Affärsnätverk

Nå ännu större framgångar genom att gå med i våra virtuella affärsnätverk. Genom Flying Blue Club Africa och Flying Blue Club China får du omedelbart ett affärsnätverk där du kan knyta värdefulla kontakter och dela med dig av dina erfarenheter.
 

Flying Blue Club China

Flying Blue Club China logo

Flying Blue Club China är det första i en rad av exklusiva affärsnätverk. Det är en klubb genom vilken du kommer i kontakt med andra som gör affärer i och med Kina.

Kärnan i Flying Blue Club China är nätverkets online-plattform. Här kan du t.ex. skapa ditt egna affärsnätverk. Genom det kan du knyta värdefulla kontakter, dela med dig av egna erfarenheter och ta del av andras. Medlemskapet i Flying Blue Club China är kostnadsfritt för Flying Blue-medlemmar världen över.

Upptäck Flying Blue Club China nu

 
 

Flying Blue Club Africa

Flying Blue Club Africa logo

Vi har glädjen att presentera Flying Blue Club Africa, en ny form av affärsnätverk för alla med det gemensamma målet att framgångsrikt bedriva verksamhet i och med Afrika.

Flying Blue Club Africa är i grunden ett nätverk för affärskontakter i Afrika. Med det kan du snabbt och enkelt knyta värdefulla kontakter och få inspiration med nya idéer och affärserbjudanden. Medlemskapet i Club Africa är kostnadsfritt för Flying Blue-medlemmar världen över.

Upptäck Flying Blue Club Africa nu