Om att boka en flygresa

Find the best flight by Benefits Block

Hitta den bäst flygresan
Alla tider och priser på samma ställe

Snabbt och enkelt
Från enkelresor till hela resor

Hela tiden och överallt
24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan

Sök flyg
 
 

Bokning online

Vare sig du använder din hemdator, surfplatta eller mobiltelefon (inklusive KLM-apparna), är det enkelt att boka en flygning online. Du kan boka upp till 11 månader före avgång på KLM.com:

 • Alla flygningar på samma ställe, inklusive specialerbjudanden och flygningar som flygs av våra partners
 • Enkelresor, returresor och flera destinationer: du kan till och med flyga tillbaka från eller till en annan destination
 • Älskar du automatiskt förifyllda uppgifter och preferenser? Du behöver bara ange ett lösenord för att skapa ett KLM-konto.

Välj extraval för din flygning…

 • Välj mellan olika biljettyper med olika villkor för att ändra eller avboka dina flygningar, och för att tjäna mer Miles
 • Välj din plats, välj mer komfort och använd Meet & Seat för att se vilka andra som kommer att befinna sig ombord
 • Boka (extra) bagage till ett rabatterat pris och beställ en specialmåltid
 • Flyger du inom Europa? Om du köper en Light- eller Standardbiljett kan du köpa Flexibilitet som ett extraval när du bokar flygningar på KLM.com. Med Flexibilitet har du möjlighet att ändra dina resedatum, tider och till och med din destination (inom Europa) utan kostnad och upp till 3 gånger
 • Kompensera för din flygnings CO2-utsläpp och teckna reseförsäkring och/eller avbeställningsförsäkring

Säkerhet och sekretess

Vi skyddar alla dina person- och kreditkortsuppgifter. När du bokar online krypteras och skickas din information med den senaste tekniken. Vi har även strikta avtal gällande skydd av dina uppgifter med våra partners som hanterar dina uppgifter på uppdrag av oss.

Läs mer om vår

Flying Blue-medlemmar

Om du vill boka en belöningsbiljett med dina Miles, kan du göra det via din personliga Flying Blue-sida.

 

Barn

Du kan också boka en flygning online för barn som reser tillsammans med dig. Om du vill boka en biljett för fler än 1 barn som är yngre än 2 år per vuxen, måste du boka biljetten via KLMs kundtjänst.

Barn som är 14 år och yngre får endast resa tillsammans med en förälder eller målsman som är 18 år eller äldre. Barn i åldrarna 5 till 14 år får endast resa ensamma om Unaccompanied Minor-tjänsten har bokats. Vänligen kontakta KLMs kundtjänst för att göra en sådan bokning.

Läs mer om resande (med) barn

 

Andra bokningsalternativ

Vi kan även erbjuda personlig hjälp med att boka dina flygbiljetter på andra ställen än på KLM.com. Bokningsavgifterna kan bli högre än bokningsavgiften online.

Visa bokningsavgifterna

 

Bokat en flygresa? Min Resa!

Direkt efter din bokning kommer du automatiskt att loggas in på Min Resa, där du hittar alla dina rese- och personuppgifter. Du kan även lämna viktig information och boka bekväma extraval:

 • Ändra dina flygdatum och/eller tider
 • Välj din plats, välj mer komfort och se vilka andra som kommer att befinna sig ombord
 • Boka bagage eller extrabagage till ett rabatterat pris och beställ en specialmåltid
 • Ange dina kontaktuppgifter och fyll i Advance Passenger Information (API)

… och mycket mer!

Med hjälp av bokningskoden som finns i e-postmeddelandet med din bokningsbekräftelse kan du logga in på Min Resa när du vill.

Läs mer om Min Resa