Köp en biljett med dina Miles

Varje Flying Blue Mile tar dig närmare din drömdestination. Ta din reslust till en helt ny nivå och förvandla dina Miles till en minnesvärd resa. Så här gör du.
 
a women giving her card for payment
 
 

Boka din belöningsbiljett

ecl:0-fbbyn-CFE28BFE_3B00_49E8_A4B07CDDDF777515-image-file
Du kan använda dina Miles för att köpa enkelbiljetter eller tur- och returbiljetter med KLM, Air France, HOP! och Transavia, i Economy Class eller Business Class. Är du en Silver-, Gold- eller Platinum-medlem, som spanar in en Air France-flygning? Då kan du också använda dina Miles för att köpa biljetter i La Première.

Antalet Miles som du behöver för att boka din biljett kommer att beräknas baserat på avgångsort, destination och datum för din flygning.

Kom ihåg att du inte kan använda dina Miles för att betala för skatter och transportkostnader. De måste betalas separat vid bokningstillfället.

Vill du boka en belöningsbiljett för ett ensamresande barn eller reser du med ditt barn?
Kontakta vår kundtjänst  för att göra bokningen.
 
 

Boka extra alternativ

ecl:0-fbbyn-BE080C60_0B05_477F_855F75E4E3C173BC-image-file
Visste du att nederländarna är bland de längsta människorna i världen? Om du också har långa ben kan du använda dina Miles för att boka en plats med extra benutrymme. Spendera dina Miles på à la carte-måltider eller extra bagage – i stort sett allt du behöver för att göra din flygning mer trivsam.

Gå till din bokning för att förbättra din flygning med extra alternativ