Middag i Economy Class

I KLMs Economy Class kan du njuta av ett brett urval av drycker, ett omfattande utbud av måltider, eller ett sött eller salt tilltugg.
 

Bokat en flygning? Se din meny!

Vill du veta vad som kommer att finnas på din flygnings meny (och upptäcka allt om din besättning och flygplanet du ska åka med)? Från 31 dagar före en KLM-flygnings avgång kan du gå till Flight Guide via Min Resa.

Gå direkt till Flight Guide

 

Economy Class på interkontinentala flygningar

På alla interkontinentala KLM-flygningar hjälper vi dig att komma i ordning för din resa med en flaska med vatten, en uppfriskande handduk och ett par hörlurar. Under din flygning erbjuder vi dig ett omfattande utbud av måltider, inklusive varma rätter, en stor sallad och en efterrätt. Tjänsten kan variera per flygning, beroende på tidpunkten på dagen och flygningens längd. Mellan måltiderna serverar vi tilltugg, glass eller en smörgås. Fråga gärna besättningen om ett extra tilltugg när som helst.

Drycker
Till din måltid serverar vi varma och kalla drycker (med eller utan alkohol), bl.a. hållbart kaffe och te, läsk, fruktjuice, öl och viner. Under hela flygningen är du välkommen att ta en extra dryck från pentryt.

À la carte-meny
Våra à la carte-måltider är för tillfället otillgängliga. Under dina interkontinentala flygningar kommer du fortfarande att kunna välja mellan olika måltider som är inkluderade i ditt biljettpris.

Till och från Asien
På alla KLM-flygningar till och från Kina, Indien, Japan och Korea erbjuder vi asiatiska måltider som tillretts av berömda restauranger.

Läs mer om våra ruttspecifika tjänster

 

Economy Class på flygningar inom Europa

Som alltid erbjuder vi på våra flygningar ett stort urval av varma och kalla drycker, bl.a. fruktjuice, läsk, vin, öl, kaffe och te.

Beroende på flygningens längd och avgångstid serverar vi antingen ett sött eller salt tilltugg, glass, eller en färsk smörgås. Vi varierar regelbundet vårt utbud av tilltugg och smörgåsar.