Underhållning ombord

Tiden flyger förbi när du roar dig med filmer och annat i det interaktiva audiovisuella underhållningssystemet på din flygresa med KLM.

Underhållning på flyget

De senaste storfilmerna, underbar musik, känslosamma dramafilmer, exotiska naturdokumentärer och mycket, mycket mer… Vill du veta mer om det stora underhållningsutbud som erbjuds på din flygresa med KLM?

Låt oss underhålla dig
I slutet av 2015 kommer kabininredningen på alla Boeing 777-200 att vara helt nyrenoverad, och under 2016 är det dags för våra Boeing 777-300 att göras om. Även den nyligen introducerade Boeing 787 Dreamliner erbjuder de senaste underhållningsfunktionerna. De nya stolarna erbjuder passagerarna ett helt nytt underhållningssystem med navigering på tolv språk. Det nya underhållningssystemet på flyget har mer innehåll, en stor pekskärm på 9 tum med HD-kvalitet (i Boeing 787 Dreamliner, 11-tum), interaktiv och rörlig 3D-karta och en "stolschat"-app som låter dig kommunicera med andra passagerare som sitter på andra platser i kabinen. I World Business Class fulländas den lyxiga känslan av den 16 tum stora skärmen, som navigeras med en fjärrkontroll med videopekskärm.

Underhållning ombord (endast engelska).

Se listan

Ett stort urval underhållning och din personliga skärm

Inflight entertainment

På internationella KLM-flyg erbjuds du mer än 1 000 timmar interaktiv underhållning på olika språk – direkt när du sätter dig på din plats och ända fram tills du lämnar flygplanet igen:

 • Mer än 80 filmer och i det nyaste underhållningssystemet mer än 200 filmer, inklusive nya filmer, klassiker och världsfilmer. Du kan se många av dessa på arabiska, kinesiska, holländska, engelska, franska, tyska, japanska, koreanska, portugisiska eller spanska
 • TV-program, bl.a. komedi, drama, folk & planet, resor, konserter, sport, nyheter och livsstil
 • Hundratals CD-skivor och exklusiv musik bara för KLM
 • Språkkurser
 • Särskilda barnkanaler
 • Ljudböcker
 • Spel


Du kan roa dig med allt detta på din egen personliga interaktiva skärm på nästan samtliga interkontinentala KLM-flyg (förutom på KLM-flygningar till Tel Aviv med Boeing 737-flygplan).

Vi uppdaterar vårt underhållningsutbud ombord den första dagen varje månad.

Till och från Asien
På alla flyg till och från Kina, Korea och Japan finns det gratis lokala dagstidningar. Luta dig tillbaka och koppla av med en av våra filmer som är textad eller dubbad till det lokala språket, eller njut av radioprogram på kinesiska, koreanska eller japanska.

Läs mer om våra ruttspecifika tjänster

Användning av elektroniska enheter

Man and woman checking tablet on board

Nu behöver du inte längre stoppa undan din mobiltelefon eller surfplatta ombord! Du kan använda många typer av portabla elektroniska enheter under alla KLM-flygningar. Du behöver bara aktivera enhetens flygplansläge eller stänga av mobiltelefonnätet.

 • Enheter som är tillåtna inkluderar: smartphones, surfplattor, e-boksläsare, mediaspelare, radioapparater, kameror, hörlurar (förutom trådlösa Bluetooth-hörlurar), handhållna spel, personsökare och vissa typer av medicinsk utrustning. Om du vill ta med dig medicinsk utrustning kontaktar du KLM Cares två arbetsdagar före avresa.
 • Du måste använda hörlurar om din enhet avger ljud. Trådlösa Bluetooth-hörlurar är inte tillåtna.
 • Du kan alltid ansluta dina egna hörlurar till underhållningssystemet och även koppla in din strömförsörjning i World Business Class. Med det nyaste underhållningssystemet som nu finns tillgängligt på allt fler av våra flygplan kan du till och med ansluta din USB eller strömförsörjning i både Economy och World Business Class.
 • Bärbara datorer och liknande större enheter, samt enheter som väger mer än 1 kg (2,2 lbs), måste stoppas undan vid taxning, start och landning.
 • Vår besättning kommer endast att be att du helt stänger av och stoppar undan dina enheter under särskilda omständigheter.


Enheter som aldrig får användas ombord: e-cigaretter, trådlösa Bluetooth-hörlurar, fjärrstyrda leksaker, tv-apparater, sändare, VHF-skannermottagare och alla enheter som har mobiltelefonnätet aktiverat.

KLMs Movies&more-app

Movies and More Application button

Med KLMs Movies&more-app kan du se vilken underhållning som erbjuds på flyget under den aktuella månaden på varje interkontinental KLM-flygning.

 • Komplett presentation av filmer, TV-serier, musik och barnprogram
 • Trailer för de senaste filmerna

Appen är kostnadsfri och finns endast tillgänglig på engelska för:

Nedladdning för iPhoner

Nedladdning för iPad

Nedladdning för Androidtelefoner

WiFi ombord

På allt fler av våra flygplan kan du hålla kontakten med vänner och kollegor och använda internet via WiFi. För tillfället kan du använda WiFi på alla våra nya Boeing 787 Dreamliners och på en av våra Boeing 777-300. På övriga KLM-flygningar erbjuder vi ännu inte WiFi.

Om flygplanet som används för din KLM-flygning är utrustat med WiFi kan du gå till KLM.com under flygresan. När flygplanet har nått en viss höjd efter starten kan du köpa olika WiFi-kuponger som du omedelbart kan lösa in för att använda under flygresan.

Läs Villkoren och Bestämmelserna för WiFi ombord

Holland Herald, vårt prisbelönta magasin

Holland Herald lanserades 1966 och är inte bara det äldsta flygmagasinet i världen, utan även det största engelskspråkiga magasinet i Nederländerna!

Varje månad har magasinet ett nytt, spännande tema. Artiklarna handlar om resor, livsstil, roliga prylar och intressanta fakta.

Vill du hitta på något särskilt? Holland Herald presenterar en kalender för kulturevenemang i Nederländerna och beskrivningar av KLMs destinationer!

Du kan också delta i den berömda fototävlingen från KLM/Holland Herald. Inte undra på att de flesta av våra passagerare tar med sig sitt exemplar!

Varje upplaga innehåller också information om taxfreeprodukterna som går att köpa ombord.

www.holland-herald.com  (endast på engelska)