Genom att besöka KLM.com accepterar du användandet av cookies. Läs mer om cookies.

Om att boka hotell

Koppla av och känn dig som hemma! Välj bland tusentals hotell världen över. Du kan enkelt boka hotell online.

Göra en reservation

Du kan göra en hotellreservation när du bokar ditt flyg på KLM.com. Har du redan bokat ett flyg? Du kan även göra en separat hotellreservation på vår webbplats.

Oavsett om du bokar hotellrummet samtidigt som du bokar flyget, eller om du gör det separat vid ett annat tillfälle, kan du enkelt fylla i destination och resdatum och på så sätt få se en lista över tillgängliga hotell. Du kan sedan sortera sökresultaten efter antal stjärnor, avstånd, popularitet, pris eller kundernas betyg. Välj bara hotell och ange dina uppgifter.

När du har gjort reservationen visas en bekräftelsesida med reservationsnumret och en PIN-kod. Spara informationen för eventuellt framtida bruk. Du får alltid en bekräftelse via e-post med all information och kontaktinformation till hotellet.

Du kan reservera en övernattning för samma dag.

Boka ett hotell

Betalning

Du betalar vanligtvis för hotellvistelsen vid ankomsten till hotellet. Du behöver ett giltigt MasterCard-, Visa- eller American Express-kreditkort för att kunna göra en onlinereservation. Kreditkortsuppgifterna används för att säkra hotellreservationen. Vissa hotell debiterar en del av kostnaden före ankomst. Om du bokar ett specialerbjudande kan det hända att hotellet debiterar hela kostnaden i förväg.

Dina kreditkortsuppgifter skickas till oss via en säker server som krypterar all personlig information och all kreditkortsinformation. KLM kommer inte att debitera ditt kreditkort med någon avgift.

Du hittar mer information om vad som ingår i priset för rummet i informationen om hotellrummet. Ingen reservationsavgift tas ut. Om du har frågor om betalningen ber vi dig att kontakta hotellet direkt. Kontaktuppgifterna finns både i e-postmeddelandet och i onlinebekräftelsen för din reservation.

Ändra eller avboka en reservation

Du gör din hotellreservation via vår samarbetspartner Booking.com. För att kunna göra ändringar eller avboka reservationer behöver du PIN-koden och reservationsnumret. Dessa finns i e-postbekräftelsen. Oftast går det att avboka hotellreservationer fram till 24 timmar före planerad ankomst utan att det medför någon kostnad. Villkoren och bestämmelserna för hotellreservationen avgör om du kan, eller inte kan, ändra eller avboka reservationen. Avbokningsvillkoren finns beskrivna under allmänna villkor och bestämmelser i e-postbekräftelsen.

Ändra eller avboka en hotellreservation 

Vanliga frågor

Ask your question here
Tillbaka till början
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com