Villkor och bestämmelser för TDC- och TCV-kuponger

Ta reda på allt du behöver veta om KLMs reserabattbevis (TDC) och transporttillgodokuponger (TCV).

På den här sidan:

TDC- och TCV-kuponger

  1. TDC-kupongen kan endast lösas in vid köp av en ny biljett. TCV-kupongen kan inte användas vid köp av andra tjänster såsom övervikt, ändringsavgifter och biljettprisskillnader.
  2. TDC- eller TCV-kuponger kan lösas in för köp av alla offentliga biljetter som utfärdats av AIR FRANCE, KLM eller Delta Air Lines. Användningen av en TDC-/TCV-kupong är begränsad till flygningar som är marknadsförda av AIR FRANCE, KLM eller Delta Air Lines.
  3. TDC- eller TCV-kupongen är överföringsbar, men den kan inte lösas in mot kontanter eller andra ersättningar. Köpta TDC-kuponger kan konfiskeras. Kopior av TDC-/TCV-kuponger accepteras inte. Förfrågningar om att byta ut en TDC-kupong kommer inte att godkännas.
  4. TDC- eller TCV-kupongen måste uppvisas vid tillfället då biljetten utfärdas. TDC-kuponger kan inte lösas in retroaktivt.
  5. Max två TDC-kuponger eller en TDC-kupong och en transporttillgodokupong (TCV) kan kombineras vid köp av en ny biljett.
  6. Alla regler som gäller för ändringar och återbetalningar av biljetter som köpts med dessa kuponger, styrs av reglerna för offentliga biljetter.
  7. Personen som löser in en TDC- eller TCV-kupong ansvarar för att betala eventuella skatter. TDC-kuponger är giltiga i två år efter utfärdandedatumet och TCV-kuponger är giltiga i ett år.