KLM Wannagives: överraska någon speciell ombord

Överraska din käresta, en vän eller en kollega på 30 000 fots höjd. Anslut till ditt sociala nätverk (eller använd e-post), välj en unik present och skriv en personlig hälsning. Vår kabinpersonal ger överraskningen till din favoritpassagerare när han eller hon har kommit upp i luften. Naturligtvis erbjuder KLM Wannagives även hemleverans.

En present på 30 000 fots höjd

Hann du inte säga hej då på flygplatsen? Eller reser din käresta utan dig? Överraska någon speciell med en present högt uppe i luften. Det finns alltid en anledning till varför han eller hon verkligen förtjänar en överraskning! Välj mellan 6 olika teman: Kärlek, Firande, Semester, Tack, Barn eller KLM-prylar. Om du skriver en personlig hälsning, slår vi in din present och därefter får vår kabinpersonal äran att lämna över den.

Du kan överraska vem som helst som flyger ombord på en av följande flygningar:

  • En interkontinental KLM-flygning som avreser från Amsterdam
  • En lång europeisk flygning från Amsterdam till Aten, Bukarest, Istanbul, Kiev, Lissabon eller Sankt Petersburg

Skäm bort din favoritresenär

Wannagives

Anslut till Facebook så visas dina vänners kommande födelsedagar. Utöver att välja från ett stort urval av klassiska KLM-produkter, låter KLM dig även att skämma bort din favoritpassagerare med en bekvämare flygning, såsom en plats med extra benutrymme i Economy Class eller ett glas förstklassig champagne. Naturligtvis erbjuder KLM Wannagives även hemleverans.

Något att fira, men inte så mycket pengar att spendera? Inga problem! Önska någon en fin födelsedag, en trevlig resa med KLM eller ge en virtuell puss på kinden.

Vill du överraska någon på 30 000 fots höjd?

Gå till KLM Wannagives

Hur KLM Wannagives fungerar

Shoppen KLM Wannagives handlar helt och hållet om bekvämlighet. Vi leverera dina presenter både ombord på flygningar eller till en hemadress. Valet är ditt. Vill du betala med Flying Blue Miles? Inga problem! Du behöver bara ange dina preferenser under beställningsprocessen.

Följ stegen nedan:

1.Välj en present och lägg den i shoppingbagen.

2.Ange om du vill överraska din vän ombord på en flygning eller hemma.

3.Välj en person från ditt sociala nätverk eller använd din väns/kontakts e-postadress.

4.Skriv ett personligt meddelande och ange ditt namn. (Det går inte att skicka en present anonymt)

5.Leverans ombord: ange flygnummer för personen som du vill överraska, eller hans/hennes destination och avresedatum.

6.Välj en betalningsmetod och betala för din beställning.

7.Hemleverans: när ditt köp är slutfört får du en bekräftelse via e-post.

8.Om du har val att överraska någon ombord, kommer vi först att kontrollera om han eller hon kommer att vara med på det planerade flyget. Om så är fallet, får du en e-postbekräftelse inom 3 dagar. Om inte, skickar vi ett e-postmeddelande som bekräftar att din beställning är annullerad. Observera att vi endast debiterar dig efter att vi har verifierat att din vän är ombord. Är presenten en extra bekväm plats? I så fall skickar vi ett meddelande till din vän i förväg för att undvika dubbelbokning.

Vanliga frågor om beställning online 

Betalningsalternativ

Oavsett var du bor eller vart din favoritresenär är på väg, så erbjuder KLM Wannagives smidig onlinebetalning över hela världen. Alla priser visas i euro och inkluderar moms (vid hemleverans). Du kan betala med iDEAL (nätbaserad banktjänst som endast är tillgänglig i Nederländerna och endast för hemleverans), flera olika kreditkort och Flying Blue Miles. Du tjänar även Flying Blue Miles på dina köp (förutom när du betalar med Miles).

Dina kreditkortsuppgifter skickas till oss via en säker server som krypterar alla dina person- och kreditkortsuppgifter.

Kom ihåg att om din present levereras ombord måste eventuella importskatter och/eller lokala skatter för dina inköp betalas på destinationen. Detta beror på destinationen och det totala inköpsbeloppet.

Missade flyget eller leveransproblem

Leverans ombord

Vad händer om en person missar flyget eller om presenten inte levereras? Om din vän missar flyget eller om presenten inte levererades när han/hon var ombord, kommer beloppet som du betalat att återbetalas till ditt bankkonto. Vår kabinpersonal kommer inte att kunna återbetala det betalda beloppet under flygningen.Obs: särskilda regler gäller för platser och måltider. Läs mer om betalda extraval

Vanliga frågor om leverans 

Hemleverans

Om din vän inte har fått presenten till hans/hennes hemadress inom 14 dagar, ber vi dig kontakta oss Facebook , Twitter  eller e-post.

Returer och återbetalningar

Uppfyllde presenten inte förväntningarna? Du eller personen som fick överraskningen kan returnera den inom 30 dagar. Detta är endast möjligt om varan är oanvänd och förpackningen är oöppnad. Varan måste returneras i sin oskadade originalförpackning.

När vi har tagit emot varan kommer vi att överföra inköpsbeloppet till ditt konto inom 30 dagar. Du måste dock betala leveranskostnaderna för returen.

Vanliga frågor om garanti, returer och återbetalningar 

Fick din vän en defekt produkt? Kontakta oss via Facebook , Twitter  eller e-post.

Läs villkoren och bestämmelserna för shopping på KLM Wannagives
Begär en återbetalning på KLM Wannagives.