Flight Guide

Bokat ett KLM-flyg? Vi gissar att du vill veta vad som kommer att finnas på menyn och få information om besättningen och flygplanet! Från 31 dagar före avresa kan du gå till Flight Guide för fakta, siffror och rolig info – allt om just din KLM-flygning. När och var som helst på alla enheter.

Vad är Flight Guide?

Flight Guide on all devices

KLMs Flight Guide online är din följeslagare från 31 dagar före avresa, under flygningen och efter ankomsten. Flight Guide riktar sig endast till KLM-resenärer och den erbjuder massa användbar information och intressanta bakgrundsuppgifter om din specifika KLM-flygning – inklusive fakta som vi slår vad om att du inte kände till:

  • Uppgifter om flygstatusen i realtid
  • Din meny – som serveras i Economy Class och Business Class
  • Ditt flygplan – namn, typ och annat
  • Besättningen – fakta och siffror om besättningen i cockpiten och kabinen

Nyfiken? Om din KLM-flygning avreser inom 31 dagar kan du logga in nu och titta.

Tillgång till din Flight Guide

Gå till Flight Guide (endast på engelska)

Logga in på Min Resa

Flight Guide är tillgänglig online för alla KLM-flyg från 31 dagar före avresa. Du kan gå direkt till Flight Guide genom knappen ovan eller genom ett av följande alternativ:

  • Logga in på Min Resa och skrolla ner till "Flight Guide", eller
  • Använd länken i incheckningsmeddelandet som vi skickade till dig 30 timmar före avresa (24 timmar för flyg till och från USA)

Tips: När du har fått åtkomst till Flight Guide kan du lägg till den bland dina favoriter eller bokmärken, eller spara den på mobiltelefonens eller surfplattans hemskärm. På så sätt kan du använda Flight Guide även när du saknar internetanslutning.

Flight Guide är endast tillgänglig för KLM-flygningar. För KLM-flygningar – och många flygningar med partnerflygbolag – kan du alltid logga in på Min Resa för att se din resplan, ändra din bokning, boka extraval och annat.

Betygsätt din flygresa

Flight guide on mobile devices

Vi är alltid nyfikna på att få höra hur din KLM-flygning var. Så när du använder Flight Guide efter ankomsten kan du betygsätta och recensera den – och se dina medpassagerares recensioner!

Genomsnittligt betyg per flyg visas under bokningen när man väljer flyg. På så sätt kan du och alla andra besökare på KLM.com göra ett bättre val baserat på riktiga passagerares synpunkter – inklusive dina.

Självklart är ditt privatliv väldigt viktigt för oss, så därför har vi gjort så att du kan betygsätta och recensera anonymt om du vill.