Middag i Economy Class

I KLMs Economy Class kan du njuta av ett brett urval av drycker, ett omfattande utbud av måltider, eller ett sött eller salt tilltugg.
 

Economy Class på interkontinentala flygningar

På alla interkontinentala KLM-flygningar hjälper vi dig att komma i ordning för din resa med en flaska med vatten, en uppfriskande handduk och ett par hörlurar. Under din flygning erbjuder vi dig ett omfattande utbud av måltider, inklusive varmrätter, en stor sallad och en efterrätt. Tjänsten kan variera per flygning, beroende på tidpunkten på dagen och flygningens längd. Mellan måltiderna serverar vi tilltugg eller en smörgås. Fråga gärna besättningen om ett extra tilltugg när som helst.

Drycker
Till din måltid serverar vi varma och kalla drycker (med eller utan alkohol), inklusive hållbart kaffe och te, läsk, fruktjuice, öl och viner. Under hela flygningen är du välkommen att ta en extra dryck från pentryt.

À la carte-meny

Föredrar du lite mer valfrihet? Om din interkontinentala flygning avgår från Amsterdam Airport Schiphol kan du beställa en à la carte-meny upp till 24 timmar före avgång. Priserna för dessa måltider varierar från 19 EUR till 30 EUR. Kolla den fullständiga menyn när du bokar din flygning eller i Min Resa. Vi har endast ett begränsat antal à la carte-måltider tillgängliga per flygning så se till att beställa så tidigt som möjligt.

Till och från Asien

På alla KLM-flygningar till och från Kina, Indien, Japan och Korea erbjuder vi asiatiska måltider som tillretts av berömda restauranger.

Läs mer om

 

Economy Class på flygningar inom Europa

Som alltid erbjuder vi på våra flygningar ett stort urval av varma och kalla drycker, inklusive fruktjuice, läsk, vin, öl, kaffe och te.

Beroende på hur länge flygningen varar och avgångstiden, serverar vi antingen ett tilltugg, en färsk smörgås eller en varmrätt. Vi varierar regelbundet vårt utbud av tilltugg, smörgåsar och varmrätter.