Omboek opties: Koningsdag 26 april 2014

17 April 2014 | Vanaf dit jaar heet Koninginnedag niet alleen Koningsdag, maar wordt ook op een andere dag gevierd: 26 april. Reizigers die het traditionele oranjefeest mee komen vieren maar niet op de hoogte waren van de datumwijziging, hoeven het niet te missen. U kunt uw KLM ticket gratis omboeken!

Mis Koningsdag niet!

Booked a flight? Make your trip complete!

Nadat koningin Beatrix afstand van de troon heeft gedaan en haar zoon Willem-Alexander koning is geworden, is een aantal dingen veranderd. Gelukkig blijven de belangrijkste dingen hetzelfde: het grootste straatfeest, de beste koopjes, het meeste plezier - en u kunt er op rekenen dat iedereen nog steeds de meest opvallende outfits draagt - als het maar oranje is.

Wat wel veranderd is, is de datum. Na decennia van Koninginnedag op 30 april, zal de Beste Dag Van Het Jaar nu op 26 april zijn - en Koningsdag heten.

Als u een KLM vlucht naar de festiviteiten in Nederland heeft geboekt, maar niet wist van de datumwijziging - naar 26 april - geen zorgen! We boeken uw KLM vlucht gratis om. U hoeft alleen maar een oranje hoed aan boord op te zetten (niet echt hoor, maar dat zou wel leuk zijn!).

 

Zo werkt het

U kunt uw reisdata gratis veranderen als u een KLM-vlucht naar Amsterdam hebt geboekt met aankomst op 26, 27, 28, 29 of 30 april 2014.

De regels:

  • U kunt 1 uitgaande en 1 inkomende vlucht veranderen,

  • U kunt gratis omboeken naar dezelfde tariefsoort (boekingsklasse),

  • Als u omboekt naar een hoger tarieftype dan moet u het verschil in tarief betalen,

  • Uw nieuwe vlucht naar Amsterdam moet op vrijdag 25 april of 26 april aankomen (de oorspronkelijke verblijfsduur moet mogelijk hetzelfde blijven),

  • Omboeken en heruitgifte van uw ticket moet zijn afgerond aan het einde van de dag op zaterdag 26 april 2014.

 

Omboeken? Alleen via Social Media

Neem contact met ons op: we antwoorden 24/7 - en binnen het uur!

Ga naar KLM op Facebook 
Ga naar KLM op Twitter