Om betalning

Ni kan använda era Blue Credits som betalning för biljetter. Tack vare vårt samlade globala nätverk och bekväma flygtidtabeller kan ni använda era Blue Credits på många sätt.
 

Omvandla Blue Credits till kostnadsfria biljetter

Eftersom varje Blue Credit är värd en enhet i den lokala valutan är det enkelt att räkna ut hur många Blue Credits som behövs för att det ska räcka till en kostnadsfri biljett. Om ditt företag t.ex. har 1 060 Blue Credits och företaget har sitt säte i euroområdet kan du beställa en kostnadsfri biljett upp till ett värde av 1 060 €. Om du beställer t.ex. en tur- och returbiljett Milano–New York till ett värde av 1 000 € (inklusive skatter) kommer ni att ha kvar 60 Blue Credits på kontot.

 

Boka valfri biljettyp i valfri klass till valfri destination

BlueBiz ger er flexibiliteten att använda era Blue Credits till valfri biljettyp som erbjuds av Air France, KLM, Delta Air Lines eller Jet Airways. Ni kan välja mellan alla biljetter och destinationer i världen som finns tillgängliga i vårt BlueBiz-bokningsverktyg. De här kostnadsfria biljetterna omfattas av standardvillkoren för den valda biljetten.

 

Säkerhet

Av säkerhetsskäl kan endast den person som angivit som BlueBiz-kontaktperson för ditt företag komma åt BlueBiz-kontot. Den här personen kan när som helst beställa biljetter online och kontrollera företagets Blue Credit-saldo.