KLMs hus-app

Är du intresserad av KLMs Delft Blue-hus? Vår app för Androidtelefoner, iPhone och iPad är ett trevligt verktyg att använda för att underhålla din samling. Du kan använda appen KLM Delft Blue-hus ombord på din flygresa och slipper då tänka på att ha med dig skrynkliga sedlar.

Appen KLM Delft Blue-hus

  • Bläddra igenom hela samlingen, gå igenom varje hus historia och titta på bilder och filmer på många av de riktiga husen

  • Underhåll din samling genom att markera och avmarkera hus – inklusive de som du har dubbletter av, eller som du har ögonen på inför nästa flygresa

  • Lokalisera varje hus med hjälp av ’Kartor’

  • Kontakta KLM om appen via sociala medier

  • Upptäck KLMs nya World Business Class

  • Ladda ner andra KLM-appar direkt
     

KLM Houses application

 

Systemkrav

Android
För att kunna använda KLMs hus-app med Android behöver du minst Android 2.3.

Apple
Om du har en iPad, iPhone eller iPod touch behöver du minst iOS 6 för att kunna ladda ner KLMs hus-app. Apple-appen stöds av iPhone 3G och uppåt och iPod touch fjärde generationens modeller och senare. Du kan även använda appen på iPad2 och senare modeller.

Behöver jag en internetuppkoppling?

När du har laddat ner KLMs hus-app behöver du endast ha internetuppkoppling för att titta på Googles kartor, titta på filmer eller information om KLMs World Business Class, eller när du kontaktar KLM. Om du inte är uppkopplad mot internet får du ett meddelande om detta.

 

Alla andra funktioner i KLMs hus-app kan användas utan att vara uppkopplad mot internet – även under din flygresa med flygplansfunktionen aktiverad.