Middag i Economy Class

I KLMs Economy Class kan du njuta av ett brett urval av drycker, en Tasty Blue-måltid eller en mättande smörgås.

Economy Class interkontinentala flygningar

På alla interkontinentala KLM-flygningar välkomnar vi dig ombord med en valfri dryck. Före varje måltid får du en varm handduk att fräscha upp dig med och en aperitif med nötter. Därefter serveras du en förrätt, en av våra två varma Tasty Blue-måltider och en efterrätt. Till måltiden serveras färskt bröd med smör och ost. Efter middagen serverar vi kaffe, te eller likör kostnadsfritt.

På kortare flygningar serverar vi en fräsch smörgås eller annat tilltugg före landning. På längre flygningar serverar vi en andra måltid. Beroende på vilken tid på dagen du reser, kommer det att vara antingen frukost, lunch eller middag. Mellan måltiderna serverar vi tilltugg, glass eller en smörgås. Om du skulle vilja ha något mer kan du be besättningen om ett sött eller salt tilltugg.

Drycker
Till din måltid serverar vi varma och kalla drycker (med eller utan alkohol), bl.a. hållbart kaffe och te, läsk, fruktjuice, öl och särskilt utvalda, prisbelönade viner. Under hela flygningen erbjuder vi något att dricka en gång i timmen.

À la carte-meny
På de flesta interkontinentala KLM-flygningar som avgår från Amsterdam får du ett ännu större urval av varma måltider att välja mellan när du beställer en à la carte-måltid på KLM.com före avresa.

Läs mer om à la carte-menyn i Economy Class

Till och från Asien
På alla våra flyg till och från Kina, Indien, Japan och Korea erbjuder vi asiatiska måltider som tillretts av berömda restauranger.

Läs mer om våra ruttspecifika tjänster

Economy Class Europa

Som alltid erbjuder vi på våra flygningar ett stort urval varma och kalla drycker, bl.a. fruktjuice, läsk, vin, öl, kaffe och te.

Beroende på hur länge flygningen varar och avgångstiden, serverar vi antingen ett tilltugg eller en fräsch smörgås eller wrap.

  • På flygningar som varar upp till 45 minuter serverar vi ett sött och ett salt tilltugg.
  • På flygningar som varar upp till 120 minuter serverar vi, beroende på vilken tid på dagen du reser, olika goda smörgåsar med olika fyllningar, en läcker wrap och ett salt tilltugg.
  • På flygningar som varar längre än 120 minuter serverar vi ett varmt tilltugg eller ett sött bakverk.


Vi varierar vårt urval av tilltugg och smörgåsar regelbundet.

Bokat ett flyg? Se menyn

Vill du veta vad som kommer att finnas på ditt flygs meny (och upptäcka allt om din besättning och flygplanet du ska åka med)? Från 31 dagar före ett KLM-flygs avresa kan du gå till Flight Guide via Min Resa.

Gå direkt till Flight Guide