KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines

Varför flyga med KLM

Varje dag gör vi vårt bästa för att vara ditt favoritflygbolag. Ta reda på varför våra resenärer fortsätter att komma tillbaka.
Direct flights around the globe

Vart du än vill åka tar vi dig dit snabbt och bekvämt

KLM flyger till populära internationella resmål och landar på flygplatsen närmast din slutliga destination. Slappna av i lugn och ro medan vi tar dig dit du behöver!
24/7 social media icon

Service dygnet runt på sociala medier

Har du frågor, önskemål, eller vill du bara veta vad som händer härnäst hos KLM? På Facebook, Messenger, Twitter, WhatsApp, WeChat och KakaoTalk finns vi tillgängliga för dig dygnet runt.

Tryck bara på ”gilla” eller följ KLM, eller posta eller skicka en tweet med din fråga på något av dessa språk: Nederländska, engelska, spanska, tyska, portugisiska, italienska, kinesiska, japanska, franska och koreanska.

KLM - Convenient times

Fördelaktiga flygtider

Få ut det mesta av din resa med smidiga avgångs- och ankomsttider. Flyg till ditt möte på en passande tid och få ut det mesta av din helgledighet. Våra flyg passar ditt schema, inte tvärtom.
Name change eraser icon

Stavfel? Ingen avgift

Har du bokat flyg på KLM.com och upptäckt ett stavfel i namnet på din biljett? Vi tar inte ut någon avgift för att du är mänsklig. Du behöver bara kontakta oss via sociala medier för att ändra ditt namn. Kom ihåg att ändra namnet minst 24 timmar innan incheckningen för ditt första flyg börjar.
cloud and rain

Kommer vädret i vägen? Vi hjälper dig

Om din resa avbryts på grund av snö, oväder eller någon annan av naturens nycker kan du räkna med oss. Först kommer du att informeras via telefon eller e-post om ditt flyg blir ändrat eller inställt. Sedan jobbar vi på att så snabbt som möjligt boka om dig på nästa tillgängliga flyg. Så fort vi har hittat en ledig plats kommer vi att kontakta dig med information om din nya resplan. Självklart finns vi där för dig om du vill göra en ändring eller om du har andra frågor.

Om ditt nya flyg inte avgår samma dag kommer vi inte att lämna dig i sticket. Oavsett om det innebär en kopp kaffe eller en övernattning på hotell är det viktigt för oss att göra det bekvämt för dig.
24 hours  to cancel icon

24 timmar för att avboka

Tveka inte att boka det där erbjudandet! Om du får ändrade planer eller ångrar dig inom 24 timmar kan du avboka din bokning och få hela beloppet återbetalat – du behöver inte förklara varför! Vi kommer inte ens att ta ut vår ordinarie administrationsavgift.

Begär en återbetalning inom 24 timmar efter bokningen

Vill du fundera på ditt köp en stund utan att behöva oroa dig för att priset kanske blir dyrare? För en låg avgift kan du även välja att göra ett förköp på en flygresa och ett biljettpris. Vi garanterar priset så att du kan bestämma dig senare.

Flying Blue gift icon

Flyg mer, få fler förmåner

Det lönar sig att vara Flying Blue-medlem. Varje gång du reser med KLM och våra partners samlar du Miles. Du kan använda dem på bonusflygresor och som rabatter på ett stort utbud av extra tillval, produkter och tjänster. Ju mer du flyger, ju närmare kommer du dessutom nästa medlemsnivå – Silver, Gold och Platinum – vilket innebär ännu fler exklusiva förmåner.

Flying Blue-programmet fick fyra utmärkelser på Freddie Awards 2014, varav en för "Årets program". "Freddies" delas varje år ut till branschens bästa bonusprogram världen över, och vinnaren utses av resenärer och reseexperter.