Om att boka hotell

Koppla av och känn dig som hemma! Välj bland tusentals hotell världen över. Du kan enkelt boka hotell online.
 

Göra en reservation

Du kan göra en hotellbokning på KLM.com med våra samarbetspartners Booking.com eller Airbnb.

När du bokar ditt hotell behöver du bara ange din destination och dina resdatum, så får du upp en lista över tillgängliga hotell. Du kan sedan sortera sökresultaten efter antal stjärnor, avstånd, popularitet, pris eller kundernas betyg. Välj bara hotell och ange dina uppgifter.

När du är klar med din bokning får du en bekräftelse via e-post med ditt bokningsnummer och kontaktuppgifter för ditt hotell. Spara informationen för eventuellt framtida bruk.

Boka ett hotell

 

Betalning

Du betalar vanligtvis för hotellvistelsen vid ankomsten till hotellet. Du behöver ett giltigt kreditkort för att kunna göra en onlinebokning. Kreditkortsuppgifterna används för att säkra hotellbokningen. Vissa hotell debiterar en del av kostnaden före ankomst. Om du bokar ett specialerbjudande kan det hända att hotellet debiterar hela kostnaden i förväg.
Dina kreditkortsuppgifter skickas till oss via en säker server som krypterar all personlig information och all kreditkortsinformation. KLM kommer inte att debitera ditt kreditkort med någon avgift.
Du hittar mer information om vad som ingår i priset för rummet i informationen om hotellrummet. Ingen bokningsavgift tas ut. Om du har frågor om betalningen ber vi dig att kontakta hotellet direkt. Kontaktuppgifterna hittar du i bokningsbekräftelsen som du fick via e-post.
 

Ändra eller avboka en reservation

För att kunna göra ändringar eller avboka hotellbokningar behöver du ditt bokningsnummer. Det hittar du i e-postbekräftelsen. Oftast går det att avboka hotellbokningar fram till 24 timmar före planerad ankomst utan att det medför någon kostnad. Villkoren och bestämmelserna för hotellbokningen avgör om du kan, eller inte kan, ändra eller avboka bokningen. Avbokningsvillkoren finns beskrivna under allmänna villkor och bestämmelser i e-postbekräftelsen.

Ändra eller avboka en hotellreservation