Om att hyra bil

Det är enkelt att boka en hyrbil online. Njut av friheten att förflytta dig vart du vill på din destination med hjälp av vår samarbetspartner CarTrawler.
 

Reservationer

Du kan boka en hyrbil med bara några få enkla steg:
  • Ange plats och datum för din resa.
  • Sortera sökresultaten efter pris, kategori, storlek, antal sittplatser, bagagekapacitet eller antal dörrar.
  • Välj hyrbil och ange uppgifterna.
  • Bekräfta bokningen.
  • Du kommer att få en bokningsbekräftelse via e-post med ditt bokningsnummer. Det kan ta upp till 48 timmar.

Hyr en bil

 

Betalning

För onlinebokningar behöver du ett giltigt kreditkort, eller välj ett annat betalningsalternativ. I de allra flesta fall kan du välja mellan att betala bilhyran omedelbart eller när du hämtar hyrbilen.
 

Ändra eller avboka en reservation

Du kan avboka eller ändra din bokning via CarTrawler. Se din bokning via fliken “Hantera bokning” och avboka eller ändra enkelt din bokning. Därefter får du en bekräftelse via e-post.

Kontakta iSeatz

 

Villkor och bestämmelser

Du måste ha ett giltigt körkort sedan minst 1 år tillbaka. Den lägsta tillåtna åldern för att få lov att hyra en bil varierar. Om du inte får hyra en bil på grund av din ålder blir du informerad om detta under bokningen.

 

En extra kostnad tillkommer om du ska köra hyrbilen i ett annat land än landet där den hyrs ut. Det är inte tillåtet att föra med sig en hyrbil in i alla länder. Kontakta biluthyraren om du har frågor om detta.

 

Försäkring

När du hyr en bil från Avis får du automatiskt ett skydd för tredjepartsansvar. När du hämtar hyrbilen kan du teckna en ytterligare försäkring för bland annat egendomsskada, stöld och personskada.

 

Återlämna fordonet

Du kan välja en annan återlämningsplats när du gör din sökning. Observera att alla kombinationer av uthämtnings- och återlämningsplatser inte är möjliga.