KLM Takes Care

Från att introducera biobränsle till att förbättra levnadsvillkoren för barn tar KLM sitt ansvar på många olika sätt. När du reser med oss visar vi vårt engagemang genom vår KLM Takes Care-logotyp.
 

Att ta hand om människorna och planeten

KLM Takes Care

KLM anser att det är viktigt att ta sitt ansvar som en av de största företagen inom flygindustrin.

För att bidra till en bättre värld deltar vi aktivt inom många initiativ. Som ett resultat av våra kontinuerliga ansträngningar tillsammans med Air France, har vi under flera år legat i topp i Dow Jones hållbarhetsindex i vår sektor.

Läs mer om KLM Takes Care  (endast på engelska)

KLM Takes Care-logotypen

När du reser med oss visar vi vårt engagemang genom vår KLM Takes Care-logotyp. Snart finns det till exempel på våra te- och kaffekoppar som är 100 % nedbrytbara!

 
 

Vår satsning

Vi anser att det är lika viktigt att agera nu och att investera inför framtiden. Därför är vi engagerade i flera olika projekt. Till exempel:

  • gör vi stora framsteg i utvecklingen och användningen av hållbara biobränslen . Därför samarbetar vi med Världsnaturfonden (WWF) och andra.
  • arbetar vi med hållbara lösningar för att reducera CO2-utsläpp .
  • serverar vi när så är möjligt hållbart producerad mat ombord, såsom produkter som UTZ-märkt hållbart kaffe eller MSC-märkt hållbar fisk .
  • stöder vi sociala projekt  som Close the Gap och Wings of Support, och KLM Health Services arbetar med VU University Medical Center i ett Doctor2Doctor-program för att bidra till sjukvård i Kenya.
  • fortsätter vi att tala med de boende runt Schiphol , om att exempelvis reducera bullerföroreningar.
 
 

Flyg CO2-neutralt

När du reser kan du minska ditt fotavtryck i skyn. Du kan enkelt kompensera CO2-utsläppen från dina flygresor online när du bokar eller via Min Resa. Ditt bidrag till CO2ZERO-programmet investeras direkt och i sin helhet i olika projekt inom området hållbar energi.

Visa CO2-kompensationen för din flygresa