Enklaste sättet att belöna ditt företag

BlueBiz är AIR FRANCE och KLMs förmånsprogram för företag. När du kostnadsfritt har registrerat företaget kan ni börja tjäna Blue Credits på flyg med AIR FRANCE, KLM, Delta Air Lines och våra partnerbolag.

Tjäna Blue Credits

Varje gång ni bokar en affärsresa med AIR FRANCE, KLM, Delta Air Lines eller något av våra partnerbolag tjänar företaget Blue Credits. Medlemmar i vårt lojalitetsprogram Flying Blue tjänar även samtidigt Flying Blue Miles.

Tjäna Blue Credits

Att omvandla Blue Credits är enkelt

En Blue Credit är värd en enhet i den lokala valutan. Det innebär t.ex. att varje Blue Credit är värd en euro för de flesta europeiska företag, såvida inte biljetterna säljs med en annan valuta i det aktuella landet. Blue Credits är som kontanter, du kan använda dem som betalning för biljetter till alla destinationer i vårt globala nätverk.

Använda Blue Credits

Bli medlem i BlueBiz!

Du kan kostnadsfritt registrera ditt företag som medlem i BlueBiz med bara några få klick. När du registrerar företaget kommer du att ombes att välja en BlueBiz-kontaktperson som ska hantera företagets konto.

Ditt BlueBiz-medlemskap är nu attraktivare än någonsin!

För att belöna våra lojala BlueBiz-medlemmar, erbjuder KLM en extrabonus. I korthet innebär det att om du eller dina kollegor bestämmer er för att checka in en väska på en europeisk affärsresa, behöver ni inte betala den extra bagageavgiften! Det här erbjudandet gör att ditt företag sparar 15 till 30 € på varje (enkel) flygresa.

Det finns bara en enkel regel att följa: Se till att ditt BlueBiz-nummer inkluderas i varje bokning du gör!

Läs mer om den nya bagagepolicyn och om hur ditt företag kan dra nytta av KLMs extratjänst för BlueBiz-medlemmar.