Europa Business Class

Upplev komfort och tidssparande service när du flyger inom Europa. Med Europe Business Class kan du njuta av bekvämligheten av en fullt flexibel bokning som ger dig möjligheten att ändra din flygresa när som helst!
 
 

Europa Business Class

En riktigt smidig resa börjar långt före avgången:

  • Extra bagagemängd
  • Besök KLMs Crown-lounger eller våra partners lounger

SkyPriority

Checka in, lämna ditt bagage, gå genom pass- och säkerhetskontroller, gå ombord på ditt flygplan och hämta dina väskor från bagagebandet – allt med förtur! Om du reser i KLM Business Class, eller om du är Flying Blue Gold- eller Platinum-medlem eller SkyTeam Elite Plus-passagerare, behöver du bara följa de röda SkyPriority -skyltarna – på fler och fler flygplatser över hela världen.

Ombord

Var en av de första som får gå ombord på flygplanet och njut av ett stort personligt utrymme! I rader med 3 platser spärrar vi av alla mittplatser så att de är tomma. Du får därför alltid en plats vid fönstret eller gången!

  • Plats med extra benutrymme och mer bakåtlutning
  • Eluttag i stolen på våra flygplan Boeing 737-700, -800 och -900


Från en lyxig frukost till en utsökt trerättersmåltid: beroende på vilken tid på dagen du reser och hur länge flygresan varar serverar vi en varm måltid, en smörgås, en sallad eller en tapastallrik och olika snacks.

Vår kabinpersonal hjälper dig naturligtvis med alla dina önskemål. Vår Europe Business Class finns längst fram i kabinen så du blir en av de första att komma iväg vid ankomsten.

 

Uppgradera till Europe Business Class

Älskar du komforten, den tidssparande servicen och uppmärksamheten i vår Business Class?

Visa dina uppgraderingsalternativ