Genom att besöka KLM.com accepterar du användandet av cookies. Läs mer om cookies.

KLM på sociala medier

Vill du använda sociala medier för att ta del av KLM? Du hittar oss på Facebook, Twitter, YouTube och LinkedIn. Välj ditt favoritsätt att ta del av de senaste nyheterna, bra erbjudanden och personlig service.

Facebook

Facebook

Håll dig informerad om våra erbjudanden, produkter och tjänster. Du kan även få hjälp med dina önskemål! T.ex. att reservera din favoritplats ombord, boka om din flygresa eller att få tips om hur du ska få med dig din sportutrustning!

Du kan få massor av reseinspiration genom att ta en titt på våra bilder och filmer. Vi tycker att det skulle vara jätteroligt att få ta del av dina berättelser och bilder och om du har idéer om hur vi kan ge ännu bättre service är vi även tacksamma för dem.

Anslut dig till KLM på Facebook

Twitter

Twitter

Håll koll på de senaste nyheterna och utnyttja våra specialerbjudanden och kundservice.

Precis som Facebook är Twitter ännu ett sätt som vi kan hjälpa dig med dina önskemål – allt från att ändra din bokning till att ta reda på hur du gör om du vill ta med dig ditt husdjur.

Följ KLM på Twitter

KLMs YouTube-kanal

YouTube

Lär dig allt om KLMs 90 år i flygbranschen, kolla in våra senaste specialerbjudanden, håll koll på våra nya produkter och se vad som händer bakom kulisserna!

Besök KLMs YouTube-kanal

LinkedIn

Linkedin

Få reda på mer om vårt företag och om våra produkter och tjänster. Och var bland de första som får höra om jobbmöjligheter på KLM!

Anslut dig till KLM på LinkedIn

KLMs blogg

KLMBlog

Vill du lära känna oss ännu bättre? Besök vår nya blogg! Få inblick i en av KLMs flygvärdinnors liv och läs resenärers resmålstips och reseerfarenheter. Deras uppdateringar postas varje vecka.

KLM-bloggen är även en bra källa till bakgrundsinformation om våra produkter och tjänster.

Gå till KLM-bloggen

Tillbaka till början
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com