Om våra lounger

Letar du efter en lugn plats på flygplatsen för att jobba och koppla av innan din avgång eller under din mellanlandning? KLM:s lounger och våra partnerflygbolags lounger är de bästa platserna för att samla dina tankar och få något gjort. Det finns ett brett utbud av lounger världen över som du har tillträde till:
 

KLM Crown-lounger

Våra KLM Crown-lounger erbjuder en elegant, lugn miljö med mycket avskildhet och utrymme. Det finns en på Toronto flygplats, en på Houston flygplats och två på Amsterdam-Schiphols flygplats: Lounge 52 för interkontinentala passagerare och Lounge 25 för passagerare som reser inom Schengenområdet. Alla fyra KLM Crown-lounger erbjuder incheckningstjänster för passagerare som mellanlandar. 

OBS: Lounge 52 förblir öppen under dess omfattande renovering som kommer att pågå fram till mars 2019. Detta innebär att du kan uppleva en del buller eller hinder. Vi beklagar besväret. På grund av renoveringarna är antalet platser begränsat, så vi har beslutat att justera vår tillträdespolicy för lounger under rusningstid.

 
 

SkyTeam-märkta lounger

Du kan få tillträde till de SkyTeam-märkta loungerna om du är en internationell First Class- eller Business Class-passagerare, eller en SkyTeam Elite Plus-passagerare. Du är välkommen att besöka dessa lounger före din schemalagda avgång eller under din mellanlandning. 

Du hittar SkyTeam-märkta lounger på följande flygplatser:

• Dubai (DXB)
• London Heathrow (LHR)
• Sydney (SYD)
• Peking (BJS)
• Hongkong (HKG)
• Vancouver (YVR)
 
 

Hitta dina flygplatslounger

Förutom KLM:s och SkyTeams lounger kan våra passagerare få tillträde till partners lounger över hela världen. Vill du veta om din flygplats har en lounge och vilka bekvämligheter som loungen erbjuder? Kolla in Sök lounge.

Sök lounge

 
 

Vem har tillträde till loungerna?

Om du undrar om du har tillträde till en av våra lounger eller om du får bjuda in en gäst, kontrollera vår tillträdespolicy för lounger. I allmänhet kan du få tillträde till en lounge om du är en First Class- eller Business Class-passagerare, en Flying Blue Platinum- eller Gold-medlem eller en SkyTeam Elite Plus-medlem.

Vilka lounger har du tillträde till?