KLM på sociala medier

Vill du använda sociala medier för att ta del av KLM? Du hittar oss på Facebook, Messenger, Twitter, YouTube och LinkedIn. Välj ditt favoritsätt att ta del av de senaste nyheterna, bra erbjudanden och personlig service.

Facebook

Facebook

Håll dig informerad om våra erbjudanden, produkter och tjänster. Du kan även få hjälp med dina önskemål! T.ex. att reservera din favoritplats ombord, boka om din flygresa eller att få tips om hur du ska få med dig din sportutrustning!

Du kan få massor av reseinspiration genom att ta en titt på våra bilder och filmer. Vi tycker att det skulle vara jätteroligt att få ta del av dina berättelser och bilder och om du har idéer om hur vi kan ge ännu bättre service är vi även tacksamma för dem.

Anslut dig till KLM på Facebook

Messenger

Messenger

När du bokar din flygresa på KLM.com kan du välja att få din bokningsbekräftelse, incheckningsmeddelandet, boardingkortet och flygstatusuppdateringar via Facebook Messenger. All information kommer då att finnas i en och samma tråd, som är tillgänglig på flygplatsen, under resan eller hemma. Några frågor? Fråga på och använd samma konversation för att kontakta oss direkt via Messenger. Vi hjälper mer än gärna till, dygnet runt.

Twitter

Twitter

Håll koll på de senaste nyheterna och utnyttja våra specialerbjudanden och kundservice.

Precis som Facebook är Twitter ännu ett sätt som vi kan hjälpa dig med dina önskemål – allt från att ändra din bokning till att ta reda på hur du gör om du vill ta med dig ditt husdjur.

Följ KLM på Twitter

KLMs YouTube-kanal

YouTube

Lär dig allt om KLMs 90 år i flygbranschen, kolla in våra senaste specialerbjudanden, håll koll på våra nya produkter och se vad som händer bakom kulisserna!

Besök KLMs YouTube-kanal

LinkedIn

Linkedin

Få reda på mer om vårt företag och om våra produkter och tjänster. Och var bland de första som får höra om jobbmöjligheter på KLM!

Anslut dig till KLM på LinkedIn

KLMs blogg

KLMBlog

Vill du lära känna oss ännu bättre? Läs våra blogginlägg som huvudsakligen skrivs av KLMs personal. Människor som har passion för flygplan, flygresor, resande och sitt arbete. Få de bästa resetipsen från vår besättning, få en inblick i hur vi målar om ett flygplan eller hur vi letar rätt på din tappade iPad.

Vill du veta mer är det bara att fråga!

Gå till KLM-bloggen