KLMs affiliateprogram

Marknadsför KLM-flygningar i din app, blogg eller webbplats, och tjäna provision på flygbokningar som görs på KLM.com. Gå med i KLMs affiliateprogram idag.
 

Fördelar med att vara en KLM-affiliate

  • Koppla ditt varumärke till KLMs och samarbeta med ett av de starkaste varumärkena inom resebranschen
  • 30 dagars livstid för kakor
  • Mobilspårning
  • Spårning över landet
  • Kort tid för godkännande av försäljningar
  • Verktyg för att underlätta din marknadsföring och optimera omvandlingen: länkskapare, produktflöde, skräddarsydda (mobil)banners och en flygsökningswidget


Provision
Medellång flygning1 % av intäkterna
Lång flygning1,5 % av intäkterna
 
 

Vem kan bli en KLM-affiliate

Reserelaterade webbplatser, bloggar och jämförelsewebbplatser är välkomna att registrera sig som en KLM-affiliate.

Har du en webbplats för flygjämförelse och vill använda våra API-uppgifter? Vänligen gå med i KLMs metasökprogram! För mer information, vänligen kontakta oss.

Tyvärr godkänner vi inte SEA-affiliates.

Bli en KLM-affiliate

Registrera dig

Efter registreringen kommer vi att informera dig så snart du har blivit godkänd och kan börja marknadsföra KLM-flygningar på din webbplats, blogg eller app. Du kommer att få tillgång till de kampanjer och material som ska användas i ditt land. Vår globala spårningslösning garanterar att du kommer att få ersättning för alla bokningar på KLM.com som har initierats av din webbplats, oavsett landets webbplats, avgångsflygplats, språk eller valuta. 

 
 

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines är ett globalt flygbolag med säte i Nederländerna och grundat 1919. Idag är KLM det äldsta flygbolaget som fortfarande drivs under sitt ursprungliga namn. KLM arbetar i nära samarbete med Air France inom Air France-KLM-gruppen. Sedan de 2 företagen gick samman 2004 har de fortsatt att drivas som separata flygbolag, vart och ett med sin egen identitet och varumärke. Air France-KLM-gruppen är Europas ledande grupp inom flygbranschen.

Varje år väljer över 20 miljoner passagerare KLM:

  • Flexibilitet vid val av avgångsflygplatser och över 100 destinationer
  • Utmärkt service ombord
  • Konkurrenskraftiga priser till USA, Afrika, Asien och många europeiska destinationer, och regelbundna speciella reklamkampanjer.