Spel: Jets

Bli pilot för ditt eget pappersplan och ge dig ut på ett flygäventyr fullt av hinder i wellpappversionen av Amsterdam och New York.

Klara, färdiga ... flyg

Jets Game

Guida ditt pappersplan genom Amsterdams gamla stadskärna och över de historiska kanalerna medan du försöker undvika bilar, spårvagnar och båtar. Eller försök ta dig fram genom trängseln på Times Square i New York och njut av utsikten från Frihetsgudinnan.

Med spelpoängen som du tjänar kan du låsa upp nya spännande uppdrag och fler än 25 olika utseenden för dina pappersplan. Om du bevisar dina färdigheter som pilot kan du gå från att vara nybörjare till att bli kapten.
 


Utmana dina vänner
För att göra resan ännu mer spännande kan du utmana dina vänner via sociala medier. Slå dem i exakt samma uppdrag och spara den bästa placeringen på resultatlistan.

Unik koppling till den riktiga världen
Om du bokar ett flyg med KLM eller om du kommer i tid till gaten på Amsterdam Airport Schiphol belönas du med vingar, som är spelets valuta.


Skaffa Jets nu

Ladda ner Jets för iOS eller Android:


Dela frågor och förslag med andra spelare på Jets Facebooksida och gilla sidan för att få uppdateringar om de senaste utvecklingarna.