Om att boka en flygresa

Find the best flight by Benefits Block

Hitta den bäst flygresan
Alla tider och priser på samma ställe

Snabbt och enkelt
Från enkelresor till hela resor

Hela tiden och överallt
24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan

Sök flyg
 
 

Bokning online

Vare sig du använder hemdatorn, surfplattan eller mobiltelefonen (inklusive KLM-apparna), är det enkelt att boka en flygresa online. Du kan boka upp till 11 månader före avresa på KLM.com:

 • Alla flyg på samma ställe, inklusive specialerbjudanden och flyg som utförs av våra partners
 • Enkelresor, tur- och returresor och flera destinationer: du kan till och med flyga tillbaka från eller till en annan destination
 • Älskar du automatiskt förifyllda uppgifter och preferenser? Du behöver bara ange ett lösenord för att skapa ett KLM-konto .

Välj extraval för ditt flyg...

 • Välj mellan olika biljettyper med olika förutsättningar för att ändra eller avboka dina flygningar, och för att tjäna mer Miles
 • Välj din plats, välj mer komfort och använd Meet & Seat för att se vilka andra som kommer vara ombord på din flygresa
 • Boka (extra) bagage till ett rabatterat pris och beställ en à la carte-måltid eller specialmåltid
 • Flyger du inom Europa? Om du köper en Light- eller Standardbiljett kan du köpa Flexibilitet som ett extra val när du bokar flyg på KLM.com. Med Flexibilitet har du möjlighet att ändra dina resdatum, tider och till och med din destination (inom Europa) kostnadsfritt och upp till 3 gånger
 • Kompensera för ditt flygs CO2-utsläpp och teckna en rese- och/eller avbeställningsförsäkring

Säkerhet och sekretess

Vi skyddar alla dina person- och kreditkortsuppgifter. När du bokar online krypteras och skickas din information med den senaste tekniken. Vi har även strikta avtal gällande skydd av dina uppgifter med våra partners som hanterar dina uppgifter på uppdrag av oss.

Läs mer om vår sekretesspolicy


Flying Blue-medlemmar

Om du vill boka en belöningsbiljett med dina Miles, kan du göra det via din personliga Flying Blue-sida.

 

Barn

Du kan också boka en flygning online för barn som reser tillsammans med dig. Om du vill boka en biljett för fler än 1 barn som är yngre än 2 år per vuxen, måste du boka biljetten via KLMs kundtjänst.

Barn som är 14 år och yngre får endast resa tillsammans med en förälder eller målsman som är 18 år eller äldre. Barn i åldrarna 5 till 14 år får endast resa ensamma om Unaccompanied Minor-tjänsten har bokats. Vänligen kontakta KLMs kundtjänst för att göra en sådan bokning.

Läs mer om resande (med) barn

 

Andra bokningsalternativ

Vi kan även erbjuda personlig hjälp med att boka dina flygbiljetter på andra ställen än på KLM.com. Bokningsavgifterna kan bli högre än bokningsavgiften online.

Visa

 

Bokat en flygresa? Min Resa!

Direkt efter att du har bokat kommer du automatiskt att loggas in på Min Resa, Där hittar du dina personuppgifter och all reseinformation. Du kan även lämna viktig information och boka bekväma extraval:

 • Ändra flygdatum och/eller tider
 • Välja din plats, välja mer komfort och se vilka andra som kommer vara ombord på din flygresa
 • Boka bagage eller extrabagage till ett rabatterat pris, och beställa en à la carte-måltid
 • Ange dina kontaktuppgifter och fylla i Advance Passenger Information (API)

...och mycket mer!

Med hjälp av bokningskoden som finns i e-postmeddelandet med bokningsbekräftelsen kan du logga in på Min Resa när du vill.

Läs mer om Min Resa