Spel: Aviation Empire Platinum

Vill du bli vd för ditt eget flygbolag? Erövra luften med KLMs förnyade kostnadsfria 3D-strategispel för iOS och Android.

Bygg ditt eget flygbolag

Aviation Empire Game

Från ditt första flygbolag till ett globalt nätverk: bli en riktigt global spelare genom att driva ett lönsamt flygbolag medan du håller passagerarna glada med allt fler destinationer och bättre service. I Aviation Empire Platinum hittar du nya spelelement såsom ytterligare valutor, uppdaterad grafik och förnyat spelande.

Utveckla dina flygplatser och köpa de senaste flygplanen och landningsrättigheter med spelkrediten du tjänar. Du kan ytterligare utöka och anpassa din flotta med köp i appar.

 

Aviation Empire

Spela i verkligheten också

Aviation Empire Platinum är inte enbart virtuellt: du kan bygga ditt flygbolag i den verkliga världen också. När du checkar in med GPS på en av de nästan 70 flygplatser världen över, får du landningsrättigheter för den här destinationen i spelet.

Spela mot dina vänner
Förutom spelkrediter kommer din prestation belönas med märken, som du kan dela på sociala medier. Kontrollera din position på ledartavlan och jämföra den med vänner och människor över hela världen.


Ladda ner Aviation Empire Platinum

Ladda ner Aviation Empire Platinum för iOS och Android.


 

Aviation Empire

Aviation Empire stöds ej längre. Om du har några frågor om denna version, vänligen kontakta oss på Facebook.