Våra biljettalternativ för resor inom Europa

Planerar du en resa inom Europa? För Economy Class erbjuder vi tre olika biljettalternativ, för att du ska hitta den perfekta biljetten som passar dina resebehov.

Light, Standard och Flex

ticket options
 

Välj en biljett som passar dig bäst

Det finns inga dåliga val. Alla biljettalternativ tar dig bekvämt till alla destinationer i Europa. Luta dig tillbaka, koppla av och njut av en dryck och en måltid eller ett tilltugg – det ingår i biljettpriset. Osäker på vilken biljett som passar dig bäst? Vi hjälper dig gärna att välja.

  • Light
  • Alternativet Light räcker för passagerare som reser med endast handbagage. Till exempel, om du ger dig iväg på en stadsresa eller ska på möte i utlandet. Flying Blue Award Miles ingår. Flyger du från Nederländerna, Belgien, Luxemburg, Storbritannien, Irland, Norge, Sverige, Finland, Danmark eller Spanien? Du kan ändra din biljett för 70 EUR (plus prisskillnad, om endast ett högre pris är tillgängligt inom biljettalternativet). Detta är inte möjligt för andra länder.

  • Standard
  • Standardbiljetter inkluderar en incheckningsväska på upp till 23 kg och extra Flying Blue Award Miles. Du kan ändra din biljett för 70 EUR (plus prisskillnad, om endast ett högre pris är tillgängligt inom biljettalternativet).

  • Flex
  • En Flexbiljett låter dig gå före i kön med SkyPriority (när flygningen flygs av AIR FRANCE eller KLM), tjäna extra Flying Blue Award Miles och ta med dig en incheckningsväska på upp till 23 kg. Du kan ändra ditt flyg utan kostnad. Allt du behöver betala är prisskillnaden, om endast ett högre pris är tillgängligt inom biljettalternativet. Avbokning innan avresa är kostnadsfritt. Om du reser med endast handbagage kan du hoppa på ett tidigare eller senare flyg samma dag.

 

Lägg till extraval

Från och med nu kan du välja mellan tre biljettalternativ, som alla erbjuder unika tjänster och villkor. Lägg helt enkelt bara till extra alternativ till din biljett för att se till att din resa matchar alla dina behov. Vad sägs om att lägga till ett extra incheckat bagage till din Lightbiljett eller kombinera din Standardbiljett med Economy Comfort för lite extra benutrymme? Du kan köpa extra alternativ vid bokning eller vid ett senare tillfälle.

 

Bli belönad för att flyga med oss

Om du är en Flying Blue- eller Flying Blue Elite-medlem kommer alla våra biljetter ge dig Flying Blue Award Miles. När du väljer Standard eller Flex kan du till och med samla upp till 90 % extra Miles. Utöver dina biljettvillkor, kan Elite-medlemmar checka in ett extra bagage (max 23 kg), helt kostnadsfritt. Ivory-medlemmar får en rabatt på upp till 10 EUR på bagageavgiften. Detta gäller för alla biljettalternativ.

Läs allt om ditt Flying Blue-sparande med våra europeiska biljettpriser 