Flyg till nya KLM-destinationer!

Upptäck fler flyg till spännande nya destinationer, som går att boka nu!
 

Neapel

Naples

Från och med den 21 april 2019 kommer KLM att börja flyga mellan Amsterdam Schiphol Airport och Neapel.

Neapel är berikad med vulkaniska jordar, Medelhavet och de omgivande öarna i horisonten; Njut av Neapels panoramautsikt över kustlinjen, betydelsefulla konst och arkitektur. Utforska de otaliga generationerna av Neapels kulinariska stil, och unna dig själv en äkta napolitansk pizza på dess födelseort.

Den första veckovisa flygningen kommer att avgå under våren 2019. KLM kommer att driva dagliga flygningar i juli och augusti med en Boeing 737-700/800, och resten av säsongen kommer det att finnas en tjänst endast för helger.


Boka ditt flyg till Neapel nu
 

Wrocław

Wroclaw

Från och med den 6 juni 2019 kommer KLM att börja flyga mellan Amsterdam Schiphol Airport och Wrocław.

Belägen vid floden Oder i västra Polen är denna stad igenkänd för sitt gotiska stadshus och de eleganta radhusen som omger det berömda torget Rynek. Fast dess historiska arkitektur tyder på något annat är Wrocław en modern och livlig kulturell storstad med ett intensivt nattliv och en stor studentkår. Fördjupa dig i stadens rika historia, som uppskattas av både invånare och turister.

KLM kommer att flyga till Wrocław dagligen med en Embraer 175. Flygningarna kommer att avgå från Amsterdam kl. 11.50 och anlända till Wrocław kl. 13.35. Returresor avgår från Wrocław kl. 14.05 och anländer till Amsterdam kl. 15.55.


Boka ditt flyg till Wrocław nu
 

Las Vegas

Las Vegas

Från 6 juni till 26 oktober 2019 kommer KLM att börja flyga mellan Amsterdam Airport Schiphol och Las Vegas. 

Las Vegas är beläget i öknen i USA, Nevada, och är känd för sitt pulserande uteliv, allt centrerat kring 24/7-kasinon och oändlig underhållning. Las Vegas Boulevard ligger omgivet av majestätiska hotell och imponerande skyskrapor, bara några minuter från de bästa shoppingbutikerna och prisbelönta restaurangerna. Njut av den livliga boulevarden eller gör ett besök till världens kändaste damm Hoover Dam, eller varför inte den ökända Grand Canyon. 

KLM flyger varje vecka på torsdagar och söndagar med en Boeing 787-9 Dreamliner. Från och med 2 juli 2019 kommer ett ytterligare veckovis flyg att köras på tisdagar. Flygningarna kommer att avgå från Amsterdam kl 12:30 och anländer till Las Vegas kl 14:15. Returflyg kommer att lämna Las Vegas klockan 16:05 och anländer till Amsterdam kl 11:05.


Boka ditt flyg till Las Vegas nu
 

Boston

Boston

Från och med 31 mars 2019 kommer KLM att börja flyga mellan Amsterdam Airport Schiphol och Boston. 

Boston ligger 300 kilometer norr om New York och är den största staden i Massachusetts. Boston är en av USA:s ledande utbildningsstäder; ett flertal universitet och högskolor är belägna i storstadsområdet så som Harvard University. Boston är en av de äldsta och rikaste städerna i USA. Stadens Museum of Fine Arts öppnade 1876 och har nu inte mindre än 450 000 konstverk, vilket gör det till ett av världens mest omfattande museer. 

KLM flyger på onsdagar, fredagar och söndagar med en Airbus A330-300. Från och med 1 juli 2019 kommer en fjärde veckovis flygning att köras på måndagar. Flygningarna kommer att avgå från Amsterdam klockan 17.00 och anlända till Boston kl 18:30. Returflyg kommer att lämna Boston klockan 22:00 och anländer till Amsterdam klockan 10:35 +1.


Boka ditt flyg till Boston nu