Spännande destinationer på KLM.se

Upptäck fler spännande destinationer som går att boka nu!

Salt Lake City

Salt Lake City
Letar du efter en stad omgiven av natur? Salt Lake City anordnade vinter-OS 2002 och det finns fortfarande spår från det runt om i staden. Åk bobsleigh i Olympic Park eller se atleter hoppa från backhoppningsbacken och elegant landa i poolen under sommaren. Mycket imponerande!
Salt Lake City är huvudstaden och den mest tätbefolkade staden i delstaten Utah. Staden grundades 1847 av mormoner och storstadsområdet har 1,2 miljoner invånare. Salt Lake City har utvecklat en stark turistnäring som kretsar kring utomhusaktiviteter, och i närheten finns flera imponerande nationalparker. Salt Lake City är även USA:s industribankshuvudstad.

Från och med den 5 maj 2016 kommer flygen till Salt Lake City att avgå två gånger per vecka på torsdagar och lördagar. Det kommer att utökas till tre gånger per vecka, inklusive måndagar, från och med den 4 juli.


Hitta biljetter


Genua

Genoa

Genua är huvudstad i Ligurien och den sjätte största staden i Italien. Genua har fått smeknamnet la Superba ("den stolta") på grund av dess ärorika förflutna och imponerande landmärken. En del av den gamla staden i Genua kom med på världsarvslistan (Unesco) år 2006. Stadens rika kulturhistoria inom konst, musik och mat gjorde att Genua blev Europas kulturhuvudstad 2004. Det är Christopher Columbus och Niccolo Paganinis födelseplats. Genua är ett av landets stora ekonomiska centrum. Den historiska hamnen Ponte dei Mille är idag en tekniskt avancerad kryssningsterminal, med anläggningar som har designats utifrån världens modernaste flygplatser för att säkerställa snabb på- och avstigning av den senaste generationens fartyg som transporterar tusen passagerare.

Genua blir den sjunde destinationen i Italien som direkttrafikeras av KLM från Amsterdam. Flygen till Genua börjar avgå den 22 april 2016.

Hitta biljetter

Southampton

Southampton

Southampton är den största staden i det ceremoniella grevskapet Hampshire på Englands sydkust, och det ligger 12,1 mil sydväst om London och 3,1 mil nordväst om Portsmouth. Southampton är känt för sin koppling till RMS Titanic, Spitfire och mer nyligen som hemmahamn för några av de största kryssningsfartygen i världen. Southampton har ett stort shoppingcenter vid namn West Quay, som var det största shoppingkomplexet i Europa när det öppnade.

Flygen till Southampton börjar avgå den 16 maj 2016.

Hitta biljetter

Inverness

Inverness
Inverness (som betyder "Floden Ness utlopp") är en stad i de skotska högländerna. Det är porten till de skotska högländerna, välkänt för sin vackra natur (Loch Ness och Isle of Skye). Invernessområdet har klassats som Skottlands främsta ekonomiska aktör. Här finns Skottlands största biovetenskapsföretag och stora varumärken inom livsmedels- och dryckesindustrin, bland annat många globalt kända whiskydestillerier.

Southampton och Inverness blir den femtonde och sextonde destination i Storbritannien som direkttrafikeras av KLM.
Flygen till Inverness börjar avgå den 17 maj 2016.

Hitta biljetter

Valencia

Valencia
Valencia är huvudstad i regionen Valencia och den tredje största staden i Spanien efter Madrid och Barcelona. Staden är belägen vid floden Turia på iberiska halvöns östra kust, mot Valenciabukten vid Medelhavet. Dess historiska centrum är ett av de största i Spanien, med cirka 169 hektar – arvet bestående av fornlämningar, åsikter och kulturella sevärdheter gör Valencia till ett av landets mest populära turistmål. Hamnen i Valencia är den femte mest trafikerade containerhamnen i Europa och den mest trafikerade i Medelhavet.

Valencia blir den fjärde destinationen i Spanien som direkttrafikeras av KLM från Amsterdam.
Flygen till Valencia börjar avgå den 23 april på lördagar och söndagar, och dagligen från och med den 16 maj.

Hitta biljetter

Dresden

Dresden
Dresden är huvudstad i delstaten Sachsen i Tyskland. Staden ligger i en dal vid floden Elbe nära den tjeckiska gränsen. Dresden har en lång historia som huvudstad och kungligt residens åt Sachsens kurfurstar och kungar, som i århundraden smyckade staden med kulturell och konstnärlig prakt. Staden var känd som Juvelboxen, på grund av sitt barock- och rokokocentrum. Före och efter den tyska återföreningen 1990, var och är Dresden ett av Tysklands och Europas centrum för kultur, utbildning, politik och ekonomi.

Dresden blir den tionde destination i Tyskland som direkttrafikeras av KLM från Amsterdam.
Flygen till Dresden börjar avgå den 16 maj.

Hitta biljetter