Flyg till nya KLM-destinationer!

Upptäck fler flyg till spännande nya destinationer, som går att boka nu!

Ny avgång från Växjö

Cagliari
Med start 14 maj börjar KLM att flyga dagligen från Växjö till Amsterdam. Sträckan kommer att trafikeras av Cityhopper och med en Embraer 175. Avgång från Växjö 14:05 ankomst Amsterdam 15: 50.

Tillsammans med de avgångar från Linköping, Göteborg och Stockholm erbjuder KLM 15 dagliga flyg från Sverige till Amsterdam och resten av världen. För passagerare som bor i södra Sverige erbjuder KLM också sex dagliga avgångar mellan Köpenhamn och Amsterdam.

Fortaleza

Cagliari

Start 3 maj 2018

Fortaleza är en av Brasiliens största städer med ett viktigt kommersiellt och industriellt centrum.

Det är också en attraktiv destination för turister med sina underbara stränder och små pittoreska fiskebyar. KLM kommer flyga två gånger i veckan till Fortaleza med avgång torsdagar och lördagar.
Avgång Amsterdam 12.50 ankomst Fortaleza 17.20 (lokal tid)
Avgång Fortaleza 19.50 ankomst Amsterdam 10.00 (lokal tid)
Från och med 2 juli blir det även en tredje flygning med avgång måndagar.


Boka ditt flyg till Fortaleza nu

Mumbai

Afrika_Safari

Start 29 oktober 2017.


Mumbai är huvudstaden i den indiska staten Maharashtra och den mest tätbefolkade staden i Indien. Mumbai ligger på Indiens västkust och har en djup naturhamn. Staden är den finansiella, kommersiella och underhållande huvudstaden i Indien. Det är också en av världens topp tio handelscentra när det gäller globalt finansiellt flöde. Mumbais affärsmöjligheter, liksom möjligheten att erbjuda högre levnadsstandard, lockar migranter från hela Indien, vilket gör staden till en smältdegel av många samhällen och kulturer.

KLM kommer att flyga till Mumbai tre gånger i veckan, med avgång måndagar, torsdagar och söndagar. Avgång Amsterdam Schiphol kl. 13.00 och ankomst Mumbai kl. 01.55. Retur från Mumbai kl. 04.00 och ankomst Amsterdam Schiphol kl. 08.45.


Boka ditt flyg till Mumbai nu

San José, Costa Rica

Porto

Start 30 oktober 2017.

San José är huvudstaden i Costa Rica, belägen i Central Valley och har ca 350.000 invånare. Costa Rica gränsar till Karibiska och Stilla havet, en destination med otroligt vackra och skyddade naturparker, fina sandstränder, aktiva vulkaner och bergiga landskap. Ett vilt och soligt paradis att upptäcka. 

KLM flyger två gånger i veckan till Costa Rica, tisdagar och fredagar. 15.25 från Amsterdam och anländer San José kl. 20.05. 

Retur kl. 22.05 från San José med ankomst Amsterdam kl. 15.10. 


Boka ditt flyg till San José nu

Mauritius

Porto

Start 30 oktober 2017. 

Mauritius är en ö i Indiska oceanen cirka 2 000 kilometer utanför den afrikanska kontinentens sydostkust. Den tropiska ön har cirka 1,2 miljoner invånare. Huvudstaden och största staden är Port Louis. Ön har ett tropiskt klimat med klart, varmt havsvatten och fantastiska stränder. Mauritius är också bergigt med frodig skog, vattenfall och ett unikt, välbevarat djurliv. 

KLM kommer flyga tre gånger i veckan måndagar, torsdagar och lördagar från Amsterdam kl. 17.20 med ankomst Mauritius kl. 07.35, med KLMs nyaste flygplan Boeing 787-9.


Boka ditt flyg till Mauritius nu

Cartagena

Porto

Start 28 mars 2017. 

Cartagena är belägen på Colombias nordkust och har ca 900.000 invånare. Staden grundades 1 juni 1533 och är uppkallad efter en stad i Spanien. Under sin koloniala tid var staden ett politiskt och ekonomiskt centrum och spelade en viktig roll vid utvidgningen av det spanska imperiet. För närvarande är dess ekonomi huvudsakligen baserad på sjöfarts-, petrokemi- och turistindustrier. År 1984 inkluderades Cartagenas koloniala stadsmurar och fästningar i UNESCO:s lista över världsarvsplatser. Cartagena är omgivet av fantastiska karibiska stränder och har ett pulserande nattliv. 

KLM flyger 3 flygningar i veckan med en Boeing 787-9. Avgång Amsterdam kl.10.15 och ankomst Cartagena kl. 17.10.


Boka ditt flyg till Cartagena nu

Freetown och Monrovia

Porto

Start 28 mars 2017. 

Freetown är huvudstaden i Sierra Leone i västra Afrika. Stadens hamn vid Atlanten är en viktig källa till landets ekonomiska utveckling. Fiskpackning, ris, diamantpolering, cigarettproduktion och oljeraffinering är alla betydande industrier för landet. Dessutom har Freetown en unik och rik historia med ett många intressanta sevärdheter. 

Monrovia är huvudstaden i Liberia och även landets största stad. Här finns den viktiga hamnen och landets administrativa, finansiella och kommersiella centrum. 

KLM flyger onsdagar, fredagar och söndagar kl. 14.35 från Amsterdam med ankomst Freetown kl. 19.30. Flygningen fortsätter kl. 20.40 och anländer Monrovia kl. 21.55.

Boka ditt flyg till Freetown nu
Boka ditt flyg till Monrovia nu

Minneapolis

Porto

Start 27 mars 2017. 

Minneapolis är den största staden i den amerikanska delstaten Minnesota och har en befolkning på cirka 400 000 invånare. Den här staden har ett unikt system av skyways. Dessa inglasade gångbroar länkar ihop byggnaderna i centrala Minneapolis, så att du kan gå genom staden medan du skyddar dig från vinterkyla eller sommarvärme. Staden är känd för Minneapolis Sound. Denna popmusiktrend, uppfunnen av Prince, skapade en succé på 1980-talet. Staden har också många nattklubbar, modern konst och ett stort antal teatrar, som knappt överträffas av New York. När det gäller handel är Minneapolis ett centrum för medicinsk industri och finansinstitut. 

KLM flyger 3 gånger per vecka från Amsterdam till Minneapolis, måndagar, onsdagar och lördagar; avgång från Amsterdam kl. 09.35 och ankomst Minneapolis-St. Paul kl. 11.20. Sträckan trafikeras med en Airbus 330-200.


Boka ditt flyg till Minneapolis nu

Malaga

Porto

Start 1 april 2017.

Malaga är beläget på Costa del Sol och har ett relativt milt klimat, och är därför ett populärt turistmål för nordeuropéer. Dessutom är Malaga en viktig Medelhavshamn för kryssningar och handel. 

Från och med 1 april 2017 kommer KLM att flyga en gång per vecka från Amsterdam till Malaga med en Boeing 737 och från och med 8 juli 2017 utökas det till dagliga avgångar. 

Malaga blir KLMs sjätte spanska destination som flygs direkt från Amsterdam. De andra fem är Bilbao, Madrid, Barcelona, Valencia och Alicante.


Boka ditt flyg till Malaga nu

Split

Porto

Start 22 april 2017. 

Splits hamn ligger på en liten halvö som sträcker sig ut i Adriatiska havet. Split är den viktigaste staden i södra Kroatien. Stadens ekonomi förlitar sig mest på turism, i kombination med fiske, vinproduktion och kemikalier. De flesta av de dalmatiska öarna utanför södra kusten är endast nåbara via hamnen i Split. 

KLM kommer att flyga från 22 april - 28 oktober från Amsterdam till Split, med en Embraer 190.


Boka ditt flyg till Split nu

Catania

Porto

Start 22 april 2017.

Catania, näst största staden på Sicilien, ligger på öns östkust. Staden är belägen vid foten av Etna, en aktiv vulkan som ligger cirka 30 kilometer norrut. Den barocka stadskärnan i Catania listades som en av UNESCO:s världsarvsplatser år 2002. Staden ståtar också med en kommersiell hamn. Catania är också känt för sina många och vackra teatrar.


Boka ditt flyg till Catania nu

Graz

Porto

Start 15 maj 2017.

Graz, Österrikes näst största stad, är känd för sitt historiska centrum – Centraleuropas största medeltida stadskärna. Det listades som en världsarvsplats av UNESCO år 1999. Graz är en viktig industristad som fungerar som ett affärscentrum för regionen, och är hem till fyra universitet. Graz ligger 200 kilometer sydväst om Wien vid den slovenska gränsen. 

KLM kommer utföra dagliga veckodagsflygningar från Amsterdam till Graz med en Embraer 175E. 

Efter Wien blir Graz KLMs andra österrikiska destination som flygs direkt från Amsterdam.


Boka ditt flyg till Graz nu

Porto

Porto

Start 15 maj 2017. 

Beläget längs Atlantkusten vid flodmynningen i Douro i norra Portugal, ståtar Porto med fyra UNESCO-världsarvsplatser. Det är ett av Europas populäraste turistmål. Efter Lissabon kommer KLM att utföra dagliga flygningar från Amsterdam till Porto, Portugal med en Boeing 737. 

Porto kommer att bli KLMs andra destination i Portugal som flygs direkt från Amsterdam


Boka ditt flyg till Porto nu

Cagliari

Porto

Start 15 maj 2017. 

Cagliari är huvudstaden på ön Sardinien, en självstyrande region i Italien. Den äldsta delen av staden ligger på kullen i det historiska distriktet Castello (som bokstavligen betyder slott), och ståtar med en fantastisk vy över Cagliari-bukten. Det mesta av stadsmuren är fortfarande intakt, inklusive de två återstående kalkstenstornen från 1000-talet. Andra sevärda attraktioner inkluderar bland annat katedralen Santa Maria, basilikan San Saturnino och den romerska amfiteatern. 

KLM kommer att utföra säsongsflygningar från 15 maj till 28 oktober 2017 från Amsterdam till Cagliari, med en Embraer 190.


Boka ditt flyg till Cagliari nu

Gdansk

Porto

Start 15 maj 2017. 

Gdansk, Polens största hamn, ligger vid kanten av Östersjön och genererar mycket industriell verksamhet. Turismen har också utvecklats de senaste åren och badorten Sopot med sin sandiga, sex kilometer långa strand ligger väster om Gdansk. 

KLM kommer att flyga en gång per dag måndag – fredag från Amsterdam till Gdansk med en Embraer 190.

Efter Warszawa och Krakow blir Gdansk KLMs tredje destination i Polen som flygs direkt från Amsterdam.


Boka ditt flyg till Gdansk nu