velg din favoritt måte å koble til å finne de siste nyhetene, gode tilbud og personlig service.

Facebook

Facebook

Hold deg oppdatert om våre tilbud, produkter og tjenester. Og få hjelp med dine forespørsler også! Slik som å reservere favorittsetet ditt ombord, ombooking av fly, eller få råd om hvordan du kan ta med sportsutstyr!

For masse reiseideer kan du ta en titt på våre inspirerende bilder og videoer. Og vi vil gjerne motta dine historier og bilder - i tillegg til eventuelle ideer du måtte ha for å hjelpe oss med å gi deg bedre service.

Koble til KLM på Facebook

Messenger

Messenger

Når du bestiller din flyvning på KLM.com kan du velge å motta din bestillingsbekreftelse, innsjekkingsvarsel, ombordstigningskort og oppdatering av flyvningsstatus via Facebook Messenger. All informasjon vil da bli samlet i en tråd, som vil være tilgjengelig på flyplassen, underveis og hjemme. Noen spørsmål? Spør i vei og bruk den samme samtalen til å kontakte oss direkte via Messenger. Vi er glade for å hjelpe, 24/7.

Twitter

Twitter

Få med de siste nyheter og dra nytte av våre spesielle tilbud og kundeservice.

Som Facebook, er Twitter en annen måte vi kan hjelpe deg med dine forespørsler - fra å endre reservasjonen din, og å finne ut hvordan du kan ta med deg et kjæledyr.

Følg KLM på Twitter

KLMs YouTube kanal

YouTube

Lær alt om KLMs 90 år i luftfart, sjekk ut våre siste tilbud, holde rede på våre nye produkter og se hvordan det er bak kulissene!

Besøk KLMs YouTube kanal

LinkedIn

Linkedin

Finn ut mer om vårt selskap, produkter og tjenester. Og vær blant de første til å vite om jobbmuligheter hos KLM!

Koble til KLM på LinkedIn

KLM’s Blogg

KLMBlog

Vil du bli enda bedre kjent med oss? Les våre bloggposter som for det meste er skrevet av KLM-ansatte. Mennesker som er lidenskapelig opptatt av flymaskiner, flyreiser, reiseliv og arbeidet sitt. Få de beste reisetipsene fra besetningen, finn ut hvordan vi maler et fly eller hvordan vi sporer opp iPad-en du har mistet.

Og hvis det er noe mer du vil vite ... så er det bare å spørre!

Gå til KLM bloggen