KLMs affiliateprogram

Marknadsför KLM-flygningar i din app, på din blogg eller webbplats och få provision på flygbokningar som görs på KLM.com. Gå med i KLMs affiliateprogram idag.

Fördelar med att vara en KLM-affiliate

  • Länka ditt varumärke till KLM och samarbeta med ett av de starkaste varumärkena inom resebranschen
  • 30 dagars cookie-livslängd
  • Mobilspårning
  • Landsomfattande spårning
  • Kort godkännandetid för försäljning
  • Verktyg för att underlätta marknadsföring och optimera konvertering: länkskapare, produktfeed, specialgjorda (mobil)annonser och en flygsökmotor-widget


Provision:
Medellånga flygresor1 % av intäkterna
Långa flygresor1,5 % av intäkterna


När du har registrerat dig, informerar vi dig så fort du har blivit godkänd och kan börja marknadsföra KLM-flygningar på din webbplats, blogg eller i din app. Du får tillgång till kampanjer och material som ska användas i ditt land. Vår globala spårningslösning ser till att du får ersättning för alla bokningar på KLM.com som kommer från din webbplats, oavsett avreseflygplats, språk, valuta eller vilket land KLM-webbplatsen tillhör.


Bli en KLM-affiliate

Registrera dig

 

Vem kan bli en KLM-affiliate?

Reserelaterade webbplatser, bloggar och jämförelsewebbplatser är välkomna att registrera sig som KLM-affiliate.

Har du en flygjämförelsesida och vill använda vårt API? Gå med i KLMs metasökmotorprogram! För mer information kan du kontakta oss på: affiliation@klm.com.

Vi godkänner tyvärr inte SEA-affiliates.

 

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines är ett globalt flygbolag baserat i Nederländerna som grundades år 1919. KLM är i dagsläget det äldsta flygbolaget som fortfarande drivs under sitt ursprungliga namn. KLM har ett nära samarbete med AIR FRANCE inom AIR FRANCE KLM-koncernen. Sedan de två företagen gick samman år 2004, har de fortsatt att drivas som två separata flygbolag, med egna identiteter och varumärken. AIR FRANCE KLM-koncernen är Europas ledande koncern inom flygbolagsbranschen.

Varje år väljer över 20 miljoner passagerare KLM på grund av:

  • Flexibilitet i valet av avreseflygplats och fler än 100 destinationer
  • Förstklassig service ombord
  • Konkurrenskraftiga priser till USA, Afrika, Asien och många europeiska destinationer, samt regelbundna specialkampanjer.


För mer information kan du kontakta oss på affiliation@klm.com