Underhållning ombord

Tiden flyger förbi när du roar dig med filmer och annat i det interaktiva audiovisuella underhållningssystemet på din flygresa med KLM.
 

Underhållning ombord

De senaste storfilmerna, underbar musik, känslosamma dramafilmer, exotiska naturdokumentärer och mycket, mycket mer… Vill du veta mer om det stora underhållningsutbud som erbjuds på din flygresa med KLM? Upptäck allt och se hela listan.

Underhållning ombord (endast engelska).

Se listan
 

Ett stort urval underhållning och din personliga skärm

Inflight entertainment

Njut av mer än 1 000 timmar av interaktiv underhållning på alla interkontinentala KLM-flygningar och på olika språk - från stunden du sätter dig på din plats och ända fram tills du lämnar flygplanet igen:

 • Mer än 80 filmer och i det nyaste underhållningssystemet mer än 200 filmer, inklusive nya filmer, klassiker och världsfilmer. Du kan se många av dessa på arabiska, kinesiska, holländska, engelska, franska, tyska, japanska, koreanska, portugisiska eller spanska
 • Tv-program inkluderar komedi, drama, folk & planet, resor, konserter, sport och livsstil
 • Hundratals CD-skivor och exklusiv musik bara för KLM
 • Språkkurser
 • Särskilda barnkanaler
 • Ljudböcker
 • Spel


Du kan roa dig med allt detta på din egen personliga interaktiva skärm på nästan samtliga interkontinentala KLM-flyg (förutom på KLM-flygningar till Tel Aviv med Boeing 737-flygplan).

Vi uppdaterar vårt underhållningsutbud ombord den första dagen varje månad.

Till och från Asien
På alla flyg till och från Kina, Korea och Japan finns det gratis lokala dagstidningar. Luta dig tillbaka och koppla av med en av våra filmer som är textad eller dubbad till det lokala språket, eller njut av radioprogram på kinesiska, koreanska eller japanska.

Läs mer om våra ruttspecifika tjänster

 

Användning av elektroniska enheter

Man and woman checking tablet on board

Du behöver inte lägga undan din mobiltelefon eller surfplatta ombord längre! Du kan använda många typer av bärbara elektroniska enheter på alla KLM-flygningar. Du behöver bara se till att aktivera enhetens flygplansläge eller stänga av mobiltelefonnätet. Du får alltid använda Bluetooth-läget på elektroniska enheter (t.ex. Bluetooth-hörlurar). För att behålla den elektroniska enheten i flygplansläge måste Bluetooth sättas igång separat efter att du har valt flygplansläge.

 • Tillåtna enheter inkluderar: smartphones, surfplattor, e-boksläsare, mediaspelare, radioapparater, kameror, hörlurar, handhållna spel, personsökare och vissa typer av medicinsk utrustning. Om du vill ta med dig medicinsk utrustning kontaktar du KLM Cares två arbetsdagar före avgång.
 • Du behöver använda hörlurar om din enhet spelar upp ljud.
 • Du kan alltid ansluta dina egna hörlurar till underhållningssystemet och även koppla in din strömförsörjning i World Business Class. Med det nyaste underhållningssystemet som nu finns tillgängligt på allt fler av våra flygplan kan du till och med ansluta din USB eller strömförsörjning i både Economy och World Business Class.
 • Bärbara datorer och liknande större enheter, och enheter som väger över 1 kg (2,2 lbs), måste stuvas undan under taxning, start och landning.
 • Vår besättning kommer be dig att helt stänga av och stuva undan dina enheter endast i vissa fall.


Enheter som aldrig får användas ombord: e-cigaretter, fjärrstyrda leksaker, tv-apparater, sändare, VHF-skannermottagare och alla enheter som har mobiltelefonnätet aktiverat.

 

WiFi ombord

På allt fler av våra flygplan kan du hålla kontakten med vänner och kollegor och använda internet via WiFi. För tillfället kan du använda WiFi på alla våra nya Boeing 787 Dreamliners och på en av våra Boeing 777-300. På övriga KLM-flygningar erbjuder vi ännu inte WiFi.

Om flygplanet som används för din KLM-flygning är utrustat med WiFi kan du gå till KLM.com under flygresan. När flygplanet har nått en viss höjd efter starten kan du köpa olika WiFi-kuponger som du omedelbart kan lösa in för att använda under flygresan.

Läs Villkoren och Bestämmelserna för WiFi ombord

 

Holland Herald, vårt prisbelönta magasin

Holland Herald lanserades 1966 och är inte bara det äldsta flygmagasinet i världen, utan även det största engelskspråkiga magasinet i Nederländerna!

Varje månad har magasinet ett nytt, spännande tema. Artiklarna handlar om resor, livsstil, roliga prylar och intressanta fakta.

Vill du hitta på något särskilt? Holland Herald presenterar en kalender för kulturevenemang i Nederländerna och beskrivningar av KLMs destinationer!

Du kan också delta i den berömda fototävlingen från KLM/Holland Herald. Inte undra på att de flesta av våra passagerare tar med sig sitt exemplar!

Varje upplaga innehåller också information om taxfreeprodukterna som går att köpa ombord.

www.holland-herald.com  (endast på engelska)