EMD-kupong

Fick du en EMD-kupong? Vissa kuponger kan användas som kredit vid din nästa flygbokning och/eller för att köpa extraval. Vissa kuponger kan bytas in mot pengar.
 

EMD-kuponger: återbetalningsbara och inte återbetalningsbara

Om du har begärt kompensation på KLM.com, eller om din resa inte gick som planerat, kan du ha fått kompensation i form av en EMD-kupong. Detta är en elektronisk kupong som du får via e-post. Om det står ‘återbetalningsbar’ på din EMD-kupong, kan den bytas in mot pengar. Om det står ‘inte återbetalningsbar’, kan du använda den på KLM.com som kredit för en flygbokning eller till att köpa extraval. Just nu kan du bara lösa in KLM-kuponger på KLMs webbplats.
 
 

Använda din EMD-kupong

Du kan byta in din EMD-kupong på KLM.com:

  • Använd din EMD-kupong till att boka en flygning på KLM.com
  • Om du redan har en bokning: använd din EMD-kupong till att köpa extraval för KLM-flygningar via Min Resa
  • Mot pengar på ditt bankkonto, om det står ‘återbetalningsbar’ på din EMD-kupong. Byt in din EMD-kupong mot kontanter .
  • När du bokar en KLM-, Delta Air Lines- eller Air France-flygning, eller för att köpa extraval för KLM-flygningar (såsom en extra bekväm plats) – om det står ‘inte återbetalningsbar’ på din EMD-kupong. För eventuell återstående kredit får du en ny EMD-kupong.
  • Om valutan för EMD:n är en annan än valutan som biljetten är släppt i, är växlingskursen bankens säljkurs på KLMs lokala bank.

Du kan inte använda din EMD-kupong för att betala för KLMs paketerbjudanden eller skatter på flygbonusbiljetter.

Läs  