Flygguiden

Bokat ett KLM-flyg? Vi gissar att du vill veta vad som kommer att finnas på menyn och få information om besättningen och flygplanet! Från 6 dagar före avresa kan du gå till flygguiden för fakta, siffror och rolig info – allt om just din KLM-flygning. När och var som helst på alla enheter.

Vad är flygguiden?

Flight Guide on all devices

KLMs flygguide online är din följeslagare från 6 dagar före avresa, under flygningen och efter ankomsten. Flygguiden riktar sig endast till KLM-resenärer och den erbjuder massa användbar information och intressanta bakgrundsuppgifter om din specifika KLM-flygning – inklusive fakta som vi slår vad om att du inte kände till:

  • Uppgifter om flygstatusen i realtid
  • Din meny – som serveras i Economy Class och Business Class
  • Ditt flygplan – namn, typ och annat
  • Besättningen – fakta och siffror om besättningen i cockpiten och kabinen

Nyfiken? Om din KLM-flygning avreser inom 6 dagar kan du logga in nu och titta.

Komma åt flygguiden?

Gå till flygguiden (endast på engelska)

Logga in på Min Resa

Flygguiden är tillgänglig online för alla KLM-flyg från 6 dagar före avresa. Du kan gå direkt till flygguiden genom knappen ovan eller genom ett av följande alternativ:

  • Logga in på Min Resa och skrolla ner till "Flygguiden", eller
  • Använd länken i incheckningsmeddelandet som vi skickade till dig 30 timmar före avresa (24 timmar för flyg till och från USA)

Tips: När du har fått åtkomst till flygguiden kan du lägg till den bland dina favoriter eller bokmärken, eller spara den på mobiltelefonens eller surfplattans hemskärm. På så sätt kan du använda flygguiden även när du saknar internetanslutning.

Flygguiden är endast tillgänglig för KLM-flygningar. För KLM-flygningar – och många flygningar med partnerflygbolag – kan du alltid logga in på Min Resa för att se din resplan, ändra din bokning, boka extraval och annat.

Betygsätt din flygresa

Flight guide on mobile devices

Vi är alltid nyfikna på att få höra hur din KLM-flygning var. Så när du använder flygguiden efter ankomsten kan du betygsätta och recensera den – och se dina medpassagerares recensioner!

Genomsnittligt betyg per flyg visas under bokningen när man väljer flyg. På så sätt kan du och alla andra besökare på KLM.com göra ett bättre val baserat på riktiga passagerares synpunkter – inklusive dina.

Självklart är ditt privatliv väldigt viktigt för oss, så därför har vi gjort så att du kan betygsätta och recensera anonymt om du vill.