Lounger

I den hektiska miljön på flygplatsen är våra lounger oaser av lugn och komfort. Oavsett om du behöver affärsservice eller en plats att koppla av på har våra lounger det du behöver.

Standardservice

Lounges standard facilities

Njut av något från vår buffé eller av en drink och snacks i baren, i en tyst och behaglig miljö. Koppla av framför teven eller använd en av våra arbetsplatser. På Amsterdams flygplats Schiphol kan du ta en uppfriskande dusch eller byta på din bebis. Och vi finns naturligtvis där för att hjälpa dig med alla dina önskemål!

Ta en virtuell promenad i vår KLM Crown-lounge 52. Använd din vänstra musknapp (eller pilarna på tangentbordet) om du vill se dig om i alla riktningar.

Kan du inte se videon? Du måste ladda ner Quicktime .

Service i våra KLM Crown-lounger

Facilities in our KLM Crown Lounges

Våra KLM Crown-lounger världen över, som designats av det ansedda nederländska designföretaget Studio Linse, erbjuder en modern miljö med gott om avskildhet och yta. På Amsterdams flygplats Schiphol mäter Lounge 25 (Schengen-området) och Lounge 52 (interkontinental) tillsammans nästan 6 000 m2! I den tysta delen erbjuder vi: 

  • Pausutrymmen
  • Nyttiga snacks och drycker
  • Underhållning
  • Datorer med gratis Wi-Fi och batteriladdning för din bärbara dator
  • Fax, telefon och kopieringsmaskiner
  • Internationella dagstidningar 

Våra KLM Crown-lounger är lätt tillgängliga för personer med funktionsnedsättningar. Det finns rökfria ytor och ytor där rökning är tillåten. 

Service i SkyTeams exklusiva lounger

På flera flygplatser runt om i världen erbjuder SkyTeams exklusiva lounger allt som du behöver för att bekvämt kunna koppla av före avgång. Slappna av i en stilfull miljö med gott om avskildhet – en unik, dygnet runt-öppen plats som ger en känsla av lyx. Njut av lyxiga bekvämligheter såsom:

  • Hälsocenter med helkroppsmassagestolar
  • Syrebar
  • Wi-Fi-anslutning, eluttag och datorhjälp från vårt affärscenter
  • Gratis förfriskningar

Incheckning i lounge

Våra KLM Crown-lounger på Amsterdam Airport Schiphol, Houston och Toronto har incheckningsservice för mellanlandande passagerare. Mellanlandande passagerare på flygplatsen Paris-Charles de Gaulle kan checka in i Air Frances lounge i terminal 2E.

Miljöanpassad lounge

Vår nya KLM Crown-lounge (Lounge 52) är miljövänlig med energieffektiva glödlampor, med ett speciellt luftcirkulationssystem som värmer upp vattnet till de tio duscharna. 

Se var våra KLM Crown-lounger finns världen över